Seuraa 
Viestejä45973

Skepsiksin haaste on vielä voimissaan.

Tämä on varmaan useimmille tuttua, mutta kertauksen vuoksi. Olen ollut huomaavinani, että näistä ryhmissä yksilöitä, joilla on mahdollisuuksia.

Haasteen säännöt löytyvät osoitteesta "http://www.skepsis.fi/haaste/saannot.html"

-------------------------------------
Skepsiksen haaste ja stipendi
Skepsiksen haaste

10.000€ puhtaana käteen sille, joka tuottaa valvotuissa olosuhteissa paranormaalin ilmiön.
Haasteen säännöt Haasteen säännöt

Tähtitieteen tohtori Hannu Karttunen ja taikuri Iiro Seppänen ovat lupautuneet maksamaan kumpikin 2500€ edellämainitusta kokonaissummasta.

HUOM! Skepsis muistuttaa että tämän 10.000€ haasteen voittaja voi matkustaa Yhdysvaltoihin ja ottaa vastaan myös taikuri James Randin vastaavan haasteen, jolle tämä haaste voi myös toimia esitestinä. Randin palkinto on yli US$1.000.000!
Humanoidistipendi

Haastesumma voidaan maksaa myös humanoidistipendinä 10.000€ puhtaana ulottimeen sille humanoidille, joka itse noutaa stipendin ja antaa samalla DNA (tai vastaavan) -näytteen.

Poikkeustapauksessa summa voidaan myös maksaa (mikäli esimerkiksi henkilötunnuksen tai pankkikortin saanti on osoittautunut humanoidille vaikeaksi) mukana seuraavalle ihmiskontaktiseuralaiselle.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Melkoinen osa ihmisistä uskoo telepatiaan horoskoopeista ja ufoista puhumattakaan. Tälläkin palstalla pikaisesti vieraillut korkeampien voimien valitsema puhetorvi voisi helposti napata pesot kuleksimasta.

Oivariina voisi ehkä yrittää puhua kunnioittamansa idolin harkitsemaan asiaa...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat