Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Haluaisin tehdä mielipidemittauksen siitä kuinka suuri osa ihmisistä on oikeasti sitä mieltä, että ihminen on jo saanut ensimmäisen kontaktin maan ulkopuoliseen elämään, mutta asiaa ei ole tuotu julki jostain syystä. Ketjuun toivoisin myöskin asiallisia perusteita ja lähdeviitteet väittämille.

Itse olen tällä hetkellä ainakin 60% sitä mieltä, että ihminen on ollut yhteydessä ekstraterrestiaaleihin, yhteen tai useampaan lajiin. Sitä en tosin osaa arvioida, että kuinka laajamittaista tai yleistä tällainen kanssakäyminen on, mikäli se on tapahtunut.

Ripley: Usko tai älä!, ISBN 952-5592-39-1
Yhdysvalloissa 92 % väestöstä uskoo, että avaruusolennot elävät heidän keskuudessaan.Wikipedia
Väitteet ufoja koskevan tiedon salailusta

Ainakin kaksi NASAn 1960- ja 1970-luvuilla avaruudessa käynyttä astronauttia on sitä mieltä, että Yhdysvaltojen hallitus vääristelee ufoja koskevaa tietoja, jotta totuus niistä ei kävisi ilmi. He ovat Edgar Dean Mitchell ja Gordon Cooper. Lisäksi Buzz Aldrin on maininnut nähneensä ufon Apollo-lennolla, mutta joutuneensa NASAn vaatimuksesta salaamaan sitä 30 vuotta.[7]

Astronauttien lisäksi eräät muut tärkeässä asemassa olevat henkilöt ovat olleet sitä mieltä, että ufoja koskevaa tietoa salataan. Tällaisia ovat olleet senaattori Barry Goldwater, amiraali Lord Hill-Norton (aikaisempi NATO:n johtaja ja Yhdistyneen kuningaskunnan puolustusvoimien päällikkö), prikaatinkenraali Arthur Exon (aiempi Wright-Patterson AFB:n komentaja), vara-amiraali Roscoe H. Hillenkoetter (ensimmäinen CIA:n johtaja) ja aiempi Kanadan puolustusministeri Paul Hellyer.

Ranskan avaruustutkimuskeskus avasi salatut "ufokansiot" yleisesti luettaviksi maaliskuussa 2007. Kansioihin on arkistoitu 1650 ufotapausta, joista yhdeksän prosenttia on pystytty selvittämään.

Sivut

Kommentit (32)

Onhan tuo mielestäni hyvinkin mahdollista, että ihminen on saanut jo ensikosketuksensa muihin maailmankaikkeuden asuttajiin, mutta eri asia on, että julkaistaanko tieto siitä milloin. Jos yhtäkkiä joku tiedotusväline julkaisisi kiistattomia todisteita maan ulkopuolisesta elämästä, jopa vielä älykkäästä sellaisesta, vaikutukset voisivat olla hyvinkin katastrofaalisia. Asiaa on aina hauska spekuloida, mutta en itse usko että me tavalliset pulliaiset saamme nauttia ulkoavaruuden hedelmistä vielä hetkeen.

Yhdistyneillä Kansakunnilla on nykyään varsin tuore resoluutio tällaiselle kohtaamisella (siis sääntökirja mitä tulee niin käyttäytymisen ja tiedonvälityksenkin suhteen). Se on nimeltään: United Nations, Contact & Diplomatic Relations With E.T.s

Niinhän sitä voisi kuvitella, että jos uutisissa lukisi, että "Maan ulkopuolinen humanoidi on lähettänyt ihmiskunnalle viestin: 'Älkää seotko!'", niin kaikki ihmiset siitä huolimatta sekoaisivat. Että jotkut perustaisivat tuomiopäivän lahkoja, jotkut vaipuisivat masennukseen, ja loput suunnittelisivat vallankaappausta.

Mutta jos humanoidit ovat lähettäneet joitain viestejä, niin voihan se tapahtua alitajuisesti tai jotain.

Ja kävihän Raamatun mukaan Jeesuksellekin huonosti, kun tuli maan päälle viisastelemaan. Tässä on selvästi humanoideillakin riski päätyä ristille killumaan.

On helpompaa kuin uskottekaan ottaa yhteys maan ulkopuoliseen älyyn...
Voimme aloittaa mielikuvaharjoituksella...

Minkälaiseksi kuvittelet maapallon ulkopuolisen älyn edustajan?
Karvainen nallukka? Wookie? Ewokki?

Niistä on hyvä aloittaa...

Hiljaa otan yhteyden Chewbeccaan!

< Wroom arui gospadi grauh grotuskt >
< Liikehdi kohti Juumalaa säyseästi ja arvokkaasti>
(Gospadi ainakin on venäjää ja tarkoittaa Juumalaa)

Sitten ewokkiin...

Jätän suomentamatta, oli ätistä niin intiimi asia...

Mitenkähän helppo tuo kontakti olisi ? Kommunikointi täysin erilaisten olentojen kanssa, ei hiiliperäisten? Nämä voisivat olla lisäksi teknisesti miljoonia vuosia kehittyneempiä kuin ihminen. Kommunikoisivat telepatialla tai jollakin valomekanismilla ?
Samanlaista kuin ihmisen kommunikointi muurahaisen kanssa?

Toinen aspekti lienee se ,että ei ole ollenkaan varmaa näiden olevan "rauhanomaisia" olentoja. Luulisin kaikkialla maailmankaikkeudessa aggressiivisimman olennon pääsevän evoluutiossaan pisimmälle, joten ääriolosuhteissa tulos olisi äärimmäisen pelottava.

Muutenkin miksi ulkopuolinen äly olisi välttämättä kiinnostunut meistä, jos se olisi paljon kehittyneempi kuin ihminen. tuloksena olisi vain samanlaista kommunikointia kuin aikuisen ja typerän lapsen välillä-ei ole mitään mistä keskustella ?

Huonoin vaihtoehto olisi se, että nämä olennot pitäisivät ihmistä vain jonkinlaisena koe-eläimenä ja maapalloa hyödynnettävänä resurssilähteenä.

sapetix
Mitenkähän helppo tuo kontakti olisi ? Kommunikointi täysin erilaisten olentojen kanssa, ei hiiliperäisten?

Muutenkin miksi ulkopuolinen äly olisi välttämättä kiinnostunut meistä, jos se olisi paljon kehittyneempi kuin ihminen. tuloksena olisi vain samanlaista kommunikointia kuin aikuisen ja typerän lapsen välillä-ei ole mitään mistä keskustella ?

Hmm, jos teorisoidaan, että kohtaisimme huomenna jonkun uuden rodun universumista joka olisi meitä edellä satoja tuhansia, ellei miljoonia vuosia, luulisi heidän ainakin kehittäneen jonkinlaisen mekanismin miten kommunikoida muiden elollisten kanssa, samankaltaistahan ihminen yrittää nyt vaikkapa delfiinin kanssa.

Independence Day-elokuvassa armeijan joukothan yrittivät kommunikoida erilaisten valosarjojen perusteella (tiedetään, fiktiota ja kakkaleffa), mutta mieltäni jäi askarruttamaan, että millä ilveellä ne oikein päätteli että joku valokoodaus antaisi muukalaisille mitään viitteitä? Kyllä alkais meikääkin sapettamaan jos joku tulis fikkarilla naamaan sohimaan.

Kumpi olisi enemmän järisyttävä ajatus: se, että me olisimme maailmankaikkeuden kehittynein rotu, vai se että muita elollisia ei olisi olemassakaan? Jos muukalaisrodut olisivat vihamielisiä ja vuosimiljoonia meidän edellämme, luulisi heidän keksivän parempaakin tekemistä meille, kuin pelkkä tuhoaminen?

Niin, tarkoitin vain sitä että miksi näiden kehittyneiden olentojen yleensä pitäisi olla kiinnostuneita kommunikoinnista meidän kanssamme ? Et sinäkään ole kiinnostunut kommunikoinnista apinoiden kanssa, vaikka nekin ovat tietyllä tavalla älykkäitä ? Se on vain ajanhukkaa..

Tosiaan heillä olisi parempaakin tekemistä .

Tuosta maan ulkopuolisen älyn kohtamisesta on todellakin kirjoitettu lukuisia SciFi-kirjoja. Mutta, ellette näihin vielä kunnolla ole tulleet tutustuneeksi, suosittelen aloittamista neuvostokirjailija Ivan Jefremovin teoksesta "Andromedan Tähtisumu".

Tämä teos sieltä kylmän sodan vuosikymmeniltä 1950-60 ei puhtaasti kirjallisilta ansioiltaan ole kummoinen, mutta se kuitenkin laittoi liikkeelle neuvostoliiton nuorison joukossa aikoinaan sanoin kuvaamattoman SciFi/avaruus buumiin, joka jatkui kymmeniä vuosia ja näkyi myös mahtivaltakunnan avaruuden valloituksessa 1960/70 -luvuilla kunnes lysenkolaisuus jälleen sai yliotteen.

sapetix
Niin, tarkoitin vain sitä että miksi näiden kehittyneiden olentojen yleensä pitäisi olla kiinnostuneita kommunikoinnista meidän kanssamme ? Et sinäkään ole kiinnostunut kommunikoinnista apinoiden kanssa, vaikka nekin ovat tietyllä tavalla älykkäitä ?

Tosiaan heillä olisi parempaakin tekemistä .

No itseasiassa, jos voisin kommunikoida apinan kanssa, niin kyllä sen tekisin Mutta joo, ymmärsin pointin. Noiden asioiden kanssa on vaan mukava viettää spekulaatiohetkiä.

Aloin pohtimaan tuota YK:n juttua missä kehitellään diplomaattisuhteita avaruusolioiden varalle jotka SAATTAVAT jo olla maassa. Jotenkin tuntuu mystiseltä että aletaan nyt varautumaan sen varalle ihan protokollien kanssa, jos vaikka ne sattuisvat nyt olemaan maassa. Kenties tässä jo joku kurkistaa esiripun takaa, ennenkuin näytelmä pääsee käyntiin? Kohtahan on jo vuosi 2012, silloin se tapahtuu, sanokaa minun sanoneeni.

Onhan tunnistamattomista lentävistä aluksista uutisoitu ihan uutisissakin, muistaakseni näistä on ollut juttua ainakin Kanadassa, Floridassa ja Mexicossa. Siis, ilman aprillipäivää ja ihan oikeilla tv-kanavilla.

Kun muukalaiset tulevat, yhdistyvätkö ihmiset, vai tuhoammeko toisemme niin, ettei muukalaisille jää mitään?

EDIT:
Pahoittelen sekavaa tekstiä, väsymys painaa

Snaut
Yhdistyneillä Kansakunnilla on nykyään varsin tuore resoluutio tällaiselle kohtaamisella (siis sääntökirja mitä tulee niin käyttäytymisen ja tiedonvälityksenkin suhteen). Se on nimeltään: United Nations, Contact & Diplomatic Relations With E.T.s

Löytyykö tuosta ihan virallista tiedotetta YK:n sivuilta? Pikaisella googlettamisella löysin vain osoitteita hieman arveluttavimmille sivuille.

Channé
Jos muukalaisrodut olisivat vihamielisiä ja vuosimiljoonia meidän edellämme, luulisi heidän keksivän parempaakin tekemistä meille, kuin pelkkä tuhoaminen?

Kolonisaatio 2012

Jospa homma menisikin nii, jotta ei ole mitään erillistä maan ulkopuolista älyä, vaan me kuulumme tähän maailmaan ja avaruuteen, jossa se älykin on. Miksi ihminen pitää itseään luontoon kuulumattomana?

Channé
Snaut
Yhdistyneillä Kansakunnilla on nykyään varsin tuore resoluutio tällaiselle kohtaamisella (siis sääntökirja mitä tulee niin käyttäytymisen ja tiedonvälityksenkin suhteen). Se on nimeltään: United Nations, Contact & Diplomatic Relations With E.T.sLöytyykö tuosta ihan virallista tiedotetta YK:n sivuilta? Pikaisella googlettamisella löysin vain osoitteita hieman arveluttavimmille sivuille.

Tälle tosiaan tarvitsisi vahvistuksen.

Edit. Vastasin kysymykseen EOS Mielestäni kontakti on todella epätodennäköinen, mutta onhan teoreettinen mahdollisuus kai olemassa Ihan iloinen olisin jos joutuisin myöntämään, että kylläpä ne ufo-ilmiöt sittenkin olivat extraterristiaaleja. Jännittävä ja mielenkiintoinen vaihtoehto, todellisuus vain taitaa olla tylsempi.

Sama Vanha Pieru
Olkoot meistä mitä mieltä hyvänsä, kunhan eivät ole sitä mieltä, että olemme maukkaita !

Älä pelkää ,sinä ainakin maistut ihan paskalta- joten kyllä ne sut jättävät rauhaan .

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat