Seuraa 
Viestejä45973

Monet miehet, varsinkaan huonolla itsetunnolla varustetut eivät tätä tajua. Asia tuli mieleen katsellessa eilen James Bondia. Siinä rikas mies osteli naiselleen lahjoja, mutta nainen sanoi (ja luultavasti vilpittömästi) pitävänsä juuri tästä miehestä miehen takia, ei lahjojen.

Ilmiö on sinällään mielenkiintoinen, sillä moni mies luulee naisen pitävän tämän asunnosta, autosta tai jostain muusta asiasta.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Aika moni akka kuitenkin on vikisemässä milloin mitäkin kun Reetallekkin sen mies osti turkikset ja kaikki. Aika harva persaukisten kanssa pyörii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Fiisas
Miksi lahjojen antamisessa olisi kyse heikosta itsetunnosta? Jos toista rakastaa, sitä voi haluta hemmotella esim. lahjoilla ja minusta se tuntuu vain hyvälle.. Eikä välttämättä sen lahjankaan vuoksi vaan sen vuoksi että se osoittaa välittämisestä. Jos ihmisellä ei ole varaa ostella purjeveitä lahjaksi, niin yhtä ison arvon naiset antavat jostain minkä eteen mies on nähnyt vaivaa esim. ateria tai jokin käsityö ym.

Tässä täytyy olla varovainen. Naiselle täytyy ostaa lahja tarpeeksi harvoin ja spontaanisti, jotta siinä olisi positiivinen vaikutus. Naiselle ei pidä ostaa lahjaa , jos tämä on käyttäytynyt huonosti.

Jos kulti on hajottanut astioita PMS-oireiden takia tai tehnyt muuta tyhmää lahjan ostaminen kultille on ehdoton NO NO.

Lahjan ostamisesta on paljon hyötyä, kunhan tietää mitä ja milloin ja varsinkin milloin ei ainakaan.

Edit: Mielummin kannattaa tehdä fyysinen lahja kuten hierontaa, hellittelyä, suutelua yms.

Leffassa oli Kim B joka on uskomattoman empaattinen ja sympaattinen kaunotar. Harva heistä on tuota sarjaa. Se ehkä hämää vertailua.

Lahja kannattaa antaa nöyrällä asenteella. Kopeasti heitetty, kalliskin lahja ei tee vaikutusta.

Joker

Jos kulti on hajottanut astioita PMS-oireiden takia tai tehnyt muuta tyhmää lahjan ostaminen kultille on ehdoton NO NO.


Äläs ny. Uusi tiskiharja lahjaksi on tuossa tilanteessa paikallaan, varsinkin jos sattuu vielä olemaan hääpäivä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä42639
Antero
Hah, minäpä puuseppänä sorvaan kynttilänjalan niin kelpaako?

Kyllä varmaan kelpaa, jos emäntä polttaa kynttilöitä (ainakin, jos tämä ei ole 15. joulu putkeen, kun annat hänelle kynttilänjalan). Ainakaan itselle ei ole ollut erityisen vaikeaa ostaa tai tehdä lahjoja, joista vaimo oikeasti pitää.

Neutroni
Antero
Hah, minäpä puuseppänä sorvaan kynttilänjalan niin kelpaako?Kyllä varmaan kelpaa, jos emäntä polttaa kynttilöitä (ainakin, jos tämä ei ole 15. joulu putkeen, kun annat hänelle kynttilänjalan). Ainakaan itselle ei ole ollut erityisen vaikeaa ostaa tai tehdä lahjoja, joista vaimo oikeasti pitää.

No joo oli huono vertaus nimittäin metrin pituinen kynttilänjalka jossa voi poltella 10 kynttilää kerralla on aika saletti ilon aihe. Tietenkin oletuksella ettei se ole 15. Joulu putkeen Mut aika moni ämmä kuitenkin vaatii kaikkea maan ja taivaan väliltä ja jos et pysty hankkimaan, se on moro. Kärjistettynä tietenkin. Raharaharaha on nykyajan meininki.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Nainen hyysää luonnostaan miehen asioita, että kait naiselle pitää pyrkiä olemaan lempeämielinen aina välillä.

Läheisyyttä olisi kait ex-muija halunnut Joululahjaksi vielä viime kuussa,.

Hyvin polkee.

Dredex
Mitä lihaksikkaampi mies, sen enemmän valuu kuolaa naisen suupielestä.

Tää on ironiaa eiks ookin?

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Nainen saattaa pitää tarjottua lahjaa huonona omanatuntona :wink .Olet ollut ,mahdollisesti , vieraissa . Jos annat lahjoja usein , se ei kannata . Se on silloin hyväksyntää , mitä haet omalle olemassaololle . Naiselle kannattaa olla aina mukava kuin lehmän mulukku . Silloin palkitsemista ei niin paljoa tarvitse

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat