Seuraa 
Viestejä45973

On väärin puhua lämmön olevan sitä että mitä nopeammin kappaleen atomien ytimet värähtelevät sitä kuumempi se on. Tai niinhän se on, mutta lämpö pitää ymmärtää oikealla tavalla.

Me koemme kappaleen sitä kuumempana mitä tiheämpiä/energisempiä energia-aaltoja se avautuu.

Kun kappaleeseen tulee ulkoapäin normaalia enemmän energiaa, sen atomit alkavat värähdellä nopeammin ja saman aikaisesti kappaleesta alkaa avautumaan pois päin normaalia tiheämpiä/energisempiä energia-aaltoja ja tämän takia havaitsemme kappaleen olevan nyt aikaisempaa lämpimämpi

Atomien kiihtyvä värähtely kertoo kappaleen ajan nopeutuvan.

Mustassa aukossa on erittäin kuumaa energiaa.

Silti mustan aukon "atomit" värähtelevät hitaammin kuin tähtien atomit.

Mustan aukon aika on hitaampaa kuin tähtien aika.

Mustan aukon "atomit" ovat massiivisempia, tiheämpiä ja niillä on vähemmän ulkopintaa ja sen takia ne laajenevat ja avautuvat hitaammin energiaansa joilla ne tönivät muita mustan aukon "atomeja" pois itsestään.

Ja näin tää nyt vaan on.

Ja sitä shamppanjaa ja nopeasti Kuopioon.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Atomit siis laajenevat kiihtyvällä vauhdilla ja samalla aikakin etenee kiihtyvällä vauhdilla.

Jokainen tapahtuma kuitenkin vaatii yhtä monta atomin värähdystä ja näin me itse emme huomaa kiihtyvää aikaa koska me itse koostumme kolmiulotteisesti laajenevista atomeista joista avautuu energia-aaltoja joilla on elektroni ja fotoniluonne.

Kolmiulotteisesti laajenevien atomien vaikutuksen havaitsee kuitenkin mm. siitä ettei pääse maan pintaa pakoon ilman riittävää pakonopeutta.

Ja tietysti sen huomaa kaikesta muustakin. Ilman erillisten kolmiulotteisesti laajenevien energiakeskittymien laajenemista ei syntyisi paineen vaihtelua ja näin mitään muutakaan ei pääsisi syntymään energiasta joka on yhtä ja samaa energiaa eli luojaa eli älykästä suunnittelijaa eli me häntä joka olemme juuri löytämässä itse itseämme.

Ehkäpä kaikki uusi pelottaa, mutta älä turhaan pelkää totuutta.
;):)

Savor

;):)

Oli niin hyvä että lainaan itse itseäni

"Vaikka mustan aukon keskustassa on paljon tiheämpää/kuumempaa energiaa kuin tähdissä, niin silti tietyllä etäisyydellä mustasta aukosta voisi kokea kylmempää kuin tähtien lähellä.

Tämä perustuu siihen että mustat aukot avautuvat hitaammin energia-aaltoja ja näissä aalloissa olevat suurienergiset laajenevat hiukkaset laajenevat hitaammin kuin tähtien laajenevat fotonit ja neutriinot sun muut.

Ja näin jollakin etäisyydellä voisit kenties liikkua mustasta aukosta pois päin samassa suhteessa kuin musta aukko laajenee ja samalla väistellä näitä suurienergisiä laajenevia hiukkasia.

Näin musta aukko ei vuorovaikuttaisi sinun kanssasi suoraan itsestään avautuvilla energiakimpuilla. Vuorovaikutusta olisi vain välillisesti mustasta aukosta avautuvista hiukkasista avautuvien energia-aaltojen takia.

Nämä energiakimput eivät kuitenkaan lämmittäisi sinua niin paljoa kuin tähdistä suoraan sinuun osuvat fotonit lämmittävät sinua."

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos laajenevasta mustasta aukosta työntyisi pois päin samassa suhteessa kuin mustasta aukosta pois päin työntyvät laajenevat energiakimput työntyvät, niin silloin kokisit kylmempää kuin työtyessäsi samassa suhteessa pois päin tähdestä.

Nyt sinun ympärilläsi olisi kolmiulotteisesti laajenevia energiakimppuja jotka siis olisivat peräisin laajenevasta mustasta aukosta.

Näistä ympärilläsi olevista energiakimpuista avautuvat energia-aallot eivät lämmittäisi sinua niin paljoa kuin tähdestä avautuvat laajenevat energiakimput lämmittävät sinua suoraan, kun osuvat sinuun.

Jos siis työntyisit pois päin tähdestä samassa suhteessa kuin työnnyt pois päin mustasta aukosta, niin silloin tähden fotonit saavuttaisivat sinut.

Nyt musta aukko vaikutaisi sinuun välillisesti itsestään avautuneiden energiakimppujen avautuvilla energia-aalloilla. Tähti vaikuttaisi sinuun suoraan itsestään avautuvilla energia-aalloilla.

Pienen veneen vauhtia on helpompi kiihdyttää kuin massiivisen laivan.

Ja näin tämä todellakin menee.

ken ymmärtää, ottakoon shamppanjaa.

Kertokoon ystävilleen ja juhlikoon vaikkapa maailmankaikkeuden syntymää.

Maailmankaikkeus kun syntyy vieläkin, niin silloin maailmankaikkeudella on syntymäpäivät joka päivä.

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat