Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Elokuvissa yleensä tulee ilmi kuinka ruumiin selvittäminen onnistuu hampaiden avulla. Eikö sitä voida mistään muuta saada selville jos ruumis on maannut mullan alla puoli vuotta ja hajonnut pahaan kuntoon?

Ja mikä olisi järkevin keino hävittää ruumis? Heittämällä monttuun ja kaataa jotain syövyttävää kemikaalia päälle ensin kuitenkin pitää teloa hampaat pois vaikka moukarilla.

Sivut

Kommentit (46)

Täällä päin on tapana polttaa ruumiit, temppelissä. Siitä jää jäljelle kasa hauraita luita jotka menee moukarilla ihan hienoksi. Jäljelle jää vain tuhkaa. Hampaatkin saa silloin helpommin irti. Mafia polttaa täällä ruumiita viidakossa autonrengaspinossa. Silloin ei jää mitään jäljelle.

Jos saat lainata nykyaikaista kirkon polttouunia niin veikkaan että olisi paras tapa ja sen jälkeen viet tuhkat johonkin isompaan vesistöön ja peset veneen sekä ittes.

"Mikä olisi järkevin keino hävittää ruumis?"

Paras tapa päästä eroon vihamiehestäsi on tehdä hänestä ystäväsi!

Tarkkailija
"Mikä olisi järkevin keino hävittää ruumis?"

Paras tapa päästä eroon vihamiehestäsi on tehdä hänestä ystäväsi!

Ei "ruumis" ole "vihamiehen" synonyymi, mutta joo.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005
Egazim
Elokuvissa yleensä tulee ilmi kuinka ruumiin selvittäminen onnistuu hampaiden avulla.

Eivätkös leffat myös esittele vinoa pinoa ruumiiden hävitystapoja? Luullakseni yhtä uskottavia kuin nuo henkilöllisyyden selvitystavatkin.

(Korjaus: Kehitys kehittyy, ja jo nyt käytetään sellaisia tekniikoita joita vielä 20 vuotta sitten olisi pidetty ihan scifinä. Rikos ei näemmä kohta enää kannata.)

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat