Seuraa 
Viestejä45973

John Titor luokitellaan monesti Philadelphia Project -nimellä.

Nyt Nokialla tehtiin myös psykologinen testi miten elävät ihmiset reagoivat, kun he saavat käytännön makua jätevesi-insinöörien mainoksista, miten puhdasta ja juomakelpoista vettä jätevedestä saadaan.

Ollaan varmana kaikki nähty, kuinka jätevesi-insinöörit kallastelevat juomalaseja, joissa sanotaan olevan puhdistettua jätevettä. No. Joku halusi ihan oikeesti testata, pitääkö insinöörien väitteet paikkansa, että jätevesien puhdistus Suomessa on niin huippulaatua, että se tekniikka kelpaisi avaruusasemankin jätevesien kierrätykseen.

http://asunnottomienyo.fi/

Ennustan, että psykologeilla oli jo kyselykaavake valmiina Nokia Project-otsikolla.... Miltä tuntui juoda jätevettä

PS.
Voisiko moderaattori poistaa tuon TV-maksu mainoksen; se vilkuttaa kursoria ikävästi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Lieneekö ainoa yhdistävä tekijä John Titorin todellisuusstatus joka on luokkaa kuravesi?

Muistan erään vuosikymmenten takaisen, lasten suorittaman vastaavan kokeen: Koelaitteiston muodosti kolhuinen emalikattila ja tunkiolta löydetty puukauha sekä jonkun pihalle unohtama sukka, sekä eilisen sateen muodostama lätäkkö. Joku tyttö pissasi siihen ja ojasta löytyi sammakko.
Lätäköstä vettä kattilaan, pissiä, sukka ja sammakko. Hämmentelyn jälkeen sitä juotettiin enemmistön päätöksellä valitulle lapselle. Hän ei ollut valintaan erityisen tyytyväinen mutta suoriutui kokeesta hyvin...

Edit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Obscured evolutionist2
Lieneekö ainoa yhdistävä tekijä John Titorin todellisuusstatus joka on luokkaa kuravesi?

Yhä kasvava joukko usalaisia alkaa jo uskomaan, että John Titor todella tiesi, mistä puhui.

Sitten pitää myöskin muistaa, että kaikkeudessa kaikki mahdolliset asiat tulevat vääjäämättä toteutumaan; Jos on mahdollista ajatella, että jätevettä painetaan vesijohtoveteen, niin mikään kaikkeudessa ei voi sitä estää, koska jos kaikkeudessa estettäisiin mahdolliset asiat, niin silloin kaikkeus olisi viallinen.
Niinpä se oli kohtalon sormi, joka väänsi insinöörien jäteveden ja vesijohtoverkon välille suunnitellun putken hanan auki, joka huomataan siitä, ettei iki ikuisna päivinä ole kuultu, että suunnittelijat joutuisivat vastuuseen.

Potkitaan siis vaan sitä duunaria kunnolla päähän, joka väänsi insinöörien suurenmoisen luomuksen auki, koska mitä virkaa kyseisellä putkella olisikaan ollut, jos sitä ei olisi saanut avata.
Voiko joku todella uskoa, että duunarien pitää olla viisaampia kuin jumalalliset insinöörit, jotka olivat suunnitelleet sen putkiyhteyden?

[size=150:3q8x0aew]Nosto:[/size:3q8x0aew]
Niinpä se oli kohtalon sormi, joka väänsi insinöörien jäteveden ja vesijohtoverkon välille suunnitellun putken hanan auki, joka huomataan siitä, ettei kuuna ikuisna päivinä ole kuultu, että suunnittelijat joutuisivat vastuuseen.
[size=150:3q8x0aew]Potkitaan siis vaan sitä duunaria kunnolla päähän, joka väänsi insinöörien suurenmoisen luomuksen auki, koska mitä virkaa kyseisellä putkella olisikaan ollut, jos sitä ei olisi saanut avata.
[/size:3q8x0aew]Voiko joku todella uskoa, että duunarien pitää olla viisaampia kuin jumalalliset insinöörit, jotka olivat suunnitelleet sen putkiyhteyden?

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id76904.html

[size=150:3q8x0aew]Korjausmiehen virhe Nokian epidemian syynä[/size:3q8x0aew]

Yhdysputken, joka mahdollisti teknisen veden sekoittumisen käyttöveteen epäillään olevan laiton. Poliisi selvittää venttiilin aukaisemiseen liittyviä yksityiskohtia, mutta myös mm. putken asennukseen liittyviä asioita ja vastuukysymyksiä.

http://asunnottomienyo.fi/aika/joulu2006.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat