Seuraa 
Viestejä45973

http://www.keskipohjanmaa.fi/gen/468545.asp
Perhanan teinikakarat pitäisi saada kuriin! Onko tuo nyt jokin sairas muoti-ilmiö, leikkiä pahuudella? Jumalautsi!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyseessä on vakava asia, joten mielestäni teinienkin pitäisi saada rangaistus tuollaisesta. Vankilaan niitä ei voi pistää, mutta miten olisi muutaman kuukauden mittainen kurileiri pelleilijöille? Rankka ohjelma ja askeettiset oltavat? Ja puhdetöitä joka päivälle. Oppisivat. Amerikassa moisia kurileirejä onkin.

taiteilijatyyppi
Amerikassa moisia kurileirejä onkin.

Ja jenkkilässä onkin niiiiiiiin rauhallista.

Meillä myös pari poikaa uhkasi koulunsa rehtoria ja oppilaita. Mitä tapahtui: Heidät ilmoitettiin poliisille. Poliisi haki heidät ja nyt he kai on sociaalin huostassa toistaiseksi. Eräät nuoret on aivan huumaantuneita, kun he ajattelee Suomessa tapahtunutta ja nyt uhoilevat ja haaveilevat tekevänsä samoin.

Mulla ainakin herättää kysymys miksi pennuilla ei ole muuta aktiviteettejä kuin uhkailla pommeilla ja ramboilulla. Miksi nuorille(=rahattomille) ei järjestetä kunnan tai kaupungin puolesta ilmaisia/helvetin halpoja bändi kamoja+treenikämppiä tai liikunta tiloja kuten seinäkiipeilyä, sähly, koris,skede parkeja/kenttiä tai ihan mitä vaan halpaa ja aina helposti käytettävissä olevia toimipisteitä.
Talonvalataus on muuten ihan järkevää toimintaa, ainakin siinä on tervettä oma-aloitteisuutta ja housin kunnostus on mielestäni ihan tervettä aktiviteettiä. Vai?

SAMAEL
taiteilijatyyppi
Amerikassa moisia kurileirejä onkin.Ja jenkkilässä onkin niiiiiiiin rauhallista.

Joskus katsoin dokumenttia, jossa nuorisorikolliset saivat valita vankilan sijaan ns. kurileirin Amerikassa. Homma oli Venäjän armeijan tyyppistä hikoilua, kesken sai lopettaa milloin vain mutta silloin joutui vankilaan.

Kehuivat lerin loppuun asti suorittaneiden rikoksenuusimisprosentin olevan varsin pienen. Olisko ollut 80 jäi ekan vuoden jälkeen kuiville, voin muistaa väärinkin.

Eli homma oli varsin vittumaista armeijapelleilyä, mutta se tehosi. Mieluummin kurileiri kuin elinikäinen rikoskierre.

Näitä mukavuudet pois ja hommiin leirejä on telkkarissa ollut vissiin brittiläisille ongelmateineille myös. Jos ne toimivat edes osaksi, niin ne ovat kannatettavia. Ns. rikollisen ja ongelmaisen ihmisen elämä on kuitenkin niin perseestä, että kannattaa yrittää vaikkei se kivalta näyttäisikään.

Ayla
Meillä myös pari poikaa uhkasi koulunsa rehtoria ja oppilaita. Mitä tapahtui: Heidät ilmoitettiin poliisille. Poliisi haki heidät ja nyt he kai on sociaalin huostassa toistaiseksi. Eräät nuoret on aivan huumaantuneita, kun he ajattelee Suomessa tapahtunutta ja nyt uhoilevat ja haaveilevat tekevänsä samoin.

Tarkoitatko tätä tapausta vai onko niitä enemmänkin?

Rehtoria uhkaillut ruotsalaispoika sosiaaliviranomaisten huostaan

Ihan ihme vouhkaamista, tehtiin kaverin kanssa parodiavideo jo, mutta ei sitten uskallettu jakeluun laittaa kun tällänen sensuuri tällä aiheella

Saattavat olla kriisiavun tarpeessa. Uhkauksien kopioimisenhan voi tulkita näiden naskalten julmaksi tavaksi käsitellä vaikiaa asiaa.

Tää koko juttuhan on pelkkää mustaa huumoria, ei pitäis ottaa niin vakavasti. Tosin huomioonottaen nykytilanteen niin ei oo ehkä niin sopivaa alkaa heittämään läppää noinkin arasta asiasta.

Sekin on tapa käsitellä tätä koko Jokela jupakkaa, huumorilla.

Huumoriahan nuo vain ovat. Ennemmin pitäisi laittaa näitä rehtoreita jotka ylireagoivat hoitoon. laitampa tähän vielä esimerkin: http://www.ess.fi/Article.jsp?article=169372 .
Jos tuo esimerkkitapaus ei ole pään kipeyttä niin mitä sitten? Näitä maastopukuisia ihmisiä näkyy tuolla kadulla aika saakelisti...

Jos joku uhkailee moisella niin se kertoo hänen tyhmyydestään jonka perusteellaa ko. henkilö ei voisi suorittaa moista kouluammuskelua. Tapauksessa on esim. Jokelan ampujasta huumautuneet pikkupojat jotka ovat vailla huomiota. Kyllä se kohta ohi menee kunhan asia hieman laantuu.

taiteilijatyyppi
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Paniikki%20tyhjensi%20ammattikoulun%2...
Ei hyvänen aika, tätä on liikkeellä. Onko tuo nyt muka mukavaa?

Tuo nyt oli vain hysteeriaa eikä mitään muuta. Empä tiedä oliko kaverilla mitään erikoista syytä pukeutua noin, mutta kommandopipon olisin kovemmilla pakkasilla ymmärtänyt (niitä myös näin silloin tällöin kovilla pakkasilla heinolassa opiskellessa).

30.

Matteus 23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

31.

Matteus 18:6-7 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen. Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla; mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee

SAMAEL
taiteilijatyyppi
Amerikassa moisia kurileirejä onkin.Ja jenkkilässä onkin niiiiiiiin rauhallista.

Jenkkilässä olisi rauhallista ilman neekereitä ja latinoita. Toki omat poikkeusyksilöt aiheuttavat pientä "nokkapokkaa" aika ajoin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat