Seuraa 
Viestejä45973

Mitä mahtavat olla vikkelät, noin yhden millin mittaiset lentävät hyönteiset tietokoneeni kuvaruudulla, joita nitistän sormellani näyttöä vasten 2-3 joka päivä? Ihmeellistä tässä mielestäni on se, että asun vanhassa 2-kerroksisessa veteraanitalossa, jossa asuminen on järjestetty siten, että alakerrassa asutaan ja eletään, yläkerrassa vain nukutaan. Mutta yläkerrassa on myös tietokone.

Toisin sanoen alakerrassa, jossa ovat kaikki kukat ja viikoittain ostettavat hedelmät, ei näitä hyönteisiä ole, mutta 2-kerroksessa niitä on, vaikka siellä ei ole kukkia tai hedelmiä. Kaikki on mahdollisimman steriiliä muovista lattiaa myöten.
Tämä syksy ja loppuvuosi on ensimmäinen kerta, kun olen tällaisen ilmiön havainnut 15:een vuoteen. Mitä ovat nämä millin pituiset lentävät ötökät/kärpäset? Jos niitä olisi myös alakerrassa, ymmärtäisin tilanteen.

  • ylös 2
  • alas 7

Kommentit (8)

Canccu: Oikein hyvä vastaus, mutta nämä ovat pienempiä ja tummempia. Tunnen kyllä (mielestäni) banaanikärpäset, mutta miksi niitä ei ole alakerrassa, jossa banaaneitakin säilytetään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täällä oli ainakin jotain kuvaukseen sopivia ötököitä jotka tutkailun jälkeen totesin harsosääskiksi. Elelevät ainakin täällä viherkasveissa, joista ne oli häädettävä että tuli taas lukurauha

Tarkkailija
Canccu: Oikein hyvä vastaus, mutta nämä ovat pienempiä ja tummempia. Tunnen kyllä (mielestäni) banaanikärpäset, mutta miksi niitä ei ole alakerrassa, jossa banaaneitakin säilytetään?

Eivät ne välttämättä banaaneista tykkää, vaikka sen nimisiä ovatkin. Meillä kyseiset otukset ovat erityisen hulluina tyhjiin piimäpurkkeihin.

Ei sillä niin väliä mitä ne ovat: laita liraus omenaviinietikkaa, tilkka fairya ja luraus vettä lasiin. Huljauta. Aseta ansa hörhöläisten läheisyyteen. Heitä raadot pois. Lisäämällä ansoja useaan eri pisteeseen, pääset seuraamaan killing spreetä päivässä tai kahdessa.

Ja jos liikaa arveluttaa, mikä on tämä mystinen formula, niin etikka on syötti, fairy on vipu ja vesi loukku.

Kiitos vinkeistä. Kokeilen tuota omenaviinietikka/fairy/vesijuttua heti ensi yönä!

PS: Lentiäiset eivät häiritse mitenkään muuten kuin siksi, että ne ovat olemassa!

Tuli muutes mieleen että eikö elukoiden tappaminen onnistuis peruaatteessa myös niin että lasiin laittaisi jonkin syötin ja perään laskisi jotakin kaasua joka syrjäyttäisi ilman. Kun elukka menis lasiin se tukehtuisi hengiltä ja jos kaasu on ilmaa painavampaa se ei sieltä lasista tulis myöskään pois. Toimisko?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat