Seuraa 
Viestejä45973

naisilla psyykkinen miehillä fyysinen yliote

oisko tossa mitään todennäköisyyttä ?

ja kertokaa lisää tuosta naisen psyykkisestä yliotteesta

oi väärä foorumin aihe.. noh sori..

(elämme niinku mcdonaldsin limun pillissä ja me ehkä osataan[voidaan]kuvitella puol millii siitä.. { ihmisen kyky käsitellä ääretönta tilaa }) no ei se mitään.. pysytääs aiheessa

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Henkisesti vahvat ja fyysisesti hyväkuntoiset naiset ovat ihania .
Tosin ehkä hiukan pelottavia ..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
nuubi
naisilla psyykkinen miehillä fyysinen yliote

oisko tossa mitään todennäköisyyttä ?

ja kertokaa lisää tuosta naisen psyykkisestä yliotteesta


On kai siinä sellainen todennäköisyys, että miehet ovat usein fyysisesti vahvempia. Koska naiset harvemmin pärjäävät fyysisyydessä miehille, on siihen täytynyt keksiä jokin muu keino. Ja yleensä miehet terrorisoivat perhettä nimenomaan fyysisesti, ja naiset henkisesti.

Mutta toisaalta psyykkinen yliote voi olla kyllä kummalla osapuolella vain. Se riippuu niin ihmisten luonteesta. Toiset ovat alistuvaisempia ja toiset dominoivia, jotkut vain ovat kilttejä ja jotkut muuten vain taitavia käyttämään muita hyväksi.

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Pikkutytöistä lähtien naisten homososiaalinen sukupuolikulttuuri uhraa valtavia resursseja sen pohdintaan, "mitä poika/mies haluaa". Pitkälti juuri tämä selittää pääosan siitä, "miksi naiset ovat niin pirun hankalia". Suoraan vonkaava mies on helpoin toiseuttamisen kohde.

Lukekaa nyt niitä Reginan, SinäMinän ja Demin kansia, kun seuraavan kerran menette mäyräkoiraa ostamaan.

Tytöt ja naiset sosiaalistetaan yhä äärimäisen tehokkaasti toimimaan, ajattelemaan ja operoimaan ennen kaikkea vastuullisina toimijoina sukupuolisuhteissa – tämä vaatii jatkuvaa miesten motiivien lukemisen taitoa ja arvailun nostamista kulttuurisen kompetenssin muodoksi.

Tästä edelleen sitten tuotetaan tarinoita ja narratiiveja pojista & miehistä ja heidän motiiveistaan, yleistäen, stereotypisoiden ja toiseuttaen. Seksismiksikin sitä voidaan sanoa, maailmankuvan sukupuolittuneen jäsentämisen ohella. Tämä edelleen sitten romantisoidaan sukupuolieron ja erillisyyden ideologioiden myötä, mutta se on jo oma tarinansa se.

Juuri tätä naistutkimus tutkii.

Neonomide en ees jaksa lukee kokonaan mitä kirjotat..huomasin parista ekasta lauseesta että oot oikeessa ehkä.. (-ehkä)

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Kaksoistandardit vain naisia koskettavia? Ei mene läpi, ei niin millään.

Jos minulta miehenä ja sukupuolitutkijana kysytään naisten suhteen neuvoa, niin komppaan enemmän kuin mielelläni erästä Warren Farrellin teoksesta tehtyä kiteytystä:

"Women complain that men don't discuss their feelings, but the minute a man speaks about them he's accused of being weak, homosexual, or of trying to hold women down." 1

Eli jos miehille ei ole mitenkään edullista viime kädessä puhua tunteistaan, miksi ihmeessä tarve vinettää siitä säilyy? Miksi naiset haluavat painostaa miehiä munaamaan itsensä?

EN ole tavannut vielä yhtään naista, joka todella arvostaisi lässyttävää miestä, joka "puhuu tunteistaan". Tunteensa osoittava mies, joka mieluiten vielä päälle särkee naisen sydämen 8 kertaa viikossa, sen sijaan pääsee 'pesille' minkä ehtii.

Neonomide

EN ole tavannut vielä yhtään naista, joka todella arvostaisi lässyttävää miestä, joka "puhuu tunteistaan"
.

näin juuri...
naiset lukee reginaa ja saa siitä
sekopäisen miehenkuvan...
mitä eivät oikeasti edes halua...

lässyttävä mies on muijani mielestä pahin mitä
voi olla...
"mä oon niin tunteellinen ja mietin maailmaa..."
mutta samalla tarraa kiinni perseeseen...

naistutkimus *hymyilee*
kasvatustieteet *hymyilee*

"kaihkea sitä nykhyään luevethankin... "
*kiikkuu kiikkustuolissa*

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat