Seuraa 
Viestejä45973

Törmäsinpä tällaiseen mielenkiintoiseen asiaan.

author="<a href="http://www.netikka.net/mpeltonen/index.html">http://www.netikka.net/mpeltonen/index.html</a>" kirjoitti:
Dropa -kiekot

Vuonna 1938 kiinalaiset arkeologit tutkivat Himalajan vuoristossa sijaitsevia luolia, ja huomasivat niiden seinämien olevan täynnä kaiverruksia. Luolissa oli myös siististi tehtyjä hautapaikkoja luurankoineen ja isokokoisine pääkalloineen, joita ensin arveltiin gorillojen kalloiksi. Gorillat eivät kuitenkaan hautaa toisiaan, ja seinäkaiverrusten tarkempi tutkimus osoitti apinateorian vääräksi. Kaiverrukset näyttivät esittävän tähtitaivasta, aurinkoa, kuuta ja maapalloa jotka oli yhdistetty toisiinsa pisteviivoilla. Sitten ryhmä teki kaikkein kiinnostavimman löydön: seinältä löytyi puoliksi lian peittämä omituinen kivikiekko, joka ilmeisesti oli älykkään olennon tarkoituksellisesti tekemä. Sen halkaisija oli noin 22 cm ja paksuus 2.5 cm. Keskellä oli täysin pyöreä n. 2 cm läpimittainen reikä ja pinnalla oli hienosti kaiverrettu kierteinen ura. Esine toi mieleen vanhan fonografilevyn. Sen iäksi määritettiin 10 000 - 12 000 vuotta. Mutta ei tässä kyllin; samanlaisia kiekkoja löytyi myöhemmin yli 700 kappaletta!

Kun tiedemiehet vuonna 1962 tutkivat näissä Dropa-kiekoissa olevia uria, niiden havaittiin itse asiassa koostuvan lähes mikroskooppisen pienistä hieroglyfeistä! Ne näyttivät siis olevan jonkinlaista kirjoitusta. Pekingin esihistoriallisen laitoksen tutkijat yrittivät tuloksetta tulkita niiden sisältöä 20 vuoden ajan. Sitten tri Tsum Um Nui päätti ratkaista arvoituksen. Hänen mukaansa kirjoitukset kertoivat ihmisistä, jotka käyttivät itsestään nimeä Dropa. Aluksi hän arveli tekstien liittyvän myytteihin tai uskonnollisiin seremonioihin, mutta saatuaan käännöksensä valmiiksi, hän tuli toisiin ajatuksiin. Hän laati asiasta lyhyen esityksen, mutta yliopisto kielsi julkaisemasta sitä, koska tarina oli liian kummallinen ollakseen totta. Nyttemmin teksti on kuitenkin julkaistu.

Mitä nuo kivikiekot sitten kertovat? Tsum Um Nuin mukaan ne sisältävät tarinan siitä, miten eräs etäiseltä planeetalta tullut avaruusalus joutui tekemään pakkolaskun Himalajan vuoristoon ja sen matkustajat löysivät sieltä luolia suojapaikakseen. Vaikka he olivat rauhantahtoisia, paikalliset naapuriluolissa asustavat haamilaiset ymmärsivät heidät väärin ja tappoivat heitä. Yksi kohta tekstissä kuuluu: "Dropat laskeutuivat alas pilvistä ilma-aluksillaan. Miehemme, naisemme ja lapsemme piiloutuivat luoliin kymmenen kertaa ennen auringonnousua. Kun he viimein ymmärsivät meidän merkkikieltämme, he näkivät, että tulokkailla on rauhalliset aikeet .."

Nykyään tällä syrjäisellä alueella asuu kaksi hyvin pienikokoista heimoa, jotka käyttävät itsestään nimiä Dropa ja Han. Antropologien mukaan he eivät kuulu kiinalaiseen eivätkä tiibetiläiseen rotuun. Onko kiekoissa oleva tarina tosi, vai onko hieroglyfit sittenkin tulkittu väärin? Onko kyseessä pelkkä myytti tai ehkä muuntunut perimätieto Raamatun kertomasta 'jumalan poikien' laskeutumisesta maapallolle? Itse kallistuisin viimeisen vaihtoehdon kannalle, koska vastaavia tarinoita löytyy monien muidenkin kansojen perimätiedoista. Silti jää arvoitukseksi, miten 'kivikautisella' tekniikalla saatiin aikaan niin pientä ja tarkkaa kaiverrusta.

Selviää mm. että nuo kyseiset kiekot on sittemmin jotenkin oudosti onnistuttu kadottamaan, eikä kukaan tiedä missä ne ovat. Hallitusko takavarikoi?

Lisää aiheesta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dropa
http://www.ufologie.net/htm/dropas.htm (todella paljon tietoa)
http://paranormal.about.com/od/ancienta ... 060198.htm
http://ancientx.com/nm/anmviewer.asp?a=61&z=1
http://www.kmatthews.org.uk/cult_archae ... cts_5.html

Kuva kiekosta:

Kuva säilötystä luurangosta:

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (2)

Jaa mitäkö mieltä, huijaus? Ja tuo haudattu juttu kuva, umh eiks ne keksiny jossai leffoissa että ufot on ton näkösiä? Noh, samapasille, luultavasti löytyny kiekkoja joiden alkuperää vähän väritetty.

Jooo, mutta tässä tulee muita ongelmia esiin ...

Nimittäin ihmiset kuuluvat kaikki samaan lajiin ja niillä on sama DNA järjestelmä, joka on itseasiassa samanlainen muiden maan eläinten kanssa.
Joten tämän kansan, mikäli se tuli avaruudesta, niin täytyisi olla kuitenkin kotoisin maasta alunperin.

Toisaalta lajinahan on ihminen on jo sen verran vanha, että ehkä ennemminkin on ollut varsin korkea kulttuuri, joka on voinut tuhoutua jonkin sodan tai luonnonmullistuksen seurauksena ja sitten siitä rippeitä palata takaisin avaruudesta ....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat