Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sanonpahan vaan, että totuutta ei ole.

Sivut

Kommentit (19)

slam
Seuraa 
Viestejä2129
Liittynyt11.5.2006

Tajuntatila nousee aineista ulos ja näkee sen mitä näkee ns. "takaisin" ja ymmärtää olevansa jotakin olemassa olevaa.

Aineet, liike ja koostumus nostavat esiin aineiden ylläpitämiä mahdollisuuksia, jotka ovat itsessään massoittunutta asemien hakemista, joka on osa suurempaa aivojen liikerataterminologiaa, jollaisena olemassa olon mahdollistuminen haluaa sen ilmoittaa.

Hyvin polkee.

Elähän nyt, kyllä niitä totuuksia piisaa - joka ainoalle omansa ja vielä muutamalle useampikin, jos rupiaa kyllästyttämään

Torg
Sanonpahan vaan, että totuutta ei ole.

Jokainen mielekäs lause on joko tosi tai epätosi.

Jos sanomme kaksi lausetta, jotta kattavat kaikki ongelman mahdolliset vaihtoehdot, olemme sanoneet yhden toden lauseen, vaikka emme tietäisikään, että kumpi se niistä on, esimerkiksi:

"Marsissa on elollista materiaa" tai "Marsissa ei ole elollista meteriaa".

Tämä tosi asiaintila ei riipu myöskään siitä, miten tarkasti ottaen määrittelemme ´elollisen materian´, kunhan vain määrittelemme sen samalla tavalla molemmissa lauseissa.

Ayla
Jokaisella meillä on omat totuutemme. Kutsumme niitä ehkä joksikin muuksi, esim. mielipiteiksi, faktoiksi ja niin edelleen.
*"Ei ole viisasta olla varma jostakin vain sen nojalla, että niin uskot."

Sananlaskusi on ns. tautologia: "olla varma jostakin" ja "uskoa jotakin/johonkin" ovat aivan sama asia. Mahtaako käännös olla varmasti oikein? Miten se menee klassisella arabialla?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat