Seuraa 
Viestejä45973

http://www.sirpamartins.ehdolla.fi/blogi.html

" PINSKUJEN LEIRILTÄ RAUHANPALKINTO TARJA HALOSELLE

" Suolahden pinskujen rauhanleiri järjestettiin koululaisten syyslomaviikolla 15.-18.10. Kangaslammella.

Nelipäiväinen rauhanleiri kokosi lähes viisikymmentä leiriläistä ulkoilun, vesidiscoilun, pelien ja leikkien sekä rauhan juhlan pyörteisiin.

Juhlan aluksi myönnettiin presidentti Tarja Haloselle Suolahden Demokratian Pioneerit ry: n rauhanpalkinto työstä rauhan, tasa-arvon ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Pinskujen mielestä presidentti Tarja Halonen on toiminnassaan korostanut erityisesti YK: n roolia kansainvälisessä politiikassa vuonna 2007. Rauhanpalkinnon allekirjoittivat yli kuusikymmentä juhlaan osallistunutta leiriläistä ja vierailijaa.Rauhan juhlaa tahditti Pitkärannasta, Karjalasta saapunut lauluduo Roman ja Aleksei. Juhla huipentui kynttiläkulkueeseen, jossa muistettiin sodan keskellä kärsiviä kanssaihmisiä.

Rauhankasvatuksella on pinskutoiminnassa erittäin keskeinen asema. Rauhankasvatusta tukee pinskujen kansainvälisyyskasvatus. Kasvaminen kansainvälisyyteen lapsuudessa kasvattaa erilaisten kulttuurien ymmärrystä ja luo hyvän pohjan rauhalliselle yhteiselolle. Vain rauha takaa ihmisen kehityksen mahdollisuudet. ”- Tärkeimpänä arvona pidämme elämää, sen kunnioittamista ja säilyttämistä.”

Yhteystiedot
Sirpa Martins
+358 40 7529943
sirpa.martins[at]pp.inet.fi "

Kyseinen palkinto on ilmeistikin myönnetty maailmanhistorian tähän asti pöyristyttävimmästä etnisestä sotapropagandasta, jota erityisesti Halosen tanneristisen hallinnon hassista enempi pössytelleet naispuoliset silmäätekevät harrastavat:

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... c&start=21

Yhdistettynä kyseinen noitakyöpelin "peilisolu-uskontoon", jonka mukaan kaikki ihmisen käyttäytyminen "tulee keneettisesti määräytyneistä peilisoluista" rotuominaisuutena", tälle täysin järjettömälle hourulallatukselle ja tanttarallatukselle ei voi "rationaalisesti" mieltää mitään muuta tarkoitusta kuin tanneritien vanha ”suuri linja” venäläisen ja kiinalaisen västön hävittämisestä maan pinnalta.

Tuosta rikollisesta touhussa ei ole mitään nauramista eikä sellaista, vaan siitä on tehtävä loppu. Ämmät ovat hulluja, eikä tilanne parane hyssyttelemällä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Otsikko 70-luvulta:

[size=150:291usv0y]"Hyvinkään Demokraattiset Naiset ry. tuomitsi USA:n imperialismin."[/size:291usv0y]

Kenenkään ei enää tarvitse: Se on jo tehty!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
RJK
Rauhankasvatusta tukee pinskujen kansainvälisyyskasvatus. Kasvaminen kansainvälisyyteen lapsuudessa kasvattaa erilaisten kulttuurien ymmärrystä ja luo hyvän pohjan rauhalliselle yhteiselolle

Siinä pinskuille kansainvälisyyskasvatusta.

http://www.liveleak.com/view?i=8f93275ed9

Jos ihmisen on vaikeaa tunnustaa yhtään auktoriteettia, esim poliisi, opettaja, omat vanhemmat tai armeija, niin ei ne mitään rauhaa aja, vaan sotaa. Sivarit ja rauhanpuolustajat ry on pahimpia sotahaukkoja mitä tiedän. Nehän tekee listoja tapettavista porvareista nytkin. Tiedän sen, olen nähnyt näitä listoja jo 90-luvulla.

Toope
Seuraa 
Viestejä30706

Kaipa ne kiittivät Halosta myös Kiinaan tehdyn myynninedistämismatkan johdosta, jota ilman miljoona kiinalaista lasta olisi jäänyt työttömäksi. Tiedä, vaikka olisivat joutuneet menemään kouluun. Tarja Halonen, globaalin kapitalismin lähettiläs.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Toope
Kaipa ne kiittivät Halosta myös Kiinaan tehdyn myynninedistämismatkan johdosta, jota ilman miljoona kiinalaista lasta olisi jäänyt työttömäksi. Tiedä, vaikka olisivat joutuneet menemään kouluun. Tarja Halonen, globaalin kapitalismin lähettiläs.

Älä ny, Tavja on maailman omatunto, ja "Suomen tärkein vientiartikkeli on moraali!".

RJK
" PINSKUJEN LEIRILTÄ RAUHANPALKINTO TARJA HALOSELLE

Lenin-setä asuu Venäjällä
Lenin-setä asuu Venäjällä
Ja sieltä on pitkä matkaa Vietnamiin

Mutta minusta vain tuntuu että
Lenin-setä asuu yhtä lähellä kuin setä Ho-Tsi Minh

Leninillä on niin suuri otsa
Että siihen mahtuu koko maa ja taivaskin

Ja Lenin-setä hymyilee
Ja silmät tuikkivat ja hän nauraa niin kuin setä Ho-Tsi Minh

Lenin-setä asuu Venäjällä
Minä kutsun hänet kylään tänne Vietnamiin
Hän rakastaa meitä
Meille hän on yhtä kultainen kuin setä Ho-Tsi Minh

Minä olen pikku pioneeri
Ja vähäinen on vielä minun voimani

Mutta pienikin voi taistella

Rauhan puolesta kuin Lenin ja setä Ho-Tsi Minh

Rauhan puolesta kuin Lenin ja setä Ho-Tsi Minh

---

Lenin-setä oli vähän pihalla:

Eikä niin vähää:

Silti vähemmän kuin kannattajansa? (Kuva ON 2000-luvun Helsingistä!)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat