Seuraa 
Viestejä45973

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1457694
Kylläpäs nyt jotkut suomalaiset ovat Vesa Keskiseen suivaantuneet tosissaan. En ole ennen kuullut että täysi-ikäiset miljonäärien mukaan lähteneet naiset olisivat tälläistä saaneet aikaan. Maailmalla tälläinen meno on aivan yleistä ja varmasti suomen rikkaiden kohdallakin ilman julkisuutta, mutta kun Keskinen tekee saman Suomessa, ja siitä on julkisesti kirjoiteltu lehdissä niin heti kyseessä on kauhea ihmiskauppa ja seksiorjuus. Eikö ole aivan sama tuuleeko turkkilainen tai marokkolainen mies suomalaisen naisen perässä tänne ja vaikka kauneuden takia, kuin se että barasilialainen- tai thai-nainen suurelta osin vaikka miehen varakkuuden takia? Molemmilla on jokin hyötynäkökulma asissa, ja yleensäkin ihmissuhteissa ja varsinkin seksi- ja sukupuolisuhteissa on takana omat hyötynäkökulmat, saat jostain kiksejä toisesta, oli se sitten ulkonäkö, palvelualttius, varallisuus tai asema ym.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Ihan tyhmää tommonen. Kyl mies on saanu ihan omalla karismallaan ja rahoillaan naisen, niin heti ruvetaan haukkumaan. Ihan pantava muija.

Joo koskahan aletaan Hjallis Harkimoa ym. varakkaita ukkoja väittää ihmiskaupasta kun lähtevät ravintoloista nuorten blondien kanssa. Tuskin tässäkään on kyse pelkästä viehtymisestä ulkoiseen olemukseen, vaan suuri osa "karismasta" johtuu nimenomaan asemasta ja varakkuudesta. Keskinen on sentään vielä kohtuu komea ja nuorikin, verrattuna kaiken maailman Flavio Briatoreihin ym. nuorta kaunista naisseuraa kerääviin häntäheikkeihin. Keskinen saisi varmasti kohtuullisesti kaunista seuraa ilman omaisuuttaa ja asemaakin, toisin kuin nämä spaddet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ulmas
.... Maailmalla tälläinen meno on aivan yleistä ja varmasti suomen rikkaiden kohdallakin ilman julkisuutta, mutta kun Keskinen tekee saman Suomessa, ja siitä on julkisesti kirjoiteltu lehdissä niin heti kyseessä on kauhea ihmiskauppa ja seksiorjuus. ...

Tämän Keskistä vastaan kyhätyn edellisen kohujutun faktat tai edes suurenneltu kuvitelmakaan ei olisi ylittänyt uutiskynnystä, jos sellainen olisi kerrottu tapahtuneeksi suomalaisen rock-elämäntavan puitteissa. "Tuollaistahan tapahtuu jokaisena viikonloppuna lukemattomia kertoja...".

Äskettäin poliisi rohkeni puuttua erään rock-ikonin vuosia jatkuneeseen amfetamiinissa ajeluun. Joku voi toki pitää huumeilua yksityisasiana, mutta cämöön hei, se tapahtui tieliikenteessä!

Vierailija

Näin maailma muuttuu, ja ei muutu miksikään. Ennen amerikoissa syynättiin ja ilmiannettiin kommunisteja, nykyisin ihmiskauppiaita.

Leuka
Uskomatonta tuubaa. Kaikkea ne kateelliset ja katkerat saavatkin aikaanMinä olisin taipuvainen epäilemään, että asialla ovat maahanmuuton vastustajat? Kun Suomeen tuleekin mustan tautisen, rikollisen taustan omaavan ja väkivaltaisen mahd. islamisti-yhteyksiä omaavan uroksen sijasta viehko naaras, tavallisesti maahanmuuttomyönteisten tahojen (katso: linkki) reagointitapa muuttu 180 astetta?

Linkki: http://www.stormpages.com/eurooppa/mustaalihaamummoille.htm

[size=150:2yh10l9m]"Missä kerroksessa on eniten niitä mustia miehiä?"[/size:2yh10l9m]

"Kuukauden ensimmäisenä lauantaina helsinkiläisessä ravintolalaivassa kaikaa eksoottinen musiikki. African Music Night -bileissä kohtaavat Suomi ja Afrikka, naiset ja miehet. Naisia vetää paikalle se, että tummat miehet saavat heidät tuntemaan itsensä naisiksi – ulkonäöstä, koosta ja iästä riippumatta...."
...sillä läskeilläkin valkoisilla naisilla on rahaa, ja heidän avullaan saa hommattua pysyvän oleskeluluvan Suomeen! "Sine suomi-tyttö ole kaunis! Sinulla olla kauniit silmät..." (ja se käsi jota ei käytetä kourimiseen, hamuilee lompakkoa.).

"Afrikkalaiset rytmit soivat jo tanssilattialla, värivaloissa liikehtii muutama tumma mies. Anita katselee tanssilattian suuntaan hymyillen, siellä hän tapasi nykyisen aviomiehensä viime maaliskuussa. Afrikkalainen 32-vuotias mies hurmasi Anitan (64v.) hetkessä. Seitsemän päivää sitten avioituneen naisen ei ole sopivaa lähteä juhlimaan ilman miestään, joten Anita on Wäiskissä vain käymässä."

"Anita , on kaikille tuttu kasvo juhlissa. Hän työskentelee kulttuurityön parissa ( no tottakai!) ja tuntee paljon Suomessa asuvia ulkomaalaisia.

– Ystävättäreni sanoi osuvasti muutama päivä sitten: Jos ei ole varaa lähteä ulkomaille, voi yhtä hyvin tulla tänne...."

Anita on asunut ulkomailla lähes koko aikuisikänsä. Marokkolaisen miehen kanssa solmittu 30-vuotinen avioliitto päättyi muutama vuosi sitten. Tuore nigerialainen löytyi etsimättä. (sic!) Anitan oli itse asiassa tarkoitus muuttaa Afrikkaan, mutta sitten "Afrikka tuli hänen luokseen". Umpirakastunut Anita on laihtunut puolessa vuodessa 30 kiloa. (!?!?)
...
Mies nappaa hänet mukaansa ja he katoavat tanssilattialle villiin tanssiin. Näissä juhlissa on illan lopuksi tanssia "koiratanssiksi" nimettyä tanssia. Miehet ja naiset tanssivat perätysten pitkässä letkassa ja keinuvat musiikin tahdissa edestakaisin. Myös Liisa ja Miia ryntäävät tanssilattialle. "Niinä harvoina kertoina kun pääsen ulos haluan tanssia ja jutella ihmisten kanssa. Täällä en jää koskaan yksin. Afrikkalaiset miehet tartuttavat itsevarmuuttaan myös naisiin. Ja he jos ketkä osaavat pitää hauskaa", Liisa huikkaa noustessaan pöydästä

Lähde: Anna

LAINAUS http://www.stormpages.com/eurooppa/mustaalihaamummoille.htm

Tanssilattia on täyttymässä iloisista ihmisistä. Tunnelman aistii jo nyt yhtä intiimiksi, kuin suomalaisessa yökerhossa ennen valomerkkiä. Suuria naisporukoita ei paikalla näytä olevan, naiset tanssivat miesten keskellä yksin tai yhden ystävättären seurassa. Heidän joukossaan tanssii myös muutama kaunisvartaloinen afrikkalaisnainen. Tarttuvan rytmin mukana keinuvat suomalaisnaiset näyttävät jakautuvan kahteen kategoriaan: nuoriin vaaleisiin ja sutjakoihin tyttöihin sekä tavallista isokokoisempiin keski-ikäisiin naisiin.
Miia, 37, kuuluu jälkimmäisiin. Työttömän opiskelijan tarina on koskettava. Miian kolmas epäonninen avioliitto ulkomaalaisen kanssa päättyi tänä syksynä. Helluntalaisessa perheessä varttunut nainen avioitui kaikkien ex-miestensä kanssa vain muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen. Vaikka hyviäkin hetkiä oli, kaikki miehet käyttäytyivät väkivaltaisesti Miiaa kohtaan. He kaikki olivat myös Miiaa useita vuosia nuorempia. Kaikesta kokemastaan huolimatta hän tapailee taas tummia miehiä.

"Jotenkin olen taas liukastunut banaaninkuoreen - tummat miehet lähestyvät minua suomalaisia miehiä nopeammin. Se on enemmänkin heidän valintansa kuin minun. Tavallaan olen väsynyt afrikkalaisiin miehiin, mutta olen kuitenkin tottunut heidän tapoihinsa. Suomalaismiehet tuntuvat ujoilta, ja kiinnostuksen herääminen menee usein ristiin. Kun minä haluan jonkun, hän ei halua minua ja toisin päin ."
Miia kertoo suomalaisten miesten asettavan naiselle tiettyjä kriteerejä, kuten hoikkuus ja kauneus. Lisäksi he ovat usein liian humalassa lähestyessään naista. Toisin on joissain Afrikan maissa, kuten Nigeriassa, siellä runsas elopaino viestii vauraudesta.

Muutama viikko sitten Miia vastasi afrikkalaisen miehen deitti- ilmoitukseen internetissä kuvansa kera. Mies oli innoissaan ja halusi heti tavata. Miian silmät syttyvät vieläkin hänen kertoessaan ensimmäisestä tapaamisesta. Vaikka Miia ei tunne olevansa kovinkaan ihastunut mieheen, tämän kauniit eleet lämmittävät mieltä. Hän tapailee samaan aikaan myös muita afrikkalaisia. Heidän kanssaan kun vain käy parempi flaksi kuin suomalaisten.


Joopa joo

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat