Seuraa 
Viestejä45973

Evoluutioteoria ei ole ainoa tieteellinen teoria, jolla on haastaja teoriasta, jossa on mukana korkeampi älykäs toimija.

"Things fall not because they are acted upon by some gravitational force, but because a higher intelligence, 'God' if you will, is pushing them down," said Gabriel Burdett, who holds degrees in education, applied Scripture, and physics from Oral Roberts University.
[...]
Burdett added: "Gravity—which is taught to our children as a law—is founded on great gaps in understanding. The laws predict the mutual force between all bodies of mass, but they cannot explain that force. Isaac Newton himself said, 'I suspect that my theories may all depend upon a force for which philosophers have searched all of nature in vain.' Of course, he is alluding to a higher power."

According to the ECFR paper published simultaneously this week in the International Journal Of Science and the adolescent magazine God's Word For Teens!, there are many phenomena that cannot be explained by secular gravity alone, including such mysteries as how angels fly, how Jesus ascended into Heaven, and how Satan fell when cast out of Paradise.


-The Onion

Aika selvästi parodia, mutta hyvä sellainen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Muuten, Herra Hippi tuolla toisaalla avasi myös tämän aiheen, aihe on mielenkiintoinen, mutta kielitaito ei riitä .. saas nähdä, tuleeko aiheesta kommentteja myös suomenkielellä.

"Esineet putoavat, eivät jonkin painovoiman vaan korkeamman älykkyyden
ansiosta; "Jumala" jos haluat häntä niin kutsua, painaa niitä alas." Näin väittää Gabriel Butdett, jolla on tutkinnot opetuksesta, raamatun tulkinnasta ja fysiikasta Oral Robertsin Yliopistosta.
[...]

Burdett lisää: "Painovoima —mitä opetetaan lapsillemme luonnonlakina — pohjautuu suuriin aukkoihin tietämyksessä. Laki ennustaa yhtä suuren voiman massallisten kappaleiden välille, mutta ei pysty selittämään voimaa. Itse Isaac Newton sanoi, 'Epäilen että teoriani ovat riippuvaisia voimasta, jota filosofit turhaan etsivät luonnosta.' Tottakai hän tarkoitti korkeampia voimia."

Tällä viikolla samanaikaisesti International Journal Of Science ja adolescent magazine God's Word For Teens! -lehdissä julkaistun ECFR tutkimuksen mukaan on olemassa monia ilmiöitä, joita ei voida selittää maallisella painovoimalla, kuten enkelien lentäminen, miten Jeesus nousi taivaaseen ja miten Saatana putosi paratiisista karkoitettaessa.

...

Siinä humalaisen insinöörin suorittama käännös.
Toivottavasti ei ole liikaa virheitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pepe+
Seuraa 
Viestejä264

Ei ei . aivan väärin. Sehän nyt on niin, että maailmankaikkeus aiheuttaa tasaisesti painetta joka puolella. Massaiset kappaleet varjostavat tätä painetta. Tästä johtuen varjostuman vastakkaisilta puolilta maailmankaikkeus painaa esimerkiksi kahta kappaletta yhteen. Mitä isommat kappaleet sitä enemmän varjostusta ja sitä enemmän maailmankaikkeuden paine painaa kappaleita yhteen.

Ei ole vetovoimaa, on vaan maailmankaikkeuden puristusvoima.

Ilmankos gravitonia ei ole löydetty kun on etsitty väärästä paikasta.

yst.pn

Jaa,mikäköhän on paine avaruudessa?Mun käsittääkseni se on 0bar,eli ei painetta.Vai miksi ihminen ei selviä edes 30km korkeudessa maasta ilman painepukua?Myönnä nyt vaan,että kukaan ei tiedä 4 perusvoiman olemassaolon lähdettä.

Ja vaikka olisi puristusvoima,sen tarvisi puristaa joka suuntaan,muutoinhan tämä maailmankaikkeus olisi yksi möykky.Eli mitenkäs tämä puristusvoima toimii ja mistä saa voimansa?

pepe+
Seuraa 
Viestejä264
Ville1SuuriI
Ja vaikka olisi puristusvoima,sen tarvisi puristaa joka suuntaan,muutoinhan tämä maailmankaikkeus olisi yksi möykky.Eli mitenkäs tämä puristusvoima toimii ja mistä saa voimansa?

Ei kai mun nyt kaikkea tarvi selittää eihän kukaan muukaan loppuun asti selitä.
Yritä nyt vaan ymmärtää.

yst.pn:) (

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
HaZe
Turha asioita on enempää pohtia, ne toimii jos ovat toimiakseen.

Niin, ja Herran Armosta. Rukoilkaamme.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

No eipä ole juuri painetta avaruudessa, mutta mitä lähemmäksi planeettaa tullaan, niin sitä enemmän on painettakin eli sitä tiheämpää.

Vaan kun tiheä haluaa avautua vähemmän tiheäksi, niin johan siinä paine helpottaa, mutta eipä sitä huomaa, kun itse koostuu noista avautuvista energia eli tilakeskittymistä, jotka myös avautuvat samassa tahdissa kuin paine helpottaa.

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat