Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tuli tossa yhden tyttösen kanssa väiteltyä että voiko alkoholia haistaa ihonläpi? Eli yksinkertaisesti jos vaimo ei tiedä että äijä on käyny dokaamassa, mies käynyt suihkussa, harjannut hampaat ja laittanut puhtaat vaatteet päälle, niin voiko sen miehen vaimo haistaa siitä miehestä että se on juopotellut?! ja selvennystä vielä, että nimenomaan ihon läpi voiko alkoholin haju tulla?:D

Kommentit (3)

Kyllähän sitä pieniä määriä hikeenkin liukenee, mutta tuskin niin paljoa että sitä haistaa. Viinan haju tulee keukuista niin kuin valkosipulinkin joten hampaiden harjaamisesta ei ole mitään hyötyä.
Alkoholi myös imeytyy ihon läpi, eli kännit voi vetää voikka uimalla viina-altaassa

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

Vasta oli jossakin vaihdekeppiin asennettu alkometri, joka "haistoi" alkoholin joka erittyi ihon läpi. Jos promilleja oli riittävästi, lukittautui ja ajaminen tyssäsi siihen.

Jokseenkin tarkkanenäisenä ihmisenä voin sanoa, että tutusta ihmisestä haistaa monia asioita. Flunssan, migreenin, stressin... ja kyllä, myös alkoholin (ja parin muun voimakastuoksuisen asian) käytön.

Mistä tulikin mieleen, joissakin viinikumeissa on jotakin sellaista lisäainetta jonka minä haistan puoli tuntia nauttimisen jälkeen omassa ihossani. Vaikka olisi kuinka peseytynyt välissä ja hävittänyt pussin, niin kämmenselässä tuoksuu karkkimaiselta. Ainoalta selitykseltä tuntuu jonkin yhdisteen erittyminen ihon läpi. Mikähän niissä tuoksuu?

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Se tahtoo haista jo hengityksestä. Sen nauttimisen seuraukset tahtovat näkyä jo naamastakin jos sitä paljon juo.
Muunmuassa sipulin haju tuntuu ihossa ja tupakan maku paikassa, jota en viitsi mainita.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat