Seuraa 
Viestejä45973

...

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (3)

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Sukurasitusta ylipainoon äidin puolelta ja nuorempana surkea ruokavalio, eli rasvasolut ehti pullistumaan ja makuaistin "uudelleen opettelussa" on mennyt aikaa. Nykyisin normaalipaino.

Omien kokemusten pohdintoja vuosien varrelta:

- kalsiumpyruvaatti ->

menneiden vuosien hehkutettu ihmeaine. Ei toimi. Luultavasti liian kallista, jotta annokset olisivat riittäviä.

- CLA ->

kusetusta. Moninkertaiset annokset omaavat efektiä, mutta kuten kalsiumpyruvaatti, on liian kallista.

- beeta-alaniini ->

huhhuh. Paras lisäravinne kalaöljyjen ohella mitä tiedän – painoa lähti käytön myötä juuri tuon 6-7 kiloa, lihasta tuli LISÄÄ, mutta silti paino pysyy joko samassa tai alenee. Järjetöntä efektiä, eikä tätä edes markkinoida juuri missään laihdutukseen. Mahdollistaa lähinnä kovemman harjoittelun, teenpä about mitä tahansa. Ei mainitsemisen arvoisia sivuvaikutuksia itselläni. Toisen käden lähteen myötä saattaisi auttaa painonpudotuksessa, jos päivittäistä kalorimäärää samalla tiputetaan.

Painonhallinnassa ihan korvaamaton aine, vieläpä monien lähteiden mukaan mihin olen törmännyt. Ihmiset ovat syöneet roskaa ja silti laihtuneet, todennäköisesti sen vuoksi että ovat voineet harjoitella pidempään ja kuluttaa enemmän energiaa. Ilman liikuntaa luultavasti aika lähellä plaseboa, uskoisin. Mutta vain täysi dille makaisi sohvalla jos vetää beeta-alaniinia.

- leusiini ->

yhdessä beeta-alaniinin kanssa lienee avittanut painon hallintaa ja lihasten suorituskyvyn suhteen. Käyttö tosin lähinnä treenipäivinä, toisin kuin beeta-alaniinilla, joten en anna varsinaista verdictiä. Rotat ovat laihtuneet, sen mitä tutkimuksista tiedän.

- vihreä tee -uute ->

tehoa vähän, toiminee liikunnan kanssa jotensakin. En hehkuttaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laihdutuslääkkeistä ei sinäänsä ole mitään hyötyä, ne ei välttämättä ole kovin hyviä terveydelle. Lisäksi mikään lääke ei auta ellei muuta liikunta- ja ruokavaliotottumuksiaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat