Seuraa 
Viestejä45973

Toivoisin joululahjaksi nainen-suomi-nainen -sanakirjaa. En muuten ota selvyyttä siitä, mitä kaunokaiset sanomisillaan oikeastaan tarkoittavat (sanomisella ja tarkoittamisella on kuulemma merkitystä)? Itse olen jo pidemmän aikaa pähkäillyt, koskien siis ihmissuhteita, missä oikeastaan ollaan ja ollaanko mihinkään menossa? Ehkä pitäisi pyytä jokaisen lauseen jälkeen suomennos..

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Eräs opetusneuvos toisteli lausetta: "Antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa". Oma maailmansa heillä. Nauttivat kaiketi miehen huolenpidosta ja hyökkäävyydestä. Siihen kait pääsee parhaiten olemalla epälooginen ja venkoottinen.

Ennen kaikkea nainen on hyvä viihdyttäjä.

Hyvin polkee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Ole reilusti poikamies, niin ei tarvi miettiä. Tosin poikamiehenä silloin pysyykin

edit. Ainahan voi sanoa, että anteeksi mutta en ymmärtänyt kysymystä. Tosin silloin naisilla menisi varmaan se venkoamisen ilo ihan pilalle. Ilmiselvästi he nauttivat epäselvyydestä. Ajatustenluku on se vaatimus, mitä he haluavat. Tosin myönnän itsekin syyllistyneeni epäselvään tai vajaaseen ilmaisuun. Ehkä heiltä ei pidä riistää vaikeaselkoisuuden etuoikeutta. Tuo sanakirja olisi parasta hankkia, mutta sitä pitää lukea salaa, ettei nainen loukkaannu.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat