Seuraa 
Viestejä45973

Helevetin pitkät pyhät ilman mitään tekemistä ( ei tosin arkenakaan ),
hirvittävä kaupallinen rieha, lahjusten pakko-osto .... kaikilla ei ole mummolaa, jonne mennä loisimaan pyhiksi, kaikki eivät ole landepaukkuja . Kielletään joulu ja muutkin pyhät !!!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

ala pelaamaan pokeria. siihen saa tuhlattua yhta paljon rahaa kuin lahjoihin. tai sitten jos huomaat osaavasi pelata niin sitten saat itse lahjan. ja on sentään tekemistä. sinä voitat joka tapauksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jouluaatto on kriittistä aikaa perheissä. Odotukset ovat liian suuret kaikin puolin. Isä, äiti vaari tai mummo juovat itsensä känniin jo ennen ruokailua. Kuusi kaatuu ja syntyy yleinen kaaos. Onneksi aatto kestää vain yhden päivän ja seuraavana päivänä voi katsastaa vahingot.

OzziXX
:!: Kohta alkaa käymään jo sääliksi Bussea..

Jotenkin tulee mieleen jone joka myös joutui yhteiskunnan uhriksi.

En nyt kieltämään menisi mutta muidenkin uskonlahkojen juhlat ja oyhät tulisi myös ottaa huomioon...

Radiant Dragon
En nyt kieltämään menisi mutta muidenkin uskonlahkojen juhlat ja oyhät tulisi myös ottaa huomioon...

Suomessa ei tule juhlia mitään muita kuin kristittyjen juhlia, jos niitäkään. Muslimit ja muut vtun neekerit eivät ole tehneet tikkua ristiin tämän yhteiskunnan eteen joten ei juhlia heille.

Tiesittekö muuten että jos on lyhyt tukka ja ampuu mutiaista ja hänen seuralaisiaan, kännissä sinnepäin, niin saa suurinpiirtein saman tuomion mitä olisi saanut tappamisesta. Tarinan opetus on että ammu mamua tai "mamuystävällistä" vain tappomielellä, saat jokatapauksessa kovimman mahdollisen tuomion.

Lisätietoja googlaamalla "soukan lahtausränni"....

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat