Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Onko teillä deekukavereita tai spurguja kavereina.

Sivut

Kommentit (22)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31147
Liittynyt16.3.2005
tiäremiäs
Onko teillä deekukavereita tai spurguja kavereina.

Ei nyt läheisiä kavereita ole täysrappiolle ajautunut, mutta joitain tuttuja on. Tässä viimeisen 10 vuoden aikana viikatemies on kyllä aika tehokkaasti harventanut tuota joukkoa.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Liittynyt16.3.2005

Että rehtiä ja teeskentelemätöntä porukkaa? Kovin romanttinen näkemys... Eiköhän sakkiin liene eksynyt joku epärehti ja teeskenteleväinenkin.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
tiäremiäs
Onko teillä deekukavereita tai spurguja kavereina.

Ei ooo enää, kaikki tutut derkut ja spuugut ovat kuolleet, mikä mihinkin. Parhaimmat derkut lähti 3-kymppisinä. Mutta tavalliset kännääjät elävät vanhoiksi.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Morjenstustuttuina tulee joskus juteltua spurgujen kanssa, kun heitä kylillä tapaa. Useimmista ihmisistä paistaa hieman surkeankin kuoren alta leppoisa inhimillisyys. Tosin ei varmaankaan niitä surkeimpia tai vihamielisiä tapauksia tule tavattua. Katu- ja yöelämän ja ehkä jonkinlaisen alamaailman näkijöinä ja kokijoina heillä on aina kiinnostavaa kerrottavaa, toisin kuin kunnollisilla ihmisillä jotka kipittävät nopeasti kotiinsa takkatulen ääreen suojaan maailman pahuudelta.

Spurguist maailman tulevaisuus? Jos saadaan kaikki uskontokunnat käännytettyä pyhän kiljun pariin, voisi mellakat laantua kännitappeluihin ja erään ihmisryhmän joukkoraiskaukset spurgujen orgioihin.

Ärhäkkäät ja ilkeät spurgut ovat yhä työelämässä mukana. Kun taistelukyky työpaikasta ja perheestä alenee riittävästi heidät voi löytää kadulta tai laitoskierteestäkin, mutta harvoin siitä periksiantaneesta sävyisästä joukosta jota häädetään puistoista ja spurguksi haukutaan. Tunsin erään työkautenaan juopotelleen ja rähisseen spurgun, jonka juomisen ja rähisemisen (huitoi kirveellä) lopetti sydänvika ja hänestä tuli raitis ja mukavasti jutusteleva eläkelläinen, joka eli vielä vuosia.

Voisiko joku olla ystävällinen ja kertoa minulle mikä on deeku ja/tai spurgu?? Minä en ole koskaan kuullut noita sanoja.
mvh

BluFF0
Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt2.12.2007

Taitavat tarkoittaa alkoholinkäyttäjiä joita myös "pummeiksi" kutsutaan (ruottiks bommare). En kyllä ymmärrä miksi tässä on mainittu spurgut ja deekut erikseen, kun eikös ne samaa tarkoittavia. Vai onks tää joku äidinkielen tyylikysymys?

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
BluFF0
En kyllä ymmärrä miksi tässä on mainittu spurgut ja deekut erikseen, kun eikös ne samaa tarkoittavia. Vai onks tää joku äidinkielen tyylikysymys?

Kysymyksen on laatinut tiäremiäs.

asdf
Seuraa 
Viestejä11860
Liittynyt16.3.2005

Hyvällä ystävällä karkailee mopo käsistä viinan kanssa. Tilannetta pahentaa se, että hän ei itse uskalla sitä itselleen myöntää, vaikka kaikki läheiset sen tietävätkin. Hänellä jää välillä putki päälle ja sen katkaisemiseen menee ehkä viikko.

Hänelle on monesti suositeltu pidempää selvää kautta, jonka aikana saisi vähän etäisyyttä juomiseen ja oppisi, ettei viinan tarvitse kuulua joka viikonloppuun ja kaikkeen hauskanpitoon. Hän ei kuitenkaan siihen suostu, koska ajattelee että sellaiset hoitotoimenpiteet ovat vain juoppoja varten ja hänhän ei ole juoppo. Ehkä lievä ongelma viinan kanssa on, muttei paha.

Kun hänellä on putki päällä, hän vannoo raitistumisen nimeen ja valittaa pahaa oloaan, mutta ongelmana on, että kun hän on muutaman päivän tai viikon selvänä, olo on taas normaali ja hän uskottelee itselleen, että nyt voi taas juoda sivistyneesti ja homma pysyy käsissä. Antabustakin hän on kokeillut, mutta lopetti syömisen viikon parin jälkeen, kun oli taas sitä mieltä, että nyt on juominen saatu hallintaan.

Tuota touhua on aika v-mäistä katsoa sivusta, kun tämä ihminen pyytää neuvoa, mutta ei kuitenkaan ota neuvoista opikseen. Toivottavasti oppii yrityksen ja erehdyksen kautta. Hän ei kuitenkaan ole menettänyt vielä mitään juomisensa takia. Avopuoliso ja opiskelupaikka on tallella, lapsia ei onneksi vielä ole. Taas hirvittää hänen puolestaan, kun hänellä on lomaa loppiaiseen asti, reilusti vapaa-aikaa korkata pullo ja ottaa parit. Toivottavasti ei tällä kertaa jää putki päälle.

tiäremiäs
Onko teillä deekukavereita tai spurguja kavereina.

Ei oo spurguja, muutama deeku on ja pari narkkaria. Toinen denso on enemmänkin tuurijuoppo, toinen on muuten vaan alkoholisti, töissä käyviä kuitenkin molemmat, tosin keikkaluontosesti. Toinen narkkareista koukussa Bubreen, toinen piriin.

asdf
Seuraa 
Viestejä11860
Liittynyt16.3.2005

Mitä on bubre?

Muutama pirinarkkari on kuulunut yhden tutun ystäväpiiriin. Kertakaikkisia sekopäitä, jotka olivat saaneet elämänsä pirin takia täysin raiteiltaan, yksi jo 17-vuotiaana. Piri on paha aine. Jos jää putki päälle, ei uskalla katkaista kun pelkää laskuja ja jatkuvan valvomisen takia pää alkaa seota. Ei ole lainkaan tavatonta, että pienen pirittelyputken jälkeen alkaa juosta näkymättömiä helikoptereita tai jotain muita vainoajia karkuun.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat