Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

HS: "Jenkeissä söpö ja seksikäs taitavat tarkoittaa samaa: pikkupojan näköiset testosteronivajauksesta kärsivät miehet voittavat seksikkäin-äänestyksiä!"
http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20154290_20159879,00.html
"Jenkit ovat valinneet pystynenäisen babyfacen, näyttelijä Matt Damonin, seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi 2007. Bourne-trilogiallaan viimeksi elähdyttänyt Matt löi People-lehden kisassa muun muassa Greyn anatomia -tv-sarjasta tutun Patrick Dempseyn."

Tässä seksikkäimmät 2007:

1. Matt Damon
2. Patrick Dempsey
3. Ryan Reynolds
4. Brad Pitt
5. James McAvoy
6. Johnny Depp
7. Dave Annable
8. Will Smith
9. Javier Bardem
10. Shemar Moore
11. Ben Affleck
12. Adrian Grenier
13. Will Yun Lee
14. Justin Timberlake

No suuri osa näistä on nimeltä ihan vieraita, enkä viitsi edes netistä katsoa minkä näköisiä, mutta melkein lapsenkasvoisia naapurinpoikia yleensä valikoituu listalle todellisten hurmurien joukkoon aika paljon, ja Matt Damon oli kyllä ihme poikkeus yleisestä linjasta miesten seksikkyydessä. Näyttää muuten aika tavalla multa, olen vaan huomattavasti pidempi. Pitäisiköhän lähteä jenkkilään?

Muuten noista "komeista" seksikkäimpien listalla aiemmin olleista miehistä hieman omaa mielipidettä.

Ben Affleck: Aika kärpän näkönen siloteltu mies, ja huono näyttelijä. Näyttää siltä että paklaa naamaansa jotenkin, on sen verran sileäkasvoinen.

Justin Timberlake: Aika neitimäinen hintelä poika-mies, jossa ei mielestäni enempi mitään normaalista poikkeavaa komeaa. Miksiköhän naiset lakoo, maineen takiako?

Johnny Depp: Deppin hoikat kasvonpiirteet ovat varmasti hyvin paljon naisten mieleen, mutta saksikäden ilme tai ilmeettömyys ja jonkinlainen omituisuus ja poissaolevuus käytöksessä laskee pinnoja ainakin näin miehen näkökulmasta. Ei mikään tosimies, vaan kaunispoika. Ville Valo on kai Suomen vastine Deppille.

Bruce Willis: Tässä ukossa on sentään miestä ja kuvien perusteella on meisseliäkin. Monet naiset tuntuvat pitävän tästä hieman karummasta äijästä ja on pärjännyt tosimiesten sarjassa.

Brad Pitt: Tämä on kanssa näitä poikamaisia miehiä, joka korkeintaan Veren Vangeissa näytti komealta nuorukaiselta pitkillä hiuksilla. En ymmärrä että on äänetetty maailman komeimmaksi monta kertaa. Kroppa kunnossa, mutta kasvot aika tavalliset.

Will Smith: Itse en ole koskaan ymmärtänyt Smithin komeussuosiota. Mieshän on pienipäinen, nappisilmäinen, hörökorvainen suklaaneekeri, jonka silmistä paistaa melkoinen itseriittoisuus, arvatenkin naisilta saamansa huomion johdosta. Tuntuu kuitenkin uppoavan toiseen sukupuoleen, no minähän olen vain heteromies joka ei ymmärrä.

George Clooney: Pilkettä silmäkulmassa miehellä ja saanti varmasti hyvää, mutta alkaa ukkoutua ja tasapaksuuntua kovaa vauhtia. Näitä yhden siristävän viettelevän katseen miehiä.

Richard Gere: Yhden ilmeen isonenäinen siristäjä, joka pitkälti muutaman roolin takia on saanut maineensa joka houkuttaa naisia. Vanha mies jolle naiset antaa sen takia että se on Gere.

Sitten tulee listaa miehistä jotka ovat mielestäni oikeasti fyysisesti komeita, ja vastineita naismaailman Pamela Andersonille, Beyoncé Knowlesille, Christina Aquileralle.

Julian McMahon: Muodon vuoksi plastiikkakirurgiasarjan Christian Troy. Tämä 39-vuotias mies on oikeasti komistus, vaikka kasvoilla näkyy harjoiteltuja väkinäisiä ja hieman neitimäisiä seksikkyydenlisäysilmeitä. Vaikuttaa hieman kevyesti meikkaavalta metroseksuaalilta. Luulen että suurin osa naisista lakoaa tämän miehen edessä oikeastikin, ei vain sarjassa. En ihmettele että naista saa enemmän kuin lääkäri määrää.

Robbie Williams: Take Thatin jälkeen aloitti soolouran ja laihtui sekä sai lihasta kroppaansa. Hieman kipeän psykoottinen ilme ja itsevarma ote ainakin videoissa ja lavoilla. Tehoaa varmaan moneen naiseen vaikka onkin poikamaisuutta, ja on takuulla aiheuttanut tuhansia lirahtamisia naisten pikkuhousuihin. Varmasti saa myös lähes naisen kuin naisen. Komea.

Goran Višnjić: Dr. Luka Kovač teho-osatosta. Tämä on myös näitä komistuksia joiden edessä varmasti lähes jokaisen naisen sukat (ja ties mitkä) pyörivät. On vielä aika tavallisen oloinen, jonka silmissä tai ilmeissä ei paista kusipäisyys miehenkään silmään. Mielestäni oikeasti komea mies.

Patrick Demsey: Greyn-anatomiassa esiintyvä komea mieshän tuo on. Saa varmasti naisten huomion osakseen. Myös oikeasti komea.

Kertokaapa omia mielipiteitä asiasta ja laittakaa vaikka omia suosikkejanne ja kuvauksia miksi kyseinen henkilö on erityisen komea, varsinkin naisilta odotan viestejä.

Sivut

Kommentit (57)

sapetix
Ei kai tämä ketju ole taas näitä homosteluja ?

Eikö heteromies voi ihmetellä maailman seksikkäimmiksi miehiksi valittuja ja laittaa jonkinlaista listaa itse komeiksi katsomistaan miehistä? En tunne homoeroottisuutta noita listani miehiä kohtaan, mutta kyllä minä mielestäni komeuden tunnen, enkä pelkää seksuaalisuuteni puolesta Naisten listaakin tuohon laitoin ja nuo PA, BK, CA ovat fyysisesti ja seksikkyydessä aivan kärjessä.

Entero
sapetix
Ei kai tämä ketju ole taas näitä homosteluja ?

Eikö heteromies voi ihmetellä maailman seksikkäimmiksi miehiksi valittuja ja laittaa jonkinlaista listaa itse komeiksi katsomistaan miehistä? En tunne homoeroottisuutta noita listani miehiä kohtaan, mutta kyllä minä mielestäni komeuden tunnen, enkä pelkää seksuaalisuuteni puolesta Naisten listaakin tuohon laitoin ja nuo PA, BK, CA ovat fyysisesti ja seksikkyydessä aivan kärjessä.

Onhan Aquilera ja Beyonce fyysisesti lähes täydellisiä, ja Anne-Mari Berg suomalaisista, mutta usein kauniiden naisten pisteet laskee siinä vaiheessa kun avaavat suunsa. Liian tyttömäinen ääni, käytös, jutut sekä hihittely vievät äkkiä seksikkyyden kauniiltakin naiselta.

Joku sanoi joskus kauan sitten että naisten naisihanne on Barbra Streisand, miesten naisihanne Pamela Anderson. Ja toisin päin, miesten mielestä Clint Eastwood on komeista komein, siinä missä naiset valitsevat Brad Pittin... nuo jäivät kovasti mieleeni. Ei "sitä jotakin" vain pysty näkemään vastakkaisen sukupuolen puolesta.

Niin ja maineen lisäksi myös lahjakkuus voi olla Timberlaken ansio. On sitä reippaastikin rumemmat äijät saaneet osansa taidolla vedetyn kuutamosonaatin jälkeen.

Daemon on kuin Olli-Pekka Heinonen...

En sano mitään, mutta jos olisin nainen niin sanosin luultavasti että yäk.

Mutta se johtuu varmaan Heinosesta.

No jaa, minusta miehestä tekee seksikkään älykkyys ja hyvä itseluottamus. Siis mies joka tietää arvonsa silti jyräämättä ja ylenkatsomatta muita saa meikätytön polvet veteliksi. Ulkonäkö on sivuseikka... Näistä filmitähdistä ei voi muuta sanoa kuin pöh.. mokomat kiiltokuvapojat. Jos niistä pitäisi joku valita niin valitssisin ennemin näyttelijän lahjojen kun ulkonäön perusteella. Joku tom Cruise on täysi rimanalitus. Matt Damonin ymmärrän siksi että mies on nyt ollut tapetilla uusien Medussa elokuvien johdosta, muuten ihan tavallinen jätkä. Ehkä tämän pitäisi antaa tavallisille mihille toivoa. Ei oikeesti tartte olla mikään adonis jotta naiselta menee jalat alta.

Juupajuu kirjoitti: "No jaa, minusta miehestä tekee seksikkään älykkyys ja hyvä itseluottamus. Siis mies joka tietää arvonsa silti jyräämättä ja ylenkatsomatta muita saa meikätytön polvet veteliksi. Ulkonäkö on sivuseikka..."
Ja mistä se hyvä itseluottamus tulee, suurelta osin varmasti siitä että huomaa muiden olevan kiinnostunut ja hakeutuvan seuraan. Yleensä kun ne komeimmat ovat itsevarmempia, tietenkin myös muu meriitti joka nostaa keskitason ylipuolelle nostaa samalla muiden kiinnostusta ja saantia ja sitä kautta itsetuntoa. Menestyjien itsetunto on siis pitkälti kehittynyt menestyksen takia. Jos ihminen on ruma tai muuten erikoinen jota ihmiset karttavat, eivätkä tiedä miten kohdatessa suhtautuisivat niin takuulla yksilön itsetunto ja itseluottamus ei kasva, ja epävarmuus tekee kohtaamisesta toisten ihmisten kanssa entistä hankalampaa ja antaa kuvan muutenkin epämiellyttävästä persoonasta. Itseluottamus on siis pitkälti vuorovaikutussuhteissa kehittyvä asia, joka kasvaa jos saa hyvää palautetta kuten komeammat/kauniimmat ihmiset helposti saavat.

Itse veikkaan että vaikka naiset sanovat ettei se ulkonäkö merkkaa niin paljon, niin listan Goran Višnjić, Patrick Demsey, Johnny Depp ym. aivan varmaan kuuluvat suurimman osan naisten päiväuniin ulkonäöllisesti täydellisimmistä miehistä. Kun illanvietoissa nauttineina puhutaan asiasta niin naiset kyllä ottavat nuo miehet ensimmäisinä listoilleen, samoin kuin miehet Pamela Andersonin, Beyoncen ja Aquileran. Ja näkeehän sen myös kaveriporukassa että se kaikkein komein tyyppi jossa on aika tavalla Johnny Deppiä saa missä tahansa eniten huomiota lähes kaikilta naisilta. Varsinkin yhden illan suhteissa naisillakin ulkonäkö vaikuttaa todella paljon ja mielummin valitsevat komean kiiltokuvapojan jos säntsit riittää.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1717
Liittynyt10.4.2005

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

RJK

Daemon on kuin Olli-Pekka Heinonen...

Musta Damon on ihan suomalaisen näkönen. Yllättävää, yleensä en ole ajatellut että sinivalkoiset kasvonpiirteet kävisivät yksiin kansainvälisen maun kaa.
Tai tässähän on varmaan äänestäneet keskilännen pohjoismaalaisten jälkeläiset...

Pakkoko se lista on julkkiksista vääntää...
Samantekevää minulle, en tuntenut nimistä (enkä varmaan tuntisi kasvoistakaan) edes puolia.
Tunnen näiltä kulmilta monta mokomaa jotka hakaavat ulkoisella olemuksellaan nuo kaikki 6-0.

mvd
RJK

Daemon on kuin Olli-Pekka Heinonen...
Musta Damon on ihan suomalaisen näkönen. Yllättävää, yleensä en ole ajatellut että sinivalkoiset kasvonpiirteet kävisivät yksiin kansainvälisen maun kaa.
Tai tässähän on varmaan äänestäneet keskilännen pohjoismaalaisten jälkeläiset...

Teinitytöt on äänestäneet.
Tuskin varttuneemmat naiset.

mvd
RJK

Daemon on kuin Olli-Pekka Heinonen...
Musta Damon on ihan suomalaisen näkönen. Yllättävää, yleensä en ole ajatellut että sinivalkoiset kasvonpiirteet kävisivät yksiin kansainvälisen maun kaa.
Tai tässähän on varmaan äänestäneet keskilännen pohjoismaalaisten jälkeläiset...

Matt Damonillahan on Suomalaiset sukujuuret, joten ei ihme että on suomalaisen näköinen. Suomalaiset vaaleat, sinisilmäiset, pitkät arjalaistyyppiset miehet ovat maailmalla aina olleet naisten suosiossa. Menet Aasiaan, Afrikkaan tai Eteläiseen Amerikkaan niin vaalea Pohjois-Eurooppalainen mies on suosituin, eikä varmasti pelkän oletetun varallisuuden takia.
Brittiläis-suomalais-saksalaiset sukujuuret omaavalla Damonilla tuota vaaleaa arjalaisuutta on vielä kaksin verroin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat