Seuraa 
Viestejä45973

Pitkällisten tutkimusten seurauksena on havaittu seuraavaa:

Juotaessa viinaa se nousee päähän ja aiheuttaa humalan, humala puolestaan kaareuttaa meitä ympävöivää avaruutta niin että maapallon painovoimakenttään syntyy paikallinen voimistunut poikeama.
Jaloillaan pysyminen vaikeutuu voimakkaassa humalassa ja kun tietty raja-arvo on ylitetty, käy kahdella jalalla seisominen mahdottomaksi, tällöin ihminen on pakotettu asettumaan nelinkontin jaksaakseen vastustaa kasvanutta gravitaatiota.
On jopa havaittu tapauksia joissa uhri on joutunut makaamaan rähmällään lattialla pystymättä lainkaan liikkumaan, paikallinen gravitaatio on tällöin saavuttanut jopa 4-5 G:n arvon.
Samoin jos uhri vahingossa laittaa päänsä vatsalaukun painopisteen alapuolelle niin lisääntynyt painovoima vetää vatsan sisällön lattialle, onhan selvää ettei ihmisen vatsalaukun sulkijalihakset pysty vastustamaan kasvanutta painovoimaa.
Tämä ilmiö selittää myös sen miksi isot matkustajakoneet laskeutuesaan kentälle tulevat perä alempana maahan. tämä johtuu siitä että koneen takaosassa matkustajat ovat koko lennon ajan kipanneet verovapaata viinaa kun taas koneen etuosassa oleva miehistö on selvin päin.
Näin aiheutuu painopisteen siirtymä ja koneen peräosan suhteellinen painonnousu.
Aikaisemmissa tutkimuksissa päädyttiin siihen että viina aiheuttaa aika-avaruuden kaareutumista, koska gravitaatiota ei voisi erottaa kaareutumisen vaikutuksista niin humalassa kulkee aina geodeettista viivaa pitkin, tällöin humalainen kulkee aina suoraan mutta ulkopuoliset tarkkailijat näkevät tämän hoiperteluna.
Paikallinen kaareutuminen voi mennä niin pitkälle että humalainen kaareuttaa avaruutta niin paljon että syntyy kaatumisilmiö.
Koska kaatuminen on humalatilan aiheuttama, painovoima-anomaliot saatavat päättyä dramaattisesti.
Kun humalaista joka on pusertunut 4 G:n kiihtyvyydellä maata vasten ravistelee ja herättelee, tapahtuu valpastumista jonka seurauksena kaareutuminen loppuu ja humalainen pystyy nousemaan ja toimimaan normaalipainovoimassa ainakin hetkellisesti.
Aika kulkee hitaammin humala-avaruudessa joten ravintolassa tyypilinen ilmiö jossa valomerkin tulo aiheuttaa hämmästystä ja epäuskoa, on selitettävissä ajan eri nopeudella humalaisen ja henkilökunnan välillä, henkilökuntahan on ulkopuolisen tarkkailijan asemassa.
Jos ulkopuolinen tarkkailija on kaukana humalaisen aiheuttamista aika-avaruuden häiriöistä, aikaerot voivat tulla hyvinkin suuriksi.
Esimerkiksi jos humalainen soittaa kotiinsa ja sanoo tulevansa heti, voidaan havaita suuriakin aikaeroja kuten useita tunteja, joskus jopa päiviä ennen kun humalainen on ulkopuolisen tarkkailijan mielestä saapunut kotiin.
Tämä silti vaikka humalainen on lähtenyt heti ja on saapunut lyhintä geodeettista viivaa pitkin nopeasti omassa hitaassa ajassaan.
Taidan hakea uuden kaljan taas jääkaapista, RÖYH!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Käsittelytapansa perusteella avauksesi kuuluu Tiedevitsien osastoon.
Palstalla pitkään olleiden kannalta se on jopa kulunut. Esitettiin palstalla jo muutama vuosi sitten, vaikka hiukan toisessa asussa, ja silloin nimenomaan käsuteltäessä vetovoimaa/painovoimaa. Tärkeänä tässä oli avaruuden kaareutuminen.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Poiketen Arkoksen näkemyksestä, näen tutkimuksen tärkeimpänä pointtina siina esitetyn aikaparadioksin. Se on helposti todennettavissa jo huomattavasti aiemmin, kuin gravitaatiohypoteesi alkaa vaikuttaa. Siitä johtuen myös tutkittavan aineiston saaminen on suurempaa.

Yhtenä epävarmuustekijänä pidän tässä kuitenkin joskus esiintyviä huijareita, soittaessaan ravintolasta kotiin he valehtelevat ravintolassa tai juopumustilassa oleessaan siihen kulutettua aikaa todellista lyhyemmäksi. Mittausteknillisesti ulkopuolisen havainnoitsijan aika ei tässä tapauksessa pidä paikkaansa, vaan pitäisi olla vieläkin lyhyempi kuin tutkittavan. Näin ei kuitenkaan käy. Kuulee väitteitä että: "Taas olet juonut koko illan, päiviä, viikkoja, jopa vuosia yhtäsoittoon." Eli havainnoitsijan ajantaju häiriintyy vielä pahemmin ja vielä väärään suuntaan, kuin ulkopuolisen oletus tutkittavalla, eikä keskiarvo-otannalla niissä tapauksissa ole tieteellistä painoarvoa. Virhearviointi antaa näin ollen suoraan soveltamattoman tuloksen.

Oho, onko kello jo puoli yks?

Lierikki Riikonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat