Juustoraaste

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Minkä takia raastettu juusto maistuu paremmalta kuin raastamaton/siivut?

Kommentit (5)

Vierailija

Näin kokkaustaitoisena ihmisenä sanoisin, että mitä pienempää söheröä, sen paremmin maku pääsee oikeuksiinsa. Pätee monessa muussakin sapuskassa. Esimerkiksi burritot. Mitä pienemmäksi silppuaa vihannekset, sen paremman makuista. Sen lisäksi helpompi syödäkin.

Kokeileppa jyrsiä hampailla paloja juustoköntistä, silloin se maistuu tosi paskalta, IMO.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
Imperator
Minkä takia raastettu juusto maistuu paremmalta kuin raastamaton/siivut?

Koska makuaistimus vaatii ilmaa - happea. Samasta syystä ohut siivu maistuu paremmalle, kuin paksu siivu - jos siis itse tuote on muuten hyvän makuista.

Vierailija

Porkkana ja kaali on myös sellaisia että raasteena menee miten paljon vaan, mutta lyhyeen jää jos niitä isoina köntteinä alkaa maistella.

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839
Liittynyt16.3.2005
tepsu
Porkkana ja kaali on myös sellaisia että raasteena menee miten paljon vaan, mutta lyhyeen jää jos niitä isoina köntteinä alkaa maistella.
jaa, mä kyllä ennemmin rouskuttelen porkkanat kokonaisina kuin raasteena, jotenkin se raaste ei vaan houkuttele ja kokonaisena syöminen on nopeampaa sekä hauskempaa

kaalia en kyl kokonaisena olekaan syönyt

Uusimmat

Suosituimmat