Seuraa 
Viestejä45973

En syö sianlihaa enkä tule syömään, paitsi pakon vaatiessa. Poronliha, lampaanliha ja naudanliha ovat paljon parempi vaihtoehtoja sianlihalle, mutta valitettavasti nämä vaihtoehtoiset lihalaadut ovat kalliimpia kuin tavallinen kinkku.

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (4)

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517

Kerropa lisää ruokavaliostasi. Palstan lukijat odottavat jännittyneinä lisäpaljastuksia ihmeellisestä tieteen läpimurrosta.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Olen huomannut laihtuvani ja saavani lisää energiaa vähennyttäni sianlihan syöntiä. Rasva ei enää tuki verisuonia. Erityisen hyvä vaihtoehto joulukinkulle on joulukalkkuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olbe
Seuraa 
Viestejä1447

Onhan siinä hyvin proteiinia, jota rasvaan yhdistettynä voi pitää terveellisenä ruokavaliona varsinkin jos vaihtoehtona on ravinnepitoisuudeltaan köyhä tärkkelys. Sianlihassa on myös monia välttämättömiä aminohappoja, rasvahappoja ja vitamiineja. Huonona puolena voisi pitää eläinrasvaa, jolle löytyy parempiakin vaihtoehtoja.

Yksilön terveyden kannalta sianlihan käyttöä voisi kuitenkin lisätä selvästi, jos sen energiamäärällä korvataan esim. perunaa, vaaleaa pastaa, riisiä tai muita ei-täysjyvästä tehtyjä vitamiinihivenaineettomia tärkkelyslajikkeita.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat