Partajugurtti- mihin sopii?

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://kapsi.fi/~anpurola/partajugu.jpg
Mihin tuo turkkilainen "Partajugurtti" oikein sopii, kun kaverini kehui sitä todella hyväksi. Ruuanlaittoon, sellaisenaan vai miten? Kun olen kuullut, että olisi terveyttä edistävä, vaan lieneekö ollenkaan...

Kommentit (2)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Ihan tavallista maustamatonta joghurttia se on. Tuosta kyseisestä en kylläkään erityisemmin pidä, koska mielestäni se maistuu lähinnä kermalta. On siis hyvin rasvaista. Jostain turkkilaisten pitämistä etnisistä kaupoista saa paljon tuhdimpia versioita. Niihin tulee välillä himo, ja pitää latkia litrakaupalla. Ruoanlaitossa toimivat erinomaisesti ja myös sellaisenaan syötynä. Mutta tuo partajoghurtti on siis ainakin minun mielestäni yksi kaikkein mitäänsanomattomimmista. Bulgarian joghurtissakin on enemmän makua.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1466
Liittynyt16.3.2005

Ko. jogurttia voi käyttää vahvasti maustettujen ruokien maun pehmentämiseen, toimii varsin hyvin esim. vahvasti currylla maustettuihin ruokiin, ym.
Eräs japanilainen suositteli juuri ko. tuotetta, olen kokeillut ja kyllä toimii, paljaaltaan ei maistu juuri miltään.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Uusimmat

Suosituimmat