Seuraa 
Viestejä45973

Muinoin, kun ihmisiä oli vähän, maan päällä vallitsi anarkia ja ihmiset elivät pienehköissä laumoissa. Laumoissa uusiin ihmisiin ei tutustuttu muulloin kuin lapsien synnyttyä, joten kaikki olivat tuttuja toisilleen koko elämänsä ajan, pitkäaikaisia ystäviä. Vieraisiin ihmisiin tai petoeläimiin törmääminen oli harvinainen, vaarallinenkin asia. Väestön kasvaessa, nämä törmäämiset tosin yleistyivät, ja mitä luultavimmin laumojen välille syttyi pieniä sotia, mutta vähitellen laumat alkoivat yhdistyä. Syntyivät valtiot, joihin ihmiskunta ei ollut tottunut. Keinotekoinen, kulttuurinen "lauma". Valtiot ovat kuitenkin liian suuria siihen, että ihmiset voisivat kaikki tuntea toisensa ja ystävystyä, joten erimielisyydet, vihamielisyys vieraita kohtaan ja niiden aiheuttama ristiriitojen aiheuttama pahoinvointi kasvoivat.

Anarkia on siis tavallaan luonnollista ja nyky-ihmiselle optimaalista, MUTTA suurten väestömäärien ja rajallisen pinta-alan takia johtaisi kaaokseen ihmisen vieraita ihmisiä pelkäävän/vieroksuvan/vihaavan luonteen takia.

Valtio tuli jäädäkseen nykyihmiselle, mutta ne eivät sovi yhteen. Tosin on varsin mahdollista, että väestömäärät pienenevät rajusti joskus, jolloin voidaan palata anarkiaan, mutta se pieneneminen olisi aika ikävä juttu, joten järkevintä on unohtaa haaveilu ja yrittää saada valtio toimimaan mahdollisimman hyvin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Reaalielämän anarkiaa:

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ken ... 5233634464

Kenia luisui anarkian partaalle

Nairobi/NAIVASHA. Kenia horjui täyden sekasorron partaalla tiistaina, kun joulukuun vaaleista alkaneet väkivaltaisuudet kärjistyivät oppositiopoliitikon murhaksi......

Näistäkö meidän kotomaan nuoret angsta-teinit-anarkistit ottavat mallia kun riehuvat kaduilla hajoittamassa paikkoja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samael on jo toteuttanut muinaisen uhkauksensa ja muuttanut Suomesta "etelään", siis ilmeisesti hän hilluu nykyisin Nairobissa, anarkistinen kiilto silmissä. Tai Somalia olisi kai lähempänä valtiotonta olotilaa. Hyvää matkaa!

zombi

Anarkia on siis tavallaan luonnollista ja nyky-ihmiselle optimaalista, MUTTA....

...ei mitään muttia, sillä

[size=200:1rd21jem]Kansallis-Anarkismi...[/size:1rd21jem]

...on tullut!

Anarkia l. itsehallinto ja vallankäytön hajautus perustasolle toimii etnisesti yhtenäisissä yhteisöissä. Voimme siis palata luonnolliseen ja ihmiselle optimaaliseen elämäntapaan.

http://www.anarkiaa.150m.com/index2.html

Kansallis-anarkian (National anarchismus) keski alunperin saksalainen punkkari Hans Cany, joka istuu tuossa kuvassa:

http://www.nationalanarchismus.org/Nationalanarchismus/NA-International/...

Kansallis-anarkistisen liikkeen tämänhetken näykyvimpiä hahmoja ovat saksalainen Peter Töpfer ja brittiläinen Troy Southgate. Kansallis-anarkistit vastustavat rodullista eriarvoisuutta, mutta myös kansojen keinotekoista sekoittamista.

Kansallis-anarkistit eivät myöskään ole antisemitistejä. Tässä Peter Töpfer ja Moishe A. Friedman:

Töpfer oli myös Teheranissa järjestetyn kansainvälisen Holokausti-konferenssin kutsuttu osallistuja:

Töpferin ja konferenssin juutalais-osallistujien puheita voi lukea suomeksi täältä:
http://www.anarkiaa.150m.com/teheran.htm
http://www.anarkiaa.150m.com/Friedman.htm#COHEN

Iranin koollekutsumaan konferenssiin osallistui myös muitakin juutalaisia, kuten prof. Norman G. Finkelstein, "Holocaust Industryn" kirjoittaja.

tavu
Reaalielämän anarkiaa:

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ken ... 5233634464

Kenia luisui anarkian partaalle

Nairobi/NAIVASHA. Kenia horjui täyden sekasorron partaalla tiistaina, kun joulukuun vaaleista alkaneet väkivaltaisuudet kärjistyivät oppositiopoliitikon murhaksi......
http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1135233654205.jpeg

Näistäkö meidän kotomaan nuoret angsta-teinit-anarkistit ottavat mallia kun riehuvat kaduilla hajoittamassa paikkoja?

No onhan meillä ainakin maahanmuuttajia, että jos tuovat perinteensä mukanaan, niin kyllä ei ole mikään ihme jos Pariisissakin poltetaan 10 000 autoa ja Ruotsissa kivitetään ambulanssimiehiä. Pariisin maahanmuuttajilla kyllä on vaikeuksia nykyään, kun tehtaatkin muuttivat halvempiin maihin. Ja Keniassa jotkut hallitsijat lohkaisivat suuria summia rahaa, millä olisi voinut kohentaa kansalaisten oloja.

Tietenkin mitä kurjemmissa oloissa ihmiset elävät, niin sitä halvempi on ihmiselämä ja sitä todennäköisemmin syttyy tilanteiden kärjistymisiä ja rikollisuuttakin. Kaikilla ei ole edes toimeentuloa ilman rikollisuutta sitten kun tilanne on riistäytynyt käsistä. Ei niillä siellä Keniassa pahemmin tietotoimistokaan toimi, vaan huhuja pidetään usein riittävän hyvinä faktoina. Mutta jos Suomeenkin syntyy toisen sukupolven sopeutumattomien maahanmuuttajien kurjalistoja, niin kyllä sieltäkin voi nousta erinäköistä tilanteen kärjistymistä. Elikkä sopeutumiseen olisi tosiaan syytä kiinnittää huomiota, jos / kun maahanmuuttajia otetaan.

Esimerkiksi Kemijärvi koki hienoisen kurjistumisen, ja heti oli tuloksena Massaliike. Massaliike on varmaan ihan asiallinen ja ajaa sikäläisten ihmisten asioita rauhallisesti lakien mukaan. Mutta tämä osoittaa, että jos esiintyy ongelmia, ihmiset yrittävät vaikka itse ratkaista niitä, oli faktoja tahi ei.

[size=150:1lrx2irk]Äitinsä murhayrityksen tilannut 16v-teinityttö sakotettiin "Smash ASEM" -mekkaloinnista.
[/size:1lrx2irk]

Syyllistämättä ketään on pakko kysyä, mitä oikein on tapahtumassa näissä virallisestikin kehutuissa ja paapotuissa nuorisoporukoissa, joista jotkut lehdet etsivät mm. "tulevaisuuden nuoria vaikuttajia"?

Tämä onneton huonoon seuraan eksynyt tyttö ei varmaankaan kuulu näihin media-nosteen omaaviin "isoihin aktivisteihin", vaan siihen tykinruokaan joka marssitettiin mekkaloimaan Makasiineille joille olikin sattumalta unohtunut korillinen valmiiksi bensallatäytettyja polttopulloja? Kas kun mitä suuremmat otsikot, sitä suurempi noste näille oikeiden isien ja äitien sikiöille, joille on jo lastentarhaiässä pedattu poliittista (virka)uraa ja mediahenkilön roolia?

"Aktivismi" on toisille karriaarin, toisille rikosrekisterin alku.

Muistamme hyvin tämän hevosnaamaisen nuor-vasemmistopoliitikon, joka yhtenä vuonna oli "kuokkavieraana" rääkymässä 6.12. linnan edessä, ja seuraavana itsenäisyyspäivänä itse lipittämässä linnan kuuluisaa boolia... Mikäs hänen nimensä nyt olikaan?

Niistä, jotka jäävät kylmään ja räntäsateeseen rääkymään kurkkujaan flunssaisiksi "alas porvarit!!", emme kuule koskaan mitään. Paitsi jos he yrittävät tappaa äitinsä.

"Tyttö lähti mielenosoitukseen tuttunsa pyynnöstä. Hän sai Kiasman edustalla toimintaohjeet tapahtumaa varten pipopäiseltä mieheltä. Poliisikuulusteluissa ohjeistettiin kertomaan 'en kommentoi'. Soihtu oli merkki siitä että tuli lähteä karkuun." Iltasanomat 30.01.008, sivu 17

Poliisi joutui taltuttamaan riuhtovaa tyttöä, joka ei myöhemmin kuulusteluissa myöntänyt heittäneensä pulloja poliisia kohti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat