Seuraa 
Viestejä45973

Robotit liukuhihnalla, kukin toteuttamassa samaa koodia.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lisäksi, eikö ole perin typerää että esim armeijassa kuluu pääosa ajasta yhdenmukaisuuden harjoitteluun, jossa oma-aloitteisuus saadaan rangaistuksin katoamaan. Tämä on juuri kaikkea järkeä ja tehokkuutta vastaan. Kun ajetaan ihmiset toimimaan vain käsketyllä tavalla, menee mielet lukkoon. Saksa pärjäsi nimenomaan siitä syystä aikoinaan kun antoi "vapaan tahdon" alijohtajille sun muille, antaen vain tavoitteen, ei tapaa jolla se tehdään..

Päinvastaista me kuitenkni opettelemme armeissa., sulkeisia ja muita entisaikojen pelleilyjä, joilla ei oikean sotimisen kanssa ole mitänä tekemistä. on kuin harjoiteltaisiin jotain ROME TOTAL WAR tyylisiä muodostelma hommia, kuin JÄÄNTEITÄ entisajoista joista perinnnearvojen takia yhä edelleen pidetään kiinni.

Jotain järkeä touhuun..

toiseksi, on ihan sama onko meillä massaarmeija vaiko eikö. Se on vain tykinruokaa, ja nykyisellä 60 lukulaisella taktiikalla emme kauaakaan säilyisi hengissä. itse ainakin loikkaan asematietojen kanssa jollen ennen tilanteen kasvamista äärilleen ehsi karkaamaan suomesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat