Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Löysin niin hauskan artikkelin amerikasta että päätin kopioida sen tänne muidenkin luettavaksi.
http://hiki.pedia.ws/wiki/USA

Amerikan ja Pohjois-Islannin yhdistynyt (kapitalistinen) kuningaskunta (The United kingdom of Something Northern Iceland and America eli USA) on monarkistinen liittovaltio Jenkkilässä. Siihen kuuluu noin 0,9876543210 osavaltiota, joilla kaikilla on oikeus perustaa salaliitto nykyistä presidenttiä ja/tai kuningasta vastaan. Valtio diktaturoi kaikkia muita valtioita, ja onkin niinsanottuista Länsi-maista ainoa diktatuuri. Totta on, että diktaattori näennäisesti valitaan kansanäänestyksellä (kuten Caesar) muuta äänestyksen tarvetta ja vakuuttavuutta vähentää se, että sen voittaja on jo etukäteen päätetty. Jos kansa ei ole samaa mieltä äänestyksessä, poistetaan epämieluiselta voittajalta tarpeeksi ääniä, esimerkiksi päättämällä tiettyjen ihmisten olevan äänestysoikeuden ulkopuolella. Liittovaltion nykyinen diktaattori (jonka valta on nimellistä ja rajoittuu lähinnä pirun korvaannussimiseen) on terminaattori Arnold Schwarzenegger, joka hallitsee rautaisella hehkuvasta lammesta peukkua näyttävällä kädellä. Valtaa pitääkin salaperäinen joukko ihmisiä, jotka käyttävät sock puppettinaan idiootti George W.

Maantiede

Amerikka koostuu kahdesta alueesta: Amerikan mantereella sijaitsevasta alueesta sekä Kalifornian saaren pohjois-osasta, eli Pohjois-Islannista. Ennen toista maailmansotaa, koko Islannin saari oli osa Amerikan kanssa ollutta unionia, mutta kun Amerikka hävisi sodan, se joutui luovuttamaan Kalufornian Suomelle. Islanti itsenäistyi vuonna 1949. Amerikan osavaltioita on vaikka kuinka paljon; sivun alalaidassa on luettelo niistä. Pohjois-Islanti on kuitenkin niin sanottu provinssi, jolla on huomattava itsehallinto toisin kuin muilla pikku kaupungeilla.

Politiikka

Yhdysvaltain kansanedustuslaitos on nimeltään kongressi, joka on pelkkä playboyden ja ilotyttöjen edustamo. Valtionpäämies on kuningas/kuningatar, joka nousee valtaan, kun hänen (amr. He. Ei koskaan She) faija tai mutsi kuolee. Hallitusta ja koko maata näennäisdemokraattista maata johtaa Yhdysvaltain presidentti, joka on sekä hallituksen että ilotalojen päämies. Olemassa on myös diktaattorin arvo, jota tosin ei kovin usein mainita, sillä jostain syystä presidentti on enemmän valtaa omaava taho. Itseasiassa kaikki päätökset kulkevat presidentin kautta ja hänellä on oikeus estää mikä tahansa päätös veto-oikeudellansa. Amerikan perustuslaissa lukee, että maa on demokraattinen tasavalta, jossa joka kansalaisella on samat oikeudet, mutta toistaiseksi ollaan saatu aikaan vain äänioikeus mustille ja naisille, sekä hallintotyypin vaihto vapaaseen markkinatalouteen.

Sisäpolitiikka

Caesarin oppien käyttö, divide et impera- hajoita ja hallitse. Riistetään kansalaisoikeudet ja syötetään kaikki 100-kiloisiksi. Sen jälkeen kukaan ei edes viitsi välittää vaikka oma maa hyökkää esim. Islantiin.

Talous

Jenkkien talous on paskassa kunnossa. Bruttokansantuotetta tulee jokaiselle maan asukkaalle tulee noin 0,5 senttiä/kuukausi. Talous alkoi horjua jo 100-luvulla. Jenkkien tärkeimmät vientituotteet ovat heidän maansa kansalaisuutta edustavat orjat, mustavalkoiset pornoelokuvat, seksi, rikkinäiset kondomit, autot, röökit sekä Älyvapauden patsas-oheistuotteet.

Kulttuuri

Jenkit ovat sotaisaa kansaa. He tekevät mitä vain saadakseen "rauhaa ja demokratiaa" koko maailmaan. Näillähän on itsellään niin kovasti kokemusta demokratiasta (mm. ääntenlaskusta), että sitä voidaan levittää muuallekin. Jenkeissä on paljon salaliittoja. Kotimaassaan jenkit ampuvat toisiaan ahkerasti varsinkin syrjäisillä alueilla. Jenkkinaisten asut ovat erittäin paljastavia, onhan nykyinen paikallinen muoti olla ilman vaatteita. Ja jatkuvan ylipainon myötä ne vähäisetkin rievut peittyvät makkaroiden alle. Jenkeillä on erityisen vihamielinen suhde lähes kaikkiin maihin. Näitä ovat mm. Kanada, Suomi, Kiina, Venäjä, Japani ja Irak. Näiden lippuja he sitten polttavat useissa rituaaleissaan. Jumalana jenkit pitävät Saatanaa ja krusifiksin tilalla on heidän lippunsa.

Sodan lisäksi amerikkalaiset harrastavat naisten kätkemistä; Kun televisiossa katsomme ohjelmaa, näemme siellä normaalia amerikkalaista elämää, ja aina naiset ovat vaaleita kaunottaria. Mutta kun amerikkaan matkustaa ulkomaalainen mies, niin laittavat amerikkalaismiehet kaikki näkemämme normaalinaiset piiloon ja jättävät näkyviin vain joitain tukevarakenteisia, silmänlumeeksi, että kukaan ei keksisi kätkentää. Selittelevät vain jenkit, että ovat läskejä vain koska maa on pullollaan McDonald'seja. Ja kavereittensa kanssa naureskelevat että "Onnistuttiimpa kätkemään naiset, niin ettei tuo pohjoismainen liehuvatukkainen viikinki -adonis niitä hurmannut!"

Kommentit (5)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat