Seuraa 
Viestejä4922

Keräsin tuohon äänestykseen muutaman mielestäni nuorelle parhaimmat mahdollisuudet menestymiseen tarjoavia koulutusvaihtoehtoja. Aikuistuvat nuoret ovat usein epätietoisia ammatinvalinnastaan niin oliskohan tästä apua? Nimkkeet valitsin ammatillisesti, en niihin valmistavien oppilaitosten mukaan. Nykysuuntauksen ja vaatimusten vuoksi mukana on myös ammatteja jotka vaativat opinahjojen sijainnin ja ammatillisen pätevöitymisen vuoksi opintoja ulkomailla.

Kuten huomaattette, listalle ei mahtunut kuin yksi suoraan luonnontieteisiin ja humanistisiin tieteisiin lukeutuva suuntatautumisvaihtoehto. Tämä kattaa sitten niin lääketieteen, kielitieteen, uskonnon, insinööritieteiden, lakitieteiden, historian ja muut mahdolliset puuttuvat osa-alueet.

Koulut alkavat. Tsemmppiä kaikille opiskelijoille tällekkin vuodelle. Erityisesti niille, jotka ekalle menevät, siunausta.

Edit: Viimeisenä vahtoehtona oli: Josef Mengelen elämäntyö ja opetukset-tutkinto Mutta systeemi ei sitä suostu ottamaan vastaan. En tiedä miksi. Koittakaa pärjätä noilla. Voihan tuohon viimeiseen vaihtoehtoon ottaa kantaa viestillä. Siis tuohon kakkoskappaleessa esitettyyn selitykseen.

Lierikki Riikonen

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat