Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

ja olla sivistynyt.

no, kehittää jotain turhia tapoja esim syömiseen, miten ruokavälineet pitää olla järjestyksessä, miten niitä pitää käyttää, ja sen jälkeen elvistellä muille, että kun äin syöt, olet sivistynyt, ja jollet syö näin, olet elukka.

Luodaan siis mielikuvia "mainostamalla" tapojaan, ja samalla väheksytään toisin toimivia, jotta antaa itsestään mairean kuvan muille. Siten koodataan koko elämän kirjo, yhä yhdenmukaisemmaksi mielivaltaa käyttäen, kunnes jokainen toimii kuin jossain tulevaisuutta kuvaavissa fiktioissa. Koneina, ilman yksilöllisyyttään ja ihmisyyttään.

Suunta on kokoajan sen suuntainen ja vahvasti.

vai mistä luulette, mistä on monet elokuvien esikuvat otettu??

taru sormusten herrasta missä länsimainen kuluttava elämäntapa näkyy örkkien elämäntapana.
mad max joka kuvastaa kauniisti ja mielestäni perin selvää kuvaa tulevaisuudesta, missä taistellaan viimeisist pisaroista öljyä. Sitähän se on jo nyt.
Jokaisella elokuvalla on esikuvansa nykytodellisuudessa, tai nykytodellisuuden suuntaa katsottaessa "fiktiossa"

parasta tässä on sellainen, että mitä jotkut kirjoittaa tulevaisuudeksi, voikin toimia kuin ohjenyörinä heille jotka eivät itse osaa ajatella tai olla luovia, vaan noudattavat vain "sääntöjä" joita ovat lukeneet, näkemättä sen koommin mitä tulee tapahtumaan. verraten vaikka raamatun ennustuksen ja viimeinen totaalinen sota..

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat