Seuraa 
Viestejä45973

Miten suhtautua puhelimessa tuleviin, äänitettyihin, hullun naistenhakkaaja idiootin suusta tuleviin tappouhkauksiin?
Vaimo haki siskonsa ja nuoret lapset turvaan kun alkoholi saa todellisen luonteen esille ja kotonaolo ei ole ollut mahdollista pitkiin aikoihin.
Kälyn ukko katkeroitunut kun ei vaimoni aikoinaan häntä huolinut, ja nyt sitten lähti omakin vaimonsa lapsineen, kun alkoholisoituneen ex-narkin ulkokulta karisi lopulta kokonaan. Ei enää puhu tästä itseään kuiville.
Tiedän kännissä ukon olevan arvaamaton, niinkuin Suomalaiset yleensä, ja todellisuudentaju katoaa kun vaihtuu mielialalääkkeet kirkkaaseen...
Hätäkeskus ei edes poliisille yhdistänyt, kun mitään ei vielä ole tapahtunut...Onko kyse "vain" laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta?
Liikkuvat lähti välittömästi taakse, mutta pitääkö tässä vain odotella että alkaa tapahtumaan, ja laskea läpi, vai antaako yhteiskunta jonkun muun mahdollisuuden ennaltaehkäisyyn?
Perheeni koskemattomuudesta en tingi, kun vaimon silmät uhataan puhkoa ja asia ollut mielessä kuulemma jo vuosia, kun raiskauskaan ei aikoinaan onnistunut, vaikka kova oli yritys...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Toivoisin todella kirjoittavani provoa! Ikävä kyllä aito tilanne ja kuulemma elämämme särkeminen jo kauan ollut työn alla.
Pakan sotkeminen alkoi jo vuonna 2000.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

puheluiden äänittäminen on laitonta, ellei toinen pää ole tietoinen äänityksestä.

Tai ainakin oikeudessa pätemätöntä tms... joku tietänee kertoa paremmin?

Omat pihelunsa saa äänittää. Voi kummasti rauhottaa puhelimessa uhkailijaa, jos kertoo, että tämä puhelu nauhoitetaan ja toimitetaan poliisille, jos siltä tuntuu.

Lähestymiskieltoa kannattaa hakea pikaisesti.

Mummo
Omat pihelunsa saa äänittää. Voi kummasti rauhottaa puhelimessa uhkailijaa, jos kertoo, että tämä puhelu nauhoitetaan ja toimitetaan poliisille, jos siltä tuntuu.

Lähestymiskieltoa kannattaa hakea pikaisesti.

Just näin. Lisäksi on syytä pitää pää kylmänä. Hätäkeskuksessa ei päätetä onko hälytys aiheeton, jos hädästä just nyt on kyse. Sen sijaan uhkailut, häirintä ymv. jotka eivät aiheuta välitöntä vaaraa, hoidetaan rikosilmoituksella, ellei ole sillä hetkellä tulossa kirves sisään. Myös on syytä koota näyttöä, todistajia ja muuta. Poliisi ei voi mitään, ellei ole muuta tietoa kuin se että "se katto rumasti".

Ehkä ei kannata jäädä odottelemaan. Jos ilmoitukset poliisille eivät auta, on syytä ryhtyä varustautumaan pahan päivän varalle. Kannattaa myös miettiä, onko tuttavapiirissä muutamia sopivia pahoja poikia, jotka voisivat käydä tapaamassa uhkailijaa.

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3818

Halmeen Tony heitti aikoinaan näitä "opetuskeikkoja", kun vaimokkeet lähettivät kirjeitä, että ukko hakkaa. Ei tarvinnut kuulemma koskaan käydä käsiksi yhteenkään äijään, riitti kun soitti ovikelloa, meni sisään ja sanoi ukolle: "Se akan hakkaaminen muuten loppui tähän paikkaan, eikö niin?"

Varmaan se jotain kustantaisi, jos menisi paikallisen mopojengin puheille ja pyytäisi heitä käymään sanomassa: "Se Pena perheineen on sitten meidän hyviä tuttuja, jotta annetaanhan me tästä lähin olla niiden rauhassa, ettei meidän tarvi suotta useimmin kyläillä, jookos?"
Luulisin että monessa tapauksessa riittäisi varsin hyvin.

Tietenkään edellä mainittu ei liene se kansanterveyslaitoksen tai poliisinkaan suosittelema lähestymistapa asiaan, mutta useimmissa tapauksissa liene ihan toimiva?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat