Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitä mieltä olette, mikä teitä kelpokansalaisia pelottaa eniten. Mikä järjestö saisi teidät pelosta vapisemaan tai ainakin sen hurja maine pelottaisi teitä.

Sivut

Kommentit (102)

Rudolf
Miten olisi Brasilian Pojat...?

Mutta, eikö se ole vain elokuva? Vai tarkoitatko Brasilian köyhiä katupoikia, jotka ovat valmiita murhaamaan sinut pikku rahan takia?

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005

Gamellan veljesten syndikaatti Barbaroksella on ainakin ollut verisin. Mutta vastoin yleistä luuloa, sen verisen historian päihittää siis vain sen hyytävyys. Marevaanista viis.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14191
Liittynyt23.6.2005

Vapaamuurarit ja jesuiitat.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

salai
Seuraa 
Viestejä7521
Liittynyt17.3.2005
Gideon
Mitä mieltä olette, mikä teitä kelpokansalaisia pelottaa eniten.

Ehkä nykyaikana (viimeisen sadan vuoden) ne jotka ovat sivistyneen valtion kansalaisia ja hyväksyvät kaiken sen mitä tapahtuu.

Osa heistä on namuja taskussaan pitäviä komeita lääkäreitä. Pahempi on se osa ihmisistä, jotka haluavat palauttaa näille ihmisille sen ihmisarvon mitä he eivät anna muille ja jotka nostavat sen ainoaksi merkittäväksi asiaksi elämässään.

Olikohan tämä nyt selvä vastaus kysymykseen?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Ei ehkä pelottavin, mutta vaarallisin yhteiskunnan kannalta on kaikki sosialistiset järjsetöt, koska ne tuhoavat kaiken vaatimalla liikoja, kuten että pummien pitää saada kaikkea mitä ne haluu, kaikkia pitää suojella, kaikkia pitää hoitaa. Ei perhana ei se vaan käy, mitä itse ovat ajaneet itsensä tohon tilanteeseen, oma vika se ei ole meän vika joten pidetään näpit erossa niitten asioista. Sosialismi ei toimi tajutkaa

Ylivoimaisesti vaarallisin järjestö yhteiskunnan kannalta on Keskustapuolue!
Takaisin agraariyhteiskuntaan, jossa suuret talonpojat röhnöttävät maha täynnä köyhän kansanosan ahertaessa heidän perunapelloilla ruokapalkalla

Neonomide
Vapaamuurarit ja jesuiitat.

Vapaamuurarit on raukkamainen järjestö ja sen rangaistukset ovat pelkuruuden ja ilkeyden perikuvia. Heidän vihjataan järjestäneen vainoja jopa pikkulapsille, jotka eivät ole tehneet heille mitään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat