Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Veteraanit raivoissaan Annetaan "lapsinerolle" vapaat kädet raiskata kansallinen suurteos. Tulee mieleen tämä komukkapaska Rintala, joka tärväsi sotalottien maineen. Ja Haloska ylistää, vaikka hampaat irvessä, kansansuosio on saatava mielistelemällä pintailmiöitä !
Kuvottavaa !!!

Sivut

Kommentit (24)

youknowmyname
Veteraanit raivoissaan Annetaan "lapsinerolle" vapaat kädet raiskata kansallinen suurteos, sodasta kai kuullut vain käpykaartissa piilotelleilta stallarivanhemmiltaan. Ja Haloska ylistää, vaikka hampaat irvessä, kansansuosio on saatava mielistelemällä pintailmiöitä !
Kuvottavaa !!!

Bushman ei taida ymmärtää että Väinö Linna tod. näk. hurraisi tälle. Onneksi varasin liput ennen Hesarin juttua. "Suomi joka lunastettiin kalliilla, mutta myytiin halvalla" on sen luokan tiivistys historiastamme että teatteriesitykseltä odottaa paljon. Mitä teatteri ylipäätään voi antaa? Näkökulmia.

Tässä on uusi Pete Q ja Lapualaisooppera yhdistyneenä. Hyvin mielenkiintoista, etenkin kun teattereissa on pyörinyt toinen toistaan mitäänsanomattomampia musikaaleja, joilla houkutellaan busseja maakunnista, jotta saadaan asetetut tuottotavoitteet täytettyä ja voidaan kohdata korotetut tavoitteet seuraavana vuonna vielä kivammalla kabareella. Miksi yhteiskunnan pitää tukea sellaista?

Ensimmäiset vapaat liput tuntemattomaan olivat kuukausien päässä.

Petri Riikonen
Seuraa 
Viestejä245
Liittynyt16.3.2005

Ilmeisesti Bushman ei ole lukenut Tuntematonta tai jos on lukenut niin ei ole ymmärtänyt lukemaansa. Kirjassahan vastustetaan ajankohtaan nähden aika pisteliäästi yltiöisänmaallisuutta, suur-Suomi-ajattelua, sodan ihannointia ja pelotteluun perustuvaa johtamista. Se ei todellakaan ole mikään siniristilipun ääressä kyynelehtivän teos.

Ho-ho .. "Lapualaisooppera" ... eikös siinä ollut tämä pallopääkomukka
Halkola & kumppanit ... samaa komupaskaa kaikki tyyni, "kyldyyriväkihän"
on laidasta laitaan komukoita ja homoja ! Jahas ... ja bushman taas mainitaan, että saadaan ylläpidolta bannaus mielipiteille, jotka eivät ole komua tai homua ? Hyvää aidsia vaan, se on kuulemma aika kipeää !

Aikanaan Tuntematonta pidettiin nationalististen pyhyyksien loukkaamisena. Nykyään siitä itsestään on tullut nationalistinen pyhyys, jota ei saisi loukata taiteellisella tulkinnalla. Tilanteessa havaittava ironia on paksua kuin maksoittunut veri. Nationalismi tosiaan kierouttaa kaiken minkä kanssa se on tekemisissä. (Btw. ilmeisesti Mannerheim elokuvassa aiotaan esittää historiaa vääristellen hyvin suomea puhuva C.G.E. )

youknowmyname
Tuntien nämä filmintekijät Mannerheim on varmaan käpykaartilainen ja homo, ellei peräti hevosiinsa sekaannu ...

Toivotaan parasta.

youknowmyname
Tuntien nämä filmintekijät Mannerheim on varmaan käpykaartilainen ja homo, ellei peräti hevosiinsa sekaannu ...

Hevosista en tiedä, vaikka kukapa tietää mitä niillä Mandsurian reissuilla on tapahtunut...
Homoksi häntä on jo ehditty epäilläkin. Aika hyvin kyllä profiloituisi.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Täytyy elää lehtiuutisten pohjalta, mutta joka tapauksessa kuulosta hyvältä. Taide ja varsinkin sen julkisuutta hakeva muoto jakaantuvat yleensä kahteen kategoriaan; toinen on sitä markkinavoimien työstämää rihkamaa ja toinen aristokraattista hölynpölyä, joka kuulostaa kieltä ymmärtämättömästä viisaalta, mutta josta ei analyyttisesti jää mitään jäljelle

Tässäkin tapauksessa (jos olen oikein ymmärtänyt esityksen sisällön) on kuitenkin muistettava, että sen menestys perustuu ihmisten haluun puhdistautua itseään ympäröivistä ikävistä asioista, eli käydä ripillä. Todelliset ihmisten ongelmat jäävät, mutta teatterissa kävijä saa synninpäästön koettuaan itsensäkin hetken aikaa spitaaliseksi ja koettuaan sitten ihmeparannuksen teatterin lämpiössä

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Joo, ja Haloskaa lesboksi. "Henkonen" ja perskärpäsensä elävät toivemaailmassa, jossa jokainen merkittävä ihminen on pervo, kuten nä-mä itsekin. Aatuakin on epäilty, ei todisteen häivääkään, mutta välikös tuosta ...

youknowmyname
Joo, ja Haloskaa lesboksi. "Henkonen" ja perskärpäsensä elävät toivemaailmassa, jossa jokainen merkittävä ihminen on pervo

Jäämme odottamaan Mannerheim-elokuvaa.

youknowmyname
Ihan sama, en koskaan katso suomalaista elokuvaa enkä lue tamperelaista kirjailijaa !

Mutta arvostellahan voi jokainen tietämätön tuntematon ymmärtämätön, hah!

youknowmyname
Ihan sama, en koskaan katso suomalaista elokuvaa enkä lue tamperelaista kirjailijaa !
Entä jos ohjaajana on Suomen lahja Amerikalle, vai oliko se toisinpäin, Renny Harlin?
Et siis ole lukenut Tuntematonta sotilasta?

asdf
Seuraa 
Viestejä11860
Liittynyt16.3.2005
youknowmyname
Ihan sama, en koskaan katso suomalaista elokuvaa enkä lue tamperelaista kirjailijaa !

Mutta silti on pokkaa puhua "kansallisesta suurteoksesta", lukematta kirjaa tai tietämättä lainkaan, missä sävyssä se on kirjoitettu? Voi jumalauta Bushman, että voikin taas äly säkenöidä!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat