Seuraa 
Viestejä45973

En ymmärrä miten Eurooppa ja muut länsimaat puolustelevat näitä Venäjän "toisinajattelijoita", jotka ovat vähintäänkin yhtä kieroja paskiasia kuin Vova (Putin). Se on sama asia kuin Liliuksen optiot ja muut vastaavat huijaukset ja maksajana tavalliset ihmiset. Berezovski ja muut vastaavat tuovat rahaa länsimaihin ostamalla Englannista kalliita kiinteistöjä yms. vastaavaa.

Näitä oligarkkien rahoja olisi voinut käyttää infrastruktuurin parantamiseen, Venäjän maaseudun kehittämiseen sekä ihmisten palkkoihin, mutta ne valuvatkin rikkaan Eliitin taskuihin. Länsimaiden motiivit eivät ole yhtä puhtaat kuin miltä näyttävät. Länsimaat haluavat heikon ja "demokraattisen" Venäjän, joka myy raaka-aineitaan halpaan hintaan ja josta voi saada halpatyövoimaa. Vallankumouksen aikoihin punaisten ja valkoisten taistellessa keskenään Venäjällä USA, Englanti sekä muut "länsimaat" halusivat lohkoa paloja Venäjästä itselleen.

  • ylös 2
  • alas 1

Kommentit (2)

Toisaalta, on aika naivia olettaa, että demokratia syntyisi Venäjälle yhdessä yössä noin vain, ei se ole hetkessä syntynyt muuallekkaan.

Putin ei ehkä ole demokraatti, eikä missään nimessä mikään suuri humanisti.
Mutta tosiasia kumminkin on, että Venäjän vajoaminen ja hajomainen on saatu Putinin toimesta pysähtymään, talous on saatu jälleen kasvamaan Venäjän valtavien luonnonvarojen hyödyntämisellä.
Ei kansa kannata demokratiaa kovin pitkään, jos se tuo tullessaan vain köyhyyttä ja kurjuutta.

Venäjä kyllä kehittyy ja vaurastuu ja askeleet kohti oikeaa demokratiaa kohti on jo otettu, vauhti ei ole tärkeä, vaan suunta mihin kuljetaan.

Vierailija

Tuskinpa näitä oligarkkeja lännessä muut myötäilee kuin talouselämän opportunistit. En minä ainakaan ole huomannut mitään sellaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat