Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Siis voi helvetti on meinaa uskomattoman rasittava tuo tv-maksu mainos.

Eikö sitä nyt voi tunkea johonki minne aurinko ei paista?

Kommentit (14)

Dark Serenity
Siis voi helvetti on meinaa uskomattoman rasittava tuo tv-maksu mainos.

Eikö sitä nyt voi tunkea johonki minne aurinko ei paista?

Laita adblockeri, helpottaa (netti)elämää kummasti..

Kylläpäs vaan on harvinaisen vittumainen mainois, eipä sillä ettenkö pitäisi kyseisistä elukoista (Pommi ja Kongi vai mitkä ne oli?!). Ihan lapsuus tulee mieleen.

Joka kerta kun hiiri vilahtaa mainoksen yli, se aktivoituu ja sama rulijanssi alkaa alusta . "Hei Kongi, kato tohon tuli hiiri. Pitäisköhän se syödä? Ei missään tapauksessa Pommikissa, se pitää tunkea sinun hanuriisi että pitäisit jo vihdoin tuon turpasi kiinni".

TV-maksun maksan, koska ylellä on pari laadukasta kanavaa (Teema!), Avara Luonto ja asiallisia dokumentteja joiden tarkoituksena ei ole rahastus ja viihde (vertaa esimerkiksi nelosen, MTV3:n ja kumppaneiden paskanjauhantaan).

EDIT1: Kissa ja jänis olivat siis Pommi ja Gommi!!!

Kätevä tuo adblock. 3 minsaa meni asentamisessa ja conffaamisessa.

Pitäisiköhän lopettaa tv-lupamaksu ihan vittuillakseni takaisin.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Kiinnostaisi nähdä tuo mainos. Mitenköhän sen saa näkyvin? Mistä osoitteesta tuo mainos tulee - on varmasti jo aiemmalla mustalla listallani.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Tästähän ei olekaan kuin puolenkymmentä ketjua. Mielipiteeni yhdessä niistä ja myös konsti, miten asia korjaantui.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Dark Serenity
Siis voi helvetti on meinaa uskomattoman rasittava tuo tv-maksu mainos.
Eikö sitä nyt voi tunkea johonki minne aurinko ei paista?

Missä se sellainen tv-maksu mainos mukamas on?

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

mainosalueen lähelle kissaa saati hiirtä. En siis kuule sanaakaan reklaami-hahmojen pölinöistä - kenties kilkkaamattomuuttani tai kenties siksi, että käyttämästäni kirjaston koneesta on vaiennettu ääni. Minusta mainos on hauska eikä sitä paitsi kolkuttele omatuntoani: olenhan ostanut TV-ohjelmien katselu- (ja niistä urputus-)oikeuteni.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007
Piru Naiseksi
Minusta mainos on hauska eikä sitä paitsi kolkuttele omatuntoani: olenhan ostanut TV-ohjelmien katselu- (ja niistä urputus-)oikeuteni.

Ja sinun maksamilla rahoillasi sitten noita mainoksia tuotetaan. Jotain rajaa asiakkaiden kyykyttämiseen. Semmoinen asiallinen parin sekunnin vilautus tv:n ruudussa tyyliin: "Onko lupa maksettu?" olisi asiaa.

Heh pistivät sittten vielä sen rekisteröitymisenkin niin, että en en saa sitä hiirellä kii ellen käytä poropietari-ohjelmaa... Tällaset asiat, kun ovat flashin takana niin se pistää todella kiukuttamaan. Pitäisköhän lupa irtisanoa, kun tv-korttikin saa YLEn taajuksilla jatkuvia häiriöitä.

PS. käytän sitä vaadittua poropietariohjelmaa, mutta sillehän ei ole edes tukea kuin joillekin 32 bittisille järjestelmille (toimii toki mun 64 bittisessä kikkailujen jälkeen).

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

Lainaus idiotus-nimimerkiltä: "Semmoinen asiallinen parin sekunnin vilautus tv:n ruudussa tyyliin: "Onko lupa maksettu?" olisi asiaa".

Tätähän voisi ehdottaa TV-maksuvaroin(kin) toimiville yhtiöille itselleen. Ehkä niille toimeksiantajina olisi sananvaltaa myös käyttämiensä mainostoimistojen arsenaaleihin.

smarko
Seuraa 
Viestejä465
Liittynyt14.12.2005

Asiaa voi tarkastella myös siltä kantilta, että TV-luvan maksaminen on kuin omaisi VIP-kortin. VIP-kortin eli tässä tapauksessa TV-luvan omaaminen saisi TV-luvan maksajan -- siis osan heistä -- tuntemaan itsensä ikäänkuin paremmaksi kansalaiseksi verrattuna niihin "köyhiin rahanpihtareihin", jotka lusmuilevat maksusta. Ja sama toisinpäin: "köyhä rahanpihtari" haluaisi mukaan VIP-kerhoon, ettei hänen tarvitsisi tuntea itseään niin huonoksi ihmiseksi. Olihan YLE:llä aiemminkin se mainos käytössä, jossa mentiin kaappiin piiloon, kun alkoi kuulostaa siltä, että TV-lupatarkastaja on tulossa.

Toisaalta, YLE:llä on ollut myös mainossarja, jossa ei kokeiltu saada uusia TV-luvan maksajia vastakkainasettelulla, vaan sillä verukkeella, että päivää kohti TV-lupa on niin vähän, että sillä nauttii pienellä rahalla (alle euron) oopperat, jääkiekkomatsit ja vaikka mitä.

Ehkä YLE:llä on ajateltu, että maksalaatikko rusinoilla on parempi kuin ilman rusinoita, koska se saa maksalaatikon maistumaan paremmalta suhteessa rusinoihin, jotka kaavitaan lautasen sivuun. Tai..

Ehkä YLE:llä on ajateltu, ettei koko ajan voi lähettää miellyttäviä mainoksia, koska katsoja tottuu niihin, eikä katsoja siten enää reagoi niihin yhtä vahvasti, joten välillä pitää antaa osan hermoverkkoa vähän levätä ja pommittaa aivoja sillä aikaa muuntyyppisellä mainonnalla.

Sinänsä, olisi mielenkiintoista tietää mitä tästä mainoksesta ajattelivat tai ajattelevat YLE:n organisaation eri jäsenet.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat