Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tälläinen äänestys tällä kertaa. Itse teen sillointällöin ovimiehen hommia ja tuntuu sille että siivoojiakin arvostetaan enemmän. Tarkoitan tällä kysymyksellä ravintoloiden järjestyksenvalvojia:shock:

Kommentit (5)

portsarit ja järjestyksenvalvojat
ovat kelposakkia suurin osa...

saan yleensä hyvää palvelua

tärkeitä ihmisiä.. ja usein myöskin aliarvostettuja
koska ei ymmärretä että vaarallisesta työstä
on kyse...

pitkää pinnaa vaatii ja kuitenkin
pitää olla skarppina kun ei ikinä tiedä
mitä jurrinen saa päähänsä..

Itselläni ei ole ollut järjestystenvalvojien kanssa ongelmia koskaan.

Mutta siivoojia pitääkin arvostaa, sillä he jynssäävät paikat niiden ihmisten jäljiltä, joita portieerit eivät onnistuneet pitämään ulkona ennen sulkemisaikaa.

Hankala vastata noista valinnoista. Portsareitakin kun on moneen junaan, riippuen kapakista ja portsarista itsestään. Yleisarvosana on varmaankin "ihan ok", mutta muutama liikaa nappeja vetänyt teko-lihas-kimppu kyllä mustamaalaa koko alan lähes pohjalukemiin. Toki tälläisissä paikoissa ei juuri tule käytyä, jossa tälläinen silmät päässä seisova vähä-älyinen kaappi seisoo suu vaahdossa, varsinkin kun se toinen ääripää nostaa paikan tasoa huomattavasti. Miellyttävä on tulla pubiin jossa portieeri on huomaavainen asiakasta kohtaan, tervehtii kohteliaasti, ehkä jopa ottaa takin harteilta ja asetta sen narikkaan. Tälläiselle asiakaspalvelijalle sitä mielellään antaa reilumman puoleisen tipinkin illan päätteeksi.

(hmm, tekisipä mieli yhtäkkiä käydä pitkästä aikaa Salhojankadulla(Tampere) sijaitsevassa pubissa maistelemassa muutama pintillinen London Bridea)

Jos ovella on portsari, paikka ei yleensä ole käymisen arvoinen.

Tietenkin voi olla kallis paikka, jossa menee rahat mutta viihtyisä.

Jos törmää hyvään portsariin niin se on kyllä poikkeus. Esim. turkulaisessa Castle-pubissa oli niin hienoa palvelua, ettei mitään rajaa; rouville takit päälle ja kun pilkun aika tuli, kaveri tuli lempeästi ehdottelemaan muualle siirtymistä, ei mitään kiirettä. Bisse maksoi sitten niin saatanasti. Sama Helsingissä, en muista paikan nimeä, viron lauttojen lähellä, jossa ovea vahti vanhan ajan herrasmies, narikkamaksukin oli vapaaehtoinen, palvelun mukaan, lähdettäessä...

Peräänkuulutan sellaista mentaliteettia, jota löytynee vain paremman väen kapakoista. Useimmin istun paarissa, jossa ei ole apinaa ovella.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat