Seuraa 
Viestejä45973

Olen kuullut tästä kreationismista vasta äskettäin, ja ihmettelen miksi teorian kannattajat ovat kaikki kristittyjä, vaikka luulisi myös joidenkin muiden ihmisten näkevän todisteet ja päättelevän niiden viittaavan muuhun kuin evoluutioon.

Toivon, että kreationismin vastustajat eivät vastaa tähän.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

...ihmettelen miksi teorian kannattajat ovat kaikki kristittyjä, vaikka luulisi myös joidenkin muiden ihmisten ...Vastaus: "Ilman uskonnon silmiemme eteen vetämää verhoa voimme nähdä maailman sellaisena kuin se todellisuudessa on."

Toivon, että kreationismin vastustajat eivät vastaa tähän.

Minä toivon, että kreationistit eivät avaisi jatkuvasti uusia threadeja evoluutio ja fossiilit-puolelle. Samalla toivon, että koska kyse on 'TIEDE'-foorumeista, jätettäisiin tämä aihe muualle muutenkin.

Ei taida kummankaan toive toteutua.

EDIT: typo

Tieteen kuvalehti 18/2007 sivu 78

Olennaisena tieteellisyyden arvioinnin kannalta pidetään sitä, että teoriaa voidaan muuttaa, kun oletukset ja niistä johdetut ennustukset eivät sovi yksiin kokeissa saatujen tulosten tai muiden havaintojen kanssa, hylkäämättä sitä kokonaan. Aidosti tieteelliset päätelmät eivät ole totuuksia vaan käsityksiä, joita voidaan tarvittaessa tarkistaa.

Ja kuten artikkelista käy ilmi, epätieteet, kuten kreationismi (=älykäs suunnittelu), eivät korjaa käsityksiään, vaikka niitä vastaan on selkeät todisteet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat