Seuraa 
Viestejä45973

Tahko Pihkala on ehkä Suomen tunnetuin urheilu-homo.

Tahko "Homo" Pihkala teki paljon urheilun eteen, sillä saatiin sateenkaarinuoriso pelaamaan seksuaalisesti poikkeavaa peliä jossa nakataan palloa ja heilutaan "mailan" kanssa. Noh, koko maailman homoyhteisö ei kumarra Tahkoa koska maine ei ole kiirinyt, Suomessa sama yhteisö juhlii kerran pari vuodessa Tahkon "peliä" riemun vallassa ja me heterot myös mokomaa sillä seksuaaliseen itsensä hyväksymiseen kuuluu Tahkon sekä "Pesä"pallon hyväksyminen. Mailaa polttelee... Mikäs siinä DTM:ssä selviää hengissä jos ei ole veroproffa saati punavuorelainen.

Myönnän: Yläasteella kokeilin, antakaa kaikkien kukkien kakkia.

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (4)

Antaa kakkia, mutta olen monta kertaa sanonut, että pesäpallokulttuuri on este Suomen jalkapalloilun nousulle maailmanlistalla. Moni taitava pelaaja tuhlaa taitonsa pesäpallon parissa. Mutta urheilu on leikkiä ja pääasia on, että on hauskaa ja pesäpallossa ollaan maailmanmestareita.

Arvatkaa montako promillea oli kun kirjoitin?

Olin kaveripiirin pikkujouluissa kun keskustelu kääntyi pesäpalloon. Välittömästi assosioin sen homouteen ja menin koneen ääreen kirjoittamaan.

Huom: En ole homovastainen. Pesäpallovastaisuuden taas myönnän täysin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Huom: En ole homovastainen. Pesäpallovastaisuuden taas myönnän täysin."

Tahko kehitti pesäpalloilu-pelin olosuhteissa, joissa suomalaisten sotilaiden piti kyetä heittämään käsikranaattia mahdollisimman tehokkaasti, ts. kyetäksen pitämään Suomi itsenäisenä.

Pesäpalloilun alkuperäiset termit olivat hyvin militaristisia; kuollut, haavoittunut jne. Nykyisin kansallispelimme on onneksi modernisoitunut termeineen kaikkineen.

Ehkä aiheen avaaja ymmärtää asioita enemmän, kunhan hän ensin käy yläasteen loppuun ja muutenkin kypsyy ihmisenä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat