Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Olen huomannut että viimevuosina nettiin on ilmaantunut paljon tyhjän päiväisiä linkkisivuja.
http://www.yeah.com/
http://www.speed.com/
http://www.blue.com/
http://www.mycar.com/
http://www.boat.com/
http://www.ticket.com/
http://www.super.com/
http://www.airplane.com/
http://tobaco.com/
ja niin edelleen. Sivuilla on vain linkkejä mitkä ehkä liittyvät jollain tavalla johonkin tai sitten eivät. Melko usein linkit ovat totaalisen hutiin siitä, mitä olin varsinaisesti etsimässä. Onko tälle ärsyttävälle ilmiölle olemassa nimi? Monet sivut on sitäpaitsi tehty tismalleen samalla kaavalla, joten ne ovat kaiketi saman nettiterroristin käsialaa.

Kommentit (4)

...että netti pitäisi kieltää globaliaadussaan ja ja laadussaan ja etenkin omituiset linkit.

(P.S. ilmaista poroa ilman viruksia osoitteessa http://www.pamela.com, jos haluaa rahaa antaa, niin köyhien lastan joulukeräykseen. Itse olen, nyyh, vanahko, pukki-ikä oli jo).

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151
Liittynyt19.7.2007

No ne vain yrittävät saada mainostuloja, mitä enemmän sivustoilla on linkkejä olipane sitten huteja niin sitä todennäköisemmin se sivusto saa korkean tuloksen hakukoneista. Itseäni kanssa ärsyttää moiset sivustot, tuhlaa vain aikaa kun pitää mennä takaisin napilla taakseppäin.

Olen fiksu ja älykäs!

Jengi on haalinut urleja, joista he odottavat tulevaisuudessa kovaa katetta, kun joku haluaa ostaa juuri heidän urlinsa.

Sitä odottaessa lykätään geneerinen linkkisivu urliin näkymään, että saadaan urlin omistamisesta tulevia kustannuksia pidettyä kohtuullisina.

Käytä googlea äläkä arvaile urleja niin et päädy tuollaisiin.

Kiitos vastauksista. Ajattelinkin sivujen ovan jotain tuollaista. Kuitenkin jäin kaipailemaan tälle ärsyttävälle ilmiölle nimeä.

Joo kuukkelia käytänkin melkein aina, mutta kun joskus käy niitä mokia, että kirjoitan osoitteen väärin. Piti olla net, mutta tulikin com niin sitten saadaan ihastelle yleislinkkilistaa taas vaihteeksi.

Eikö muuten hakukoneet perustu siihen, että mitä sanoja sivulla on? Joskus kuulin, että sivulla olevilla linkeilläkin on joku merkitys sen suhteen kuinka korkealla hakutuloksissa ne ovat.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat