Seuraa 
Viestejä45973

Testiaddiktit hohoi! Taas löytyi uusi nettitesti. Englannin keskitason taidot riittänee.

Tässä testissä saat selville kuolinpäiväsi. No, leikkiähän se on, mutta totta toinen puoli. Tulee funtsittua omia elämäntapoja. Ne arkiset riskit voivat olla paljon suurempia kuin kuvitellut

HUOMIO ei heikkohermoisille eikä tosikoille

http://community.sparknotes.com/death/

Mummo
joka kuolee 64 vuotiaana sydäninfarktiin

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (49)

Juu, tekniikka ei ole niitä parhaita avujani. Nyt pitäisi vörkkiä

Viikko jo vautsivau. Kuis leuat?

Mummo-Esko Hytönen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Neito Esko-Hytönen on jyrsinyt jo lähestulkoon huuliinsa reijät. Tuppaa tuo osumatarkkuus pureskellessa olemaan aika huono.
Muuten olo hyvä. Haistoin tänään ulkona omituista tuoksua; nurmikon tuoksu syyspäivän jälkeen. Aikamoinen elämys

Mina kuolen testin mukaan 69-vuotiaana syopaan, ja viela joulupaivana....arvio, joka sukutaustan mielessani pitaen saattaa olla liiankin lahella totuutta.

Tuo henkinen ikä juttukin oli hauska 31 vuotta eli kymmenen vuotta vanhempi kuin oma ikä, olenpäs vanhus.

Tuo alkuperäinen kuolo-testi hyväksyy myös valeosoitteen. En kai oikeita emaileja mihinkään anna. Tulis vaan Mukulolta saarnaa

Tuo henkinen ikä -testi oli hauska. Olin aika paljon reaali-ikääni nuorempi. Martti Miettus -kysymys oli mainio. Suurta tyydytystä sain siitä, mitä välinetttä olet käyttänyt viimeksi. Ihan oikeasti miekkailin pölynimurin varrella!

Mummo

Vierailija
Mummo
Tuo alkuperäinen kuolo-testi hyväksyy myös valeosoitteen. En kai oikeita emaileja mihinkään anna. Tulis vaan Mukulolta saarnaa

Mummo

Eipä tunnu hyväksyvän.

Jaha. Spark on muuttunut rekisteröitymistä vaativaksi. Ulkoasukin on vaihtunut siitä kun pari vuotta sitten kävin siellä.

Minä kuolen 70 % todennäköisyydellä tartuntatautiin 63 vuoden iässä. Muut vaihtoehdot jakautuivat aika tasan syövän, alkoholismin ja ufosieppauksen välillä.

Myös muihin sparkin testeihin kannattaa kiinnittää huomiota. Olen kuulemma Messias 29 % todennäköisyydellä. Sukupuolitestin tulos:

"It all adds up... we feel 22% certain that you are...

A Man!
Compared to others...

11% more male than you — 0% like you — 89% more female than you"

No huh. Henkinen ikä 40. 80% ikäisistäni ovat henkisesti minua nuorempia. Elämän täällä pitäisi vielä jatkua 56 vuotta. Olenko kiltti vai tuhma? tulos:

Olet puhdas pulmunen
Olet pelkkää hymyä, auringonpaistetta ja suloisuutta. Koko maan päällä ei ole mukavampaa ihmistä kuin sinä. Olet oikea enkeli, jonka kädestä eläimet syövät kasteisella niityllä auringon kullatessa sädekehäsi.

Leikki leikkinä... Mutta olet todella hyvä ihminen. Olet ehkä joskus lipsunut sivupoluille, mutta kuljet yleensä sivuillesi vilkuilematta kaidalla tiellä ja jätät rajummat leikit muille. On tietenkin oikein hyvä toimia hyveellisesti, mutta joskus voisit kokeilla jotain vähän villimpääkin. Käy oluella. Mene striptease-esitykseen. Älä epäröi, niin kauan kuin kukaan ei loukkaannu, on hauskaa olla pahis!

Heh heh.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19804

Hassu testi tuo

Olenko kiltti vai tuhma? tulos:
Olet melko kiltti
Useimmat ihmiset pitävät sinua oikeana kultakimpaleena. Mutta me tiedämme paremmin. Yleensä olet lainkuuliainen mallikansalainen, mutta aina silloin tällöin rikot muutaman säännön. Naku-uinti? Olet taatusti kokeillut joskus. Juonut joskus muutaman oluen liikaa? Pitää paikkansa. Mutta yleensä sen pahempiin rikkomuksiin et ole syyllistynyt.

Meillä kaikilla on muutama luuranko kaapissamme, mutta loppupelissä olet oikein miellyttävä ihminen. Et uneksi suhteesta parhaan kaverisi kumppanin kanssa, maksat aina parkkisakkosi. Kohdallasi kaikki on tasapainossa. Jos kaikki olisivat kaltaisiasi, maailma olisi onnellisempi paikka. Jatka samaan malliin!

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Totuus tulee ilmi, ennemmin tai myöhemmin:

Olet kuilun partaalla
Vielä ei tarvitse kutsua.......... apuun, mutta ei tarvita kuin muutama ....... lisää ja sinua voi alkaa virallisesti kutsua tuhmaksi. Olet rikkonut sääntöjä,............., mutta olet silti kiltti, jos tarve vaatii......

................. Mikään ei ole sen hauskempaa kuin olla joskus vähän pahis. ................Tähän asti kaikki on mennyt todella hyvin. Jatka samalla tavalla!

Edit: sensuroin hieman, onhan tämä perhepalsta!

Mummo
mafiosa

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat