Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tänään on taas Suomen itsenäisyyspäivä. Miten vietätte tätä päivää, ja
mitä se teille merkitsee?

Minä vietän sitä yleensä television ääressä, Linnan juhlien lisäksi katson mielelläni sotadokumentteja, koska minusta Suomen itseäisyypäivä on ennenkaikkea veteraanien ja lottien kunniaksi järjestettävä juhla. En tiedä merkitseekö Suomen itsenäisyys minulle itselleni enää niin paljon, koska koen ettemme tavallaan EU:n myötä enää ole itsenäisiä. Juhlin kuitenkin mielelläni syömällä hyvän päivällisen perheeni kanssa ja useampana vuonna olemme käyneet itsenäisyypäivän konserteissa. Linnan juhlia on hauska katsoa ja nauraa hölmöille puvuille.

Kommentit (10)

päkäpää: Ei, juhlimme sitä ,kun Suomi pelasti jo saamansa itsenäisyyden. Maamme oli itsenäinen talvisodan syttymisen aikoihin.

kaiketi sitä muutama malja pitää nostaa, vaikke erityisemmin pidä tätä päivää merkittävänä. Telkusta tulee vain tuubaa jne. yleensä en linnanjuhlia katso, mutta tänä vuonna voisi ollakin syytä, sillä eräs tuttu henkilö on sinne kutsuttu voisi yrittää bongata tämän henkilön.

Käyn parvekkeella muistelemassa, miltä viimeinen nortti maistui 6kk ja 28 päivää sitten. Saatanpa myös kulmieni alta vilkaista pihalla tököttävää lipputankoa ja muistella viime kevään oravan poikasia, joista yksi jäi järkytyksekseni auton alle. Auto oli Japanissa tehty, kuskia en ennättänyt nähdä. Hän ei pysähtynyt tietenkään. Oravan poika vikisi ja raahautui jalkakäytävälle, mihin se hetken päästä kuoli.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
päkäpää
Normi päivä....pitäisiköhän meidän juhlistaa myös aikoja, jolloin Venäjä pelasti meidät Ruotsin vallan alta?

Nyt puhut asiaa

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Olen juonut viinaa kuin lestadiolainen ja katsellut Tuntematonta , vai mikä se oli . Simo Häyhää muistellen ja hänelle skoolaten , kippis .

väläys
päkäpää: Ei, juhlimme sitä ,kun Suomi pelasti jo saamansa itsenäisyyden. Maamme oli itsenäinen talvisodan syttymisen aikoihin.

Suomi taisteli "itsenäisyytensä" puolesta Venäjää vastaan sisällis-sodassa vaikka Suomi kuului Venäjälle ennen tätä. Mitäpä jos Ahvenanmaa yht`äkkiä päättäisikin taistella itsenäisyytensä puolesta Suomea vastaan?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat