Seuraa 
Viestejä45973

Toimii se propagandasota suuntaan ja toiseen, vaikka ei kait niin suurta propagandaa olekkaan jottei siinä jotain totuutta ole..


Pjongjang, 9.12. (KCNA) -- Korean demokraattisen kansantasavallan johtava päivälehti Rodong Sinmun julkaisi sunnuntaina toimituksellisen artikkelin, jossa suhtaudutaan lähinnä huvittuneesti erityisesti yhdysvaltalaistahojen ylläpitämään ja levittämään myyttiin ns. "länsimaisen demokratian" ylivertaisuudesta ja täydellisyydestä.

Kun amerikkalaiset puhuvat "vapaudesta ja demokratiasta", he tarkoittavat sitä taantumuksellista kaksinaamaista ja tekopyhää juonittelua, jolla taataan porvarillisen yhteiskunnan eliitin poliittisten ja taloudellisten etuoikeuksien säilyminen ja alisteisessa asemassa olevien kansanjoukkojen tilanteen muuttumattomuus.

Porvarillinen yhteiskunta on sallivinaan monenmoiset ideologiat ja -ismit. Tosiasiassa se sallii vain sellaiset ajattelumallit, joilla tuetaan vallitsevaa järjestelmää. Tästä pidetään huolta mm. tehokkaalla mediamanipuloinnilla ja rahaan sidotuilla vaalijärjestelmillä.

Amerikkaisten johdolla toteutetut muita maita ja kansoja vastaan suunnatut agressiot, joissa vapauden ja demokratian ilosanomaa viedään ulkomaille rypälepommein ja muin aseellisin ja väkivaltaisin toimin, eivät voi olla demokratian kannalta muuta kuin huonoa pilaa. "Vapauden ja demokratian" sijasta tällaisella toiminnalla tuotetaan pakkovaltaa ja diktatuuria, toteaa lehti.

Yhdysvaltain propagandassaan käyttämä sokerikuorrutteinen retoriikkaa tuskin enää hämää ketään, päättää Rodong Sinmun artikkelinsa.

Korean Central News Agency / KOMINFORM


http://www.vunet.org/ulkomaat/pohjoisko ... -5025.html

Joskus hetken huvittuneena kattelin Pohjois-Korean netti TV streameja, melkoista USA vastaista tuubaa sieltä tulee. Vuoron perään näytettiin Amerikkalaisia sotimassa milloin missäkin, tai pätkiä amerikkalaisesta "roskakulttuurista"(murhia, seksiä, jne) ja välillä rauhallisia luontokuvia P-Koreasta jossa soi rauhallinen musiikki ja nuoret tytöt hauskasti hymyilivät

Noh, ei tässä aloituksessa sen kummempaa pointtia ollut, kunhan vain laittoi itseä hymyilyttämäät tuo lainaamani "uutinen", ja ruokatunnilla ylimääräistä aikaa nettiä plarata. Olisi silti hauska oikeasti tietää tuosta(kin) maasta jotain..

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Aika osuvasti kyllä kuvailtu USA:n menoa ja miksei kuvaisi muitakin ns.länsimaita. Sokerilla kuorrutettuna...

Korealaisten havaintokyvyssä ei näköjään ole mitään vikaa. Noinhan se menee. Ei sen puoleen, että mitään vapautta ja demokratiaa olisi P.-Koreassakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OzziXX
Vuoron perään näytettiin Amerikkalaisia sotimassa milloin missäkin, tai pätkiä amerikkalaisesta "roskakulttuurista"(murhia, seksiä, jne)

Kuulostaa rehellisesti sanottuna kiinnostavammalta kanavalta kuin nämä kotimaiset.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat