Seuraa 
Viestejä45973

Asperger-syndroomaa "sairastava" 10-vuotias on edistynyt musiikkiopinnoissaan jo niin pitkälle yksityisopettajan opastuksella että jo 5 kk:n harjoittelun jälkeen hän on jo soittanut kolmessa konsertissa. Soitto on jo tässä vaiheessa kaksikätistä. Kaikki nuotit mitä tuodaan hänen eteen, soittaa ne polyfonisesti cervant-kyvyillään.

Ongelma on se että tällä hetkellä kotona harjoitteluun on käytössä vain pienioktaavinen sähköpiano ja urut.

Alan ammattilaiset sanovat kuitenkin että oikea akustinen piano olisi aivan ehdoton edellytys oikean pianon-soiton opetteluun ja oikean kosketintuntuman omaksumiseen. Vanhemmilla ei ole kuitenkaan varaa oikeaan kunnolliseen pianoon (mikä pysyy vireessä jonkin aikaa) useamman tuhannen euron investointiin.

Olisiko joitain tahoja suomessa, jotka voisivat sponsoroida vähävaraista suurilahjaista Pinja-tyttöä? Kaikki neuvot olisivat tarpeeseen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Musiikki-alalle on nyt ylikoulutusta. Jos sille ei ole jotain erityistä tarjottavaa, voi tukijan löytäminen olla vaikeaa.
Jos on lahjoja, niin Youtube on hyvä väylä julkistaa se. Välineitä voi saada lainaksikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pianoa voi treenaa monessakin paikassa
ilmaiseksi..

mutta jos pianon kotiin haluaa
niin saa sen halvemmallakin kuin
tuhansien kerta investoinnilla...

"Kattava valikoima takuu-vaihtopianoja.
Vuokrapiano alkaen 29 €/kk!"
on esimerkiksi huokea vaihtoehto.. .

http://www.pianostudio.fi/

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Lyhyesti: ei mistään. Jos haluat hyvän akustisen pianon, esim Yamaha U3/U5, on hintaluokka 10ke tasolla eikä sellaista rahaa kukaan anna. Jos tyttö olisi oikeasti konserttipianisti, hän voisi säästää rahan vuodessa parissa levyttämällä tai antamalla konsertteja (tai voittamalla Maj Lind pianokilpailun).

Sen sijaan vuokraamalla/liisaamalla voisi onnistua, kuten joku jo mainitsikin.
Paras vaihtoehto voisi olla ostaa digitaalinen piano jossa on akustisen pianon kosketus. Sellaisen aika hyvän saa jo tonnin hintaluokasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat