Seuraa 
Viestejä45973

korjatkaa perhana jos olen väärässä, mutta perustelkaa pirkuleen hyvin.

Me olemme tuhonneet itsemme ihmiskuntana ahneuden kulttuurin toimesta, missä järki ja viisaus eivät ole olleet tärkeimpiä kriteerejä, vaan tunteet, kuten ahneus, vallanhalu, ihailun tarve yms.

Meidän elämäntapamme perustuu täydellisesti öljyn varaan, joka on käymässä vähiin.
ohessa EXXONMOBILIN muutama kuva:

http://www.durangobill.com/RolloverPics/RolloverGap.jpg

http://www.durangobill.com/RolloverPics/Rollover1.jpg

http://www.durangobill.com/RolloverPics/RolloverASPO200 6A.jpg

http://www.durangobill.com/RolloverPics/RolloverASPO200 2.gif

tässä biodiiselistä juttua:
http://www2.lut.fi/kete/teke/teke/kklemola/20071123-fin -ymparistopalkinto-sademetsatuholle.htm

tuosta jokainen näkee, miten öljy ja muut energian lähteet tulevat loppumaan elintasostamme johtuen, mihin olemme perustaneet koko elämäntapamme jolla olemme toisillemme itseämme halunneet edustaa..

Me tuotamme ruokamme öljyn avulla tehdyllä lannoitteella, joita ilman pellot eivät tuota ruokaa. sitä kuluu huimia määriä per henkilö vuosittain jo ruuan tuotantoon, prosessointiin yms.

http://www2.lut.fi/kete/teke/teke/kklemola/Haber-Ertl-2 0071021.pdf
lisää NPK lannoitteiden tuottamisesta:
http://www2.lut.fi/kete/teke/teke/kklemola/2006-NPK-lan noitteet.pdf
aineet mitä tarvitaan:
http://www2.lut.fi/kete/teke/teke/kklemola/2006-ammonia kki.pdf
http://www2.lut.fi/kete/teke/teke/kklemola/2005-typpiha ppo.pdf

Ja nyt jo elämme tehotuotannon aikakautta, missä halvimmalla tavalla koitamme tuottaa ruuan..
ymmärrättekö mitä tästä seuraa?

Jokainen valtio on riippuvainen öljystä, ja sen tähden myös USA siitä valloitussotaa käy, varmistaa omaa asemaansa, ja se on muilta pois. muut istutaan sormi perseessä uskaltamatta puuttua. Ei ihme, että jenkeillä on kiire rakentaa ohjuskilpeä, ymmärrättehän. Niin monella maalla on ydinaseita. Kiina, intia, pakistan, P korea?, israel, ranska, englanti, venäjä, mitä vielä?
varmasti on useammallakin.

Mitä luulette, miten ihmiset ja kansakunnat tulevat reagoimaan, kun todella tajutaan, että jokainen meistä ei tule selviytymään, koska olemme luonnon vastaisesti alkaneet lisääntyä, tekemällä luonnosta peltoja, joilla keinolannoituksin on tuotettu ruokaa ja siten mahdollistettu väestön määrän kasvu, sama lääketeollisuuden kanssa.

Niistä on saatu nobelin palkintoja, kyllä on lyhyellä silmällä katsottu asioita.
Ennen ihmiset osasivat elää luonnon mukaisestija olivat metsästäjä keräilijä kansaa, mutta ne ajat ovat mennyttä. nykyiset eläimet tullaan syömään sukupuuttoon, ja tapamme itsemme siinä sivussa, katkaisemme luonnon kiertokulun hädissämme ja sen tavallaan olemme jo ehtineet tehdäkin, mehiläiskatokin on jo vakava merkki.
ketään ei vain kiinnosta.

jos suomi koittaisi olla autonominen bio öljyn kanssa:
"Suomen peltoala on tällä hetkellä 2,2 miljoonaa hehtaaria. Lisäpeltoa pitäisi raivata tällaiseen lähes öljyttömään yhteiskuntaan noin 16 miljoonaa hehtaaria – yli puolet Suomen maa-alasta. "

http://www2.lut.fi/kete/teke/teke/kklemola/20060503-fin -biopolttoaineet-vaativat-paljon-peltoa-helsingin-sanom at.htm

mitä luulette kuinka suuri osa esimerkiksi euroopasta, venäjästä, englannista tai muista maista on jo muutettu pelloiksi tyydyttämään jo nykyinen ruuan tarve? siellä ei ole vastaavia metsä reservejä jäljellä, joita hakata sileäksi.. se on jo hakattu.. täällä olis vielä kyllä joku tulee hakemaan
vettäkin.
ja miettikää millainen maailma on, kun ei enää ole metsiä tai sen elukoita. onko sellainen ympäristö mukava paikka elää?

jotain tälläistä:

http://wfcb.ucdavis.edu/www/Faculty/Peter/petermoyle/Fi lipe's_Web_page/Grain_crop_field_2.jpg
http://www.tropicalisland.de/HAN%20Hanoi%20-%20salad%20 fields2_b.jpg
http://www.californiapictures.com/images/john-deere-02. jpg

jos kukaan tietää pääsiäissaarista mitään, niin voin nopeasti kertoa, tunnettu saarilla olevista kivipäistä ja siitä, että saarilla kasvaa vain ruohikkoa, ei puun puuta missään.
Siellä eli ennen yhdyskunta, joka sittemmin kasvoi yli saarten kantokyvyn ja kuoli pois, toki ensin sotivat toisiaan vastaan ja sortuivat nälissään kannibalismiin. Me teemme saman nyt.
kuvaa pääsiäissaarilta:

http://cache.eb.com/eb/image?id=20488&rendTypeId=4
http://www.think-aboutit.com/images/anc7b.jpg

juttua wikipaediassa:
http://fi.wikipedia.org/wiki/P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4issaa ri

se oli kuin paratiisi ennen, mutta ihmiset eivät välittäneet tai ymmärtäneet eroosiosta, ruuan määrän riittävyydestä ja lannoituksen tarpeesta mitään. He eivät tienneet, kunnes oli liian myöhäistä. ehkä jotkut tiesikin muttei ehkä valtaväestöä kiinnostanut. Sama asia on nytkin, Valtaväestöä ei kiinnosta kuulla ikäviä asioita, tiedätte kyllä mihin se johtaa kun ongelmiin ei haluta tarttua ja hoitaa, vaan käännetään niille selkä, ja ollaan ikäänkuin niitä ei ole olemassakaan.. itsepetosta?

". On havaittavissa merkkejä siitä, että metsien häviäminen tapahtui samoihin aikoihin kuin sivilisaation tuho: tältä ajalta peräisin olevista tunkioista havaitaan äkillinen kalanruotojen ja linnunluiden väheneminen kun asukkaat eivät enää voineet rakentaa kalastusveneitä ja linnut menettivät pesimäpaikkansa. Ruokavalion peruspilareiksi nousivat kanat ja rotat. Tältä ajalta on havaittavissa myös merkkejä kannibalismista."

No, kuitenkin, pointti on se, että mitä luulette, missä vaiheessa sota alkaa?
siinä vaiheessa kun kansa alkaa köyhtyä? vai siinä vaiheessa kun köyhimmät alkaa kuolemaan nälkään?
vai siinä vaiheessa kun kansa alkaa ajattelemaan, että eliitti vie heidän rahansa ja ruokansa, kun eivät ymmärrä tilannetta lainkaan?
ei eliittikään ymmärrä, kaikki olivat vain ahneita paskoja, eikä ketään kiinnostanut kuin ahnehtia lisää.

Missä vaiheessa eri valtiot alkavat hädissään, kansan painostuksesta eliittiä/johtajia kohtaan toimia kansan vaatimalla tavalla, kuten kunnon demokratioissa kuuluukin ja aloittavat sodan elintilasta?

silloin alkaa viimeinen iso sota, joka on oleva katkera. kuinka moni todella tiedostaa nämä ongelmat??

miksi luulette, miksi fär saarille perustetaan ikijäähän viljelyskasvien pankkia? ihan vain "varmuuden vuoksiko"?

miksi luulette, miksi pienkunnista katoaa ambulanssit "rahapulan" takia? ihmisten määrää pyritään keinotekoisesti, peitellysti vähentämään mitä erinäisimmin avuin. Ruokiin laitetaan vaikka mitä syöpää aiheuttavia kemikaaleja, jotta ihmiset kuolisivat ennen eläkeikää. aspartaami asesulfaami-K, yms.

Kun tuotetun öljyn määrä lähtee laskuun siinä 2012-2013, jolloin sitä ei enää ole kaikille sitä haluaville, sen hinta lähtee nousemaan vieläkin enemmän, mitä enemmän on kysyjiä, sen suurempi on hinta, ja mitä pienempi on määrä mistä antaa, vielä suurempi on hinta. mitä luulette, missä vaiheessa raha tuossa tilassa menettää merkityksensä, koska se on vain numeroita järjestelmässä, tai metallia/paperia, millä ei loppujen lopuiksi ole mitään käyttöarvoa elämisen kannalta, vaan ruualla, turkiksilla, lannoitteilla, haloilla jne.

Luulitte varmaan, että elintaso voisi nousta loputtomiin, miksi niin luulitte? typeryyttänne? halusitte uskoa unelmiin , mutta todellisuus on aivan toinen juttu.

1970 oli öljykriisi, silloin USA:n sisäinen öljyn tuotannon määrä lähti laskuun, ja siitä eteenpäin USA on ollut enemmän ja enemmän riippuvainen ulkoa tuodusta öljystä, nyt siinä tarpeessa on syrjäytetty jo IRAKIN valtion talouskasvut öljyn avulla. se öljy menee USAn käsiin, ei siitä voi USAA syyttää, he tekevät mikä järkevintä on tuossa tilanteessa
he yrittävät vain selviytyä typerysten painiessa turhanpäiväisten pikkuasioiden kanssa.
ettekö huomaa miten esimerkiksi EU:ssa on tärkeitä päätöksiä päättää isolla komitealla mikä on miesten keskimääräinen peniksen pituus , ja elintarvike kurkkujen määrämitat sun muita "todella tärkeitä" asioita..

Sitten kansa voi ihmetellä, et maataloustuki 141 menetettiin, ja surkuttelevat.
ihan järkisyistä, ei pohjoisessa yksinkertaisesti KANNATA tuottaa ruokaa koska se vaatii niin järjettömästi enemmän lannoitteita kuin etelämmässä, etelänmaissa sama ruokamäärä tuotetaan paljon pienemmillä määrillä lannoitteita. täällä sitä lykätään todella paljon maaperään, joka kulkeutuu vesistöihin...

tälläistä tällä kertaa..''

monet pellet täällä vain kiukkuavat jostain kuka on kovin valtio jne egotustaan.. todella tärkeitä asioita varmasti..

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat