Seuraa 
Viestejä45973

maailmaa johtanut järjestö olla vieläkin voimissaan, nykyaikaisessa muodossaan?

Kun ajatellaan Jeesuksen aikaan olleita uskontoja ja niiden järjestöjä. paaveja ja sun muita, millä nimikkeellä ovat missäkin uskonnossa tämän valta aseman pitäjät kulkeneetkin. onko tämä valta-asema missään vaiheessa muuttunut, kun uskontoja on sulautettu osaksi muita uskontoja, tähtitiedettä ja muuta tiedettä osanneet ja ymmärtäneet vain harvat, sitä samaa mikä osasi "ennustaa" kuun pimennyksen auringon pimennyksistä lähtien, kyky millä kansaa voitiin hallita. onko tämä järjestö jossain vaiheessa joutunut luopumaan vallastaan, vai onko se vain ottanut toisia muotoja ja nimikkeitä, joiden takana se edelleen on?

Voiko siis tuollaisen järjestön, kutsutaan sitä vaikka Zioniimiksi, perin kirjan oppineiden porukaksi, joka on pitänyt tiedon kulkua käsissään jo aikojen saatosta.

Onko nykypäivä muka erilainen tältä osin katsottuna. vaikuttaako se vain muka uskonnolliseen väestöön, vai voiko sen sormet kieron pelinsä johdosta ulottua myös nykyaikaiseen mediaan, maiden johtajiin ja muutenkin. Kuinka moni muistaa esimerkiksi Kennedyn puheen, missä tämä puhui kansalla tahosta joka on verhojen takana ja pitää ylintä valtaa, taho josta kansat eivät ole tietoisia mutta jonka päätöksien takia asiat tapahtuvat, heidän tahdostaan..

Voiko se olla mahdollista, ettei entinen valtaasema olekaan missäänpäin horjunutkaan, vaan päinvastoin, se on vain kaapannut vallan itselleen, esim Jeesuksen sanoista ja muista, ja vääntänyt siitä jonkun irvikuvan, mihin ihmiset sitten aivopestään.

en tarkoita jeesuksesta puhumalla sitä että kannatan nykyistä uskontoa, tai uskontoja mitä lännessä on, päin vastoin. Minulle hän oli täysin tavallinen ihminen, joka koitti saada ihmiset tajuamaan ensinnäkin omien tekojensa seuraamukset, ja sen, millaisessa mielensä maailmankuvassa he elävät, ja tekevät siksi mitä tekevätkin, kuin myös puhui auringosta, kuten Zeitgeist...

Se miten tämän puheet on nykypäivänä väännetty on aivan toinen asia, sen voi jokainen kristinuskon kehityskaarta katsoessaan todeta.

Niistä ihmisstä jotka tuovat totuutta ilmi, maalataan ovelien mielien avulla valheen kannattajia, jotka tuomitaan ja sittemmin saadaankin näyttämään siltä, että kannatti juuri sitä tietyn tahon luomaa "järjestystä" joka takaa heille sen vallan.

eihän jeesuskaan ollut minkään kirkon jäsen.

ja tiedän, että monia, niin ateisteja kuin uskoviakin ottaa päähän kuulla asiasta mistä ei ole kiinnostunut, tai sitten mikä on vastoin omaa mielipidettä.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat