Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Apollon kuulento on edelleen liian suuri huijaus jotta se myönnettäisiin.
http://video.google.com/videoplay?docid ... on+landing

Sivut

Kommentit (106)

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1299
Liittynyt1.9.2006

Ihan mielenkiintoinen. Kyllä mielikuvitus alkaa laukkaamaan.

Tosin ihmettelen itekkin kuinka niin paljon rakettitekniikassa jäljessä oleva valtio menee yht' äkkiä kuuhun.. Ensin kun ne tappelee että ne pääsis edes avaruuteen saatika ilmaan.
Ja kun noi kaverit loikkii tuolla, niin ne potkii melkosesti pölyä.. Mutta kuvissa jalanjäljet on aina kuin kakkumuotilla tehty. Tosin, onhan ne voitu tehdä tarkoituksella siisteiksi...

Minulla ei henkilökohtaisesti ole mitään mielipidettä asiasta. Aivan sama kuinka asia on.

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Hei herätys! Miten jaksat noita "x-files" tyyppisiä salaliittojuttujasi suoltaakaan? Tämä on populaaritiedelehden foorumi ja tänne eivät todellakaan kuulu tuollaiset huuhaajutut. Noilla vain nolaat itseäsi, ellei sitten tarkoituksesi ole yksinomaan trollaaminen. Suosittelen kuitenkin, että heität nuo läppäsi aivan muille palstoille, etkä täällä häiriköitse!

aatelkaas jos moon hoax oliskin kuvattu area 51:llä

ja jos jengi sinne pääsisi, se paljastaisi propaganda voiton sen aikaista venäjää vastaan, ja veisi myös kasvot nykyiseltä yhdysvalloilta, ja saisi kansan todellakin epäilemään vahvasti kaikkea muutakin mitä sille on kerrottu..

Nythän esimerkiksi suomessa useat ovat sitä mieltä, että eliitti tai kansanedustajat vaa mässäilee kansan rahoilla. Mutta sitä ei voida hyväksyä, että heille on valehdeltu heidän toimestaan jo pitkään.

Sen tähden huijaus onkin niin tehokas keino, se käy ylpeyden päälle myöntää, ikäänkuin antaisi itsestään typerän kuvan Se vaikuttaa nykyisen minäkuvan olemukseen

ja eikös tuo kuulento juttu ollut vähän sama juttu kuin nyt päätettäis et kuka ui ensin johonkin saareen.

Mitä sen jälkeen? se kansallisuus jonka uimari siinä onnistuu, nostaa ylpeyden tasoaan, joka taas tarkoittaa ylemmyyden tunnetta ja enemmän laput silmillä kulkemista. Heitä on vielä helpompi johtaa ylpeydestään johtuen, ylpeydestä johonkin mikä juuri antaa vallan heille jotka haluavat johtaa. ja nämä ylpeät opettaa saman typeryyden myös omille lapsilleen..

no mitä jo sirkkaliisa anttilakin sikatilastaan sanoi. että kuvat on väärennettyjä ja häiriintyi kotirauhan häiritsemisestä (ei edes tiennyt tilalla käydyn ennen videoiden julkaisua) joten kotirauhan häirintä on vain säälin keräämistä ja sen kautta "oikeuden" hakemista.

sittemmin tilasi eläinlääkärin se tila tutkimaan eläimet, epäilen vain, että oli paikat siivottu ennen sitä tarkistusta )

etukäteenhän siitäkin ilmoitetaan.

voiko tuotakin kutsua lavastukseksi, kun mediat lehdissä yms siitä sitten kertoivat, että saivat puhtaat paperit?

kyllähän se kuulostaa hurjalta, että on voitu selviytyä hengissä Maan magneettikentän ulkopuolella pelkässä avaruuspuvussa kosmista säteilyä ajatellen kiertoradalla tuo vielä suojaa.

Tämähän on täyttä komukkapropagandaa ! Kyllähän Bussekin tietää ,että USA:lla on jo Marsissakin toimivia tukikohtia joten se siitä.
Noi valaistusjutut ja varjojen erisuuntaisuudet kuussa on tehty kuvamanipulaatioilla jotta NASA saataisiin huonoon valoon. Ihmettelen suuresti tätä propagandaa, jossa väitetään USA:n viranomaisten valehtelevan koko ajan niin että korvat heiluu.

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
Liittynyt19.6.2005
Snaut
Hei herätys! Miten jaksat noita "x-files" tyyppisiä salaliittojuttujasi suoltaakaan?

Miksi helluntaisen kädet rupeavat väpättämään hänen kuullessaan hallelujaa? Miten urientialaiset uskovat että vanhoista putkiradioista kuuluu arkkienkelin raportteja? Miten löytyy kuulennot kiistäviä ufo hörhöjä jotka uskovat että (vaikka kuuhun ei mentykään) NASA löysi ufonatsien tukikohdan kuusta?

Mielenhäiriö?

Ahahahah FOXin tekemä, joo siis fox = läppä, ei kannate uskoa mihinkää mitä noissa, noi on NIIN provosoivia dokkareita ettei toista, kattokaapa jostain youtubesta >_> ei jeesus. Joo kyllä me käytiin sielä

Uuno Turhapuro
Joo, ja Putinikit olivat huijausta, Laika-koira ei kärventynyt lähdössä vaan kuoli vanhuuteen Omskilaisessa koiratarhassa ja Gagarin putosi vain mökkinsä katolta variksia hätistellessään.

Miksi nämä stallarimamman pyllistykset uskovat, että ryssän avaruuslennot olivat muka aitoja ???

itse en ole väittänyt missään, että gagarin olisi käynyt avaruudessa. toki hän on voinut käydä kiertoradalla, maan magneettikentän sisäpuolella, suojassa. ehkä ei ehkä joo. en tiedä kuin sen mitä media on kertonut. oli se totta tai ei.

miksi kuulentoa ei ole vieläkään uusittu?

Kuulemma laikakoira kuoli muutaman tunnin jälkeen lähdöstä, tämän pulssi oli hakannut tuhatta ja sataa perin pitkään, laika kuoli jäähdytyselementin toimitattomuuteen siis ylilämpöön. eikä tutkimustuloksista ollut venäläisille kovinkaan suurta hyötyä. jostain lehdestä luin. en tiedä-

Kuulentoa ei ole uusittu kustannussyistä, kaksi viimeistä Apollo-rakettia eli kaksi suunniteltua kuumatkaa jätettiin tekemättä, toinen näistä raketeista on nyt näytteillä Cape Kennedyssä Floridassa ja toinen Houstonissa, Texasissa. Ei löytynyt mitään niin mielenkiintoista,että olisi oikeuttanut kustannuksiin. Mutta nythän uusi on suunnitteilla USA:ssa n. 15 vuoden sisällä.

itse epäilen ettei kyse ole kustannus syistä, vaan enemmänkin siitä, ettei sinne vain oikeasti voida päästä.
Samaan aikaan suunnitellaan jotain marsin matkaa.. )

eikö oikeasti haiskahda vähän kusetukselle, toivon luomiselle, että ihmiset siirtyy sit marsiin kun maa on saatu tuhottuu et marsista tehdään KOVALLA vaivalla asumiskelvollinen paikka... miksi maa pitää kovalla työllä tuhota asumiskelvottomaksi?

onko ihmiset todella näin typeriä, että kuvitellaan, että kohta loppuvilla öljyilla yms vielä lähdettäisiin marsia muuttamaan elinkelpoiseksi planeetaksi.. et sinne raijattais suuret määrät tarvikkeita ja koneita, ja suuri määrä ihmisiä asumaan...

heheh

ahneet psykopaatit haluavat vain ahnehtia koko elämänsä, pelata elämäänsä kuin jotain sims peliä, kun ovat siihen kasvatettua,.... välittämättä seuraamuksista.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat