Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Todelliili talous edullisimmin:
- tosiasioiden kaunista hyödyntämistä, älymme avulla paratiisisoimista, siinä myös JA NIISSÄ MÄÄRIN ihmiseen (ja muuhun erikorkuiseen korkeampaan älyyn) verrattuna lopun todellisuuden valjastamista hedelmällisemmäksi, asteikon mennessä vielä sitenkin, että valjastettavana olevan kohteen älyn vähetessä valjastettavuus lisäntyy.
- laskento ja massaisa laskento eli matematiikka ohjailevissa asemissa

Supistetta: Voimme siis pitää mappallolla tuntuvasti nykyistä pienempää ihmiskuntaa, jopa 1/10 -osa nykyisestä. Ja samanverran suurempia erämaita sentyyppisine rikkauksineen. Voimme niissä mittasuhteissa harjoittaa pienimuotoista paikallista saastuttamista vähän, ohjaten saasteet ihmisen liikkuma-alueen ulkopuolelle, etenkin, koska jo nykyiset tiedot osoittavat, että tuon luonto vetäisikin ja suodattaisi ja saastemielessä neutraloisi, joutumatta epätasapainoon. Tällätavoin voi todella ylläpitää länsimaista muodikasta taloutta kaikkine ilmentymineen kestävänä edistymänä ja edistyksenä.

Kynnelle kykenvät ohjaamaan:
- syntyvyyden säännöstely
- perhesuunnittelu
- ehkäisy
- raskauden keskeytykset
- steriloinneista haitattomat, tyttöjen (osalla tytöistä helposti palautettavissa hankittaessa perhesuunnittelun mukaista lasta), naisten steriloinnit (sama huomautus tähänkin)
- lisääntymättömyys (jakaantuu vanhalisääntymättömyyteen, ja uuslisääntymättömyyteen)
- mahdolliset muut nykyaikakeinot, kuten ylhäältä tapahtuva ohjaaminen ja vastuunkanto

Hurjastellessanne näissä kuvioissa muistakaa toki suvuittainen perimän talteenotto, eli että suvuissa saisi olla vähintään juuri senverran jälkeläisiä, että arvokas perimä saataisiin kaikki talteen. Keskivertosukuhan talteenottaa perimän yli 100 kertaa liiallisesti, sen verran voi leikata turvallisesti.

Toinen pointti. Kun ajatellan mitä tuhoa sterilointeihin verratuna muut ehkäisyt aiheutta "kondomin välistä putkahtaneisiin" lapsiin asti (hormonivauriot, mielialaheilahtelut, ehkäisysyövät, monet uudelleenasennukset tuskineen ja vaivoineen, jne, karmeata romua), niin huomataan miten paljon terveellisempää, turvallisempaa ja helpommin suunniteltavissaolevaa elämää olen suosittelemassa, vihjaamassa. Edelleen yhteiskunnan varat riittää paremmin uusienkin sekä korkeatasoisten ehkäisyhoitojen ja alan hienon tutkimuksen ja innovaatiotoiminnan järjestämiseen niille tytöille ja naisille, joille etenkään varhaisemmat steriloinnit ei sovi.

Keksisipä joku vielä yrtti-, ja rohtoehkäisyn. Vaikkei se antaisi edes 100%:in suojaa, jos se olisi kuitenkin turvallinen lopussa mielessä ja antaisi jonkunverran ehkäisevää efektiä, olisi se suuri lahja maallikoilta lääketieteelle, tässä nykyajan ihmiskunnan jättiläishankkeessa. Erikseen mainittakoon fytonomit, he ovat kasvilääketieteilijöitä, ja fytonomin voi aika helposti löytää luontaistuotekaupan "tiskiltä", ja ainakin, jos vähän kyselee.

Kommentit (1)

Hyvin kirjoitettu! Todelliili talous kuulostaa juuri siltä että nyt äkkiä toteuttamaan. Juha Korkee oikeasti käsittää asiat, en voi käsittää miksi Juha Korkee on eläkeläisajattelija, herranhan täytyisi olla johtava virkamies. Onko todelliili itse keksitty sana?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat