Seuraa 
Viestejä45973

Toisinajattelijoille käy usein huonosti. Expelled-elokuva kertoo kuinka darwinistit vangitsevat tieteen ateistisen maailmankatsomuksen alle.

http://www.expelledthemovie.com

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (330)

Voisin antaa tilaa suuren spagettihirviön "retarded design" -mallille, kun eläimissä on niin paljon heikkouksia ja epätäydellisyyksiä.

- Vilkkuluomen jäte
- Häntäluu (sellaisenaan kuin se on, toki siitä jotain hyötyäkin on)
- Umpilisäke

Nuo esim. ihmisessä.

Uskonto ei ole tiedettä.

Esimerkiksi älykkään putoamisen(IF, Intelligent Falling) teoria pitäisi saada korvaamaan äärimmäisen epätieteellinen ja ateistinen näkemys gravitaatiosta. Loppujen lopuksihan ateistinen gravitaatiohan perustuu vaikka minkälaisiin oletuksiin ja arvailuihin hiukkasista, joita kukaan ei ole koskaan nähnytkään, ja tällä yritetään kiertää sitä, että putoaminen tapahtuu juuri siten kuin jos älykäs pudottaja pitäisi maailmasta huolta.

Ja kaikkein kauheintahan on tuon ateistisen gravitaation epäinhimillinen kylmyys. Sen mukaanhan me olemme kaikki pelkkää massaa, jonka ainoa tarkoitus on pudota. Ateistinen gravitaatio pitää melkeinpä hyveenä sitä, että heität kaverisi jyrkänteeltä alas, gravitaation sairaiden ihanteiden mukaisesti. Ja ateistinen gravitaatiohan antaa maailmankaikkeudelle vain yhden suunnan: Alas.

Tuon tunnekylmän ajattelumallin seurauksia sitten voi poimia vaikka sanomalehdistä, ihmiset surmaavat ja kiduttavat toisiaan koska ainoa tarkoitus on kuitenkin vain pudota ja tiputtaa toiset vielä mukanaan. Ja tätä sitten opetetaan puolustuskyvyttömille pikkulapsille 'tieteen' nimissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jonii
Ja ateistinen gravitaatiohan antaa maailmankaikkeudelle vain yhden suunnan: Alas.

USA:ssa 94% uskoo Jumalaan, ja siksi ovatkin ainoa kansa, joka on kävellyt kuussa. He eivät ostaneet ateistisen gravitaation "totuuksia".

Miksi on helppoa uskoa fysikaalinen gravitaatio, ilman että on mitään suoraa havaintoa voimaa välittävästä hiukkasesta, eikä mitään ideaa vetävästä hiukkasesta muutenkaan ? Mutta sitten on vaikea ymmärtää tai kokea Pyhän Hengen läsnäolo ?

Miksei gravitaatiota voi heijastaa kuten peilillä valoa ? Miksi se menee esineiden läpi, toisin kuin valo ? Gravitonia ei havaita koska sen taajuus lienee kauhean iso. Yleensä isot taajuudet absorboituu helpoiten erilaisiin kiinteisiin, nestemäisiin ja kaasumaisiin aineisiin.

Onko gravitonikenttä niin tiheä, ettei edes elektroni voi säilyä "kuivana sateessa" ?

"Ateistinen tiede"???

Miten se eroaisi "kristillisestä" tieteestä?

Gallupin kysymys on muotoiltu hieman oudoksi. Äänestin kuitenkin "ei". Tiede ei tarvitse lemminkäisiä, keijuja ja satuolentoja. Toki ihmiset saavat yrittää ratkaista luonnon arvoituksia niiden avulla, mutta en näe miksi meidän pitäisi palata siihen mitä teimme satoja vuosia sitten.

USA:ssa 94% uskoo Jumalaan, ja siksi ovatkin ainoa kansa, joka on kävellyt kuussa. He eivät ostaneet ateistisen gravitaation "totuuksia".

Siis täh? Milläs totuuksilla sinne kuuhun mentiin? Pyhällä Hengellä?

oge
USA:ssa 94% uskoo Jumalaan, ja siksi ovatkin ainoa kansa, joka on kävellyt kuussa. He eivät ostaneet ateistisen gravitaation "totuuksia".94% Suomalaisista alle 5v lapsista uskoo Joulupukkiin ja siksi meillä on toimiva terveydenhuolto, tosin kuin jossain atlantin toisella puolella olevassa takapajulassa.

oge
Mutta sitten on vaikea ymmärtää tai kokea Pyhän Hengen läsnäolo ?Millä mitataan pyhää henkeä? Milläs pirulla sitä ymmärtää kun missään ei ole selitetty kuinka sitä havainnoidaan.

oge
Miksei gravitaatiota voi heijastaa kuten peilillä valoa ? Miksi se menee esineiden läpi, toisin kuin valo ? Gravitonia ei havaita koska sen taajuus lienee kauhean iso.

Yleensä isot taajuudet absorboituu helpoiten erilaisiin kiinteisiin, nestemäisiin ja kaasumaisiin aineisiin.
Gravitaatio on täysin eri voima kuin sähkömagneettinen säteily. Gravitonia ei kaiketi havaita siksi kun tämä on niin tajuttoman heikko voima. Mistä hitosta kehität gravitaation taajuuden? Eihän esim. maapallon massa itsestään kasva ja kutistu, että tulisi jotain taajuutta.

oge
Onko gravitonikenttä niin tiheä, ettei edes elektroni voi säilyä "kuivana sateessa" ?

Ennemminkin päinvastoin. Tämähän on jotain 10^23 (tai joku muu helvetin iso luku) kertaa pienempi voima kuin vaikka sähkömagneettinen säteily.

IntelligentMan
Uskallatko kyseenalaistaa darwinismin?Darvinismia ei ole olemassakaan, mutta tieteellinen, faktaa tieteenfilosofisesti kokeammalla tasolla olevaa looginen ja pääosiltaan vakaasti todistettu rakennelma, evoluutioteoria on ja sitä kyseenalaistetaan kokoajan tiedemiesten toimesta, mikä johtaa rakennelman kehittymiseen. Mutta kysymys takaisin: Uskallatteko kyseenalaistaa kerationismin?

IntelligentMan
Kannatatko vapaata tiedettä,

Tiede on vapaata, mutta mikäli tehdään perusteettomia alkuoletuksia esim suunnittelija ja perustellaan ne tietämättömyydellä esim tiede ei vielä selitä kaikkea ja kaikkia välimuotoja ei koskaan tulla löytämäänkään, tiede kahlitaan niihin perusteettomiin alkuoletuksiin perusteettomasti.

IntelligentMan
jossa annetaan tilaa myös muille kuin ateistisille teorioille?
Kyllä EiTeorioille pitää olla perusteet, tietämättömyys ei ole peruste mistään. En tiedä miten linkität ateimin tieteellisiin teorioihin, mutta olet väärässä. Tiede ei voi ottaa kantaa havaintojen ulkopuolella oleviin asioihin, jos esim entiteetti judiskristillinen "jumala" ja sen toiminta on havaintojen ulkopuolella tiede ei voi ottaa kantaa sen olemassa oloon, kyllä tai ei. Taas raamatun eri tulkintojen historialliseen pätevyyteen voidaan kyllä ottaa kantaa, haluatko mahdollisesti oppitunnin aiheesta?

IntelligentMan
Toisinajattelijoille käy usein huonosti.Jos rikot tieteen sääntöjä(naturalistista metodologiaa) vastaan et enää ole varteenotettava tiedemies ja menetät uskottavuutesi. Siis, jos haluaa siirtyä tieteenpuolelta filosofian puolelle tai mahdollisesti vielä sieltä teologian puolelle, niin siitä vaan. Säälittävää uikuttamista, kun kaveri ei enää voi toimia tieteen auktoriteetilla. Vähemmän uikuttamista ja enemmän toimintaa, uskontofilosofit voi tienata rutosti esim tällaisten elokuvien avulla, mutta ei sitten kannata odottaa professorin paikkaa muualta kuin teologisesta.

IntelligentMan
Expelled-elokuva kertoo kuinka darwinistit vangitsevat tieteen ateistisen maailmankatsomuksen alle.

Ei mainoksia. Kiitos. Varsinkin pseudotieteellistä propagandaa sisältävien tuotteiden mainoksia.

Hyvä tietää, että nyt myös suomalaiset kreationistit ovat perillä Expelled-elokuvasta. Siitä pitäisi tulla erittäin viihdyttävä propagandapläjäys.

tuc

- Umpilisäke

Lukaisin jonkun artikkelin umpilisäkkeestä - se todettiin hyväksi piilopaikaksi suoliston hyödyllisille bakteereille esim voimakkaan ripulin aikana.

Eli ei se välttättä ihan hyödytön ole.

Mutta miten vain - niin ei se sitä GDI:tä todista, vaikka sillä olisikin tehtävä.

Äänestin ei vain siitä syystä, että kysymys on tarkoitushakuisesti aseteltu väärin ja johdattelevaan muotoon.

Canccu
tuc

- UmpilisäkeLukaisin jonkun artikkelin umpilisäkkeestä - se todettiin hyväksi piilopaikaksi suoliston hyödyllisille bakteereille esim voimakkaan ripulin aikana.

Eli ei se välttättä ihan hyödytön ole.

Mutta miten vain - niin ei se sitä GDI:tä todista, vaikka sillä olisikin tehtävä.
Tätä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tilke-DNA

wikipedia
Tilke-DNA n olemassaoloa on kyseenalaistettu ja kriittisimmät ovat jopa pitäneet sitä ainoastaan tuntemattomina geeneinä ja niiden toimintaa ohjaavina osina. Tilke DNA:n olemassaolo todistettiin kokeellisesti vuonna 2004, kun U.S. Department of Energy Joint Genome Institute (JGI) yhteistyössä Lawrence Berkeley National Laboratoryn kanssa poistivat hiiren perimästä miljoonia emäspareja, ilman että mitään vaikutuksia ilmeni[1].

On sitten ehkä vaikeampi selittää.

Jos löytyy oikeasti varteenotettava hypoteesi tai mieluummin teoria, niin toki. Tällä hetkellä "uskallan" kyseenalaistaa monia evoluution sisäisiä käsityksiä, mutta itse evoluutio on tällä niin vahvoilla etten näe syytä kyseenalaistaa sitä. Aika kurko saisi uusi teoria olla, jos meinaisi kaiken samalla uudistaa.

Eivätkä kaikki tieteilijät ole ateisteja.
Uskontoon ei kuitenkaan pidä perustaa tiedettä sillä dogmaattisuus ja ns. sokea usko vievät siltä helposti pohjan.
Tiede ja uskonto ovat eri asioita. Samoin kuin tieto ja uskomus.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä42774
IntelligentMan
Uskallatko kyseenalaistaa darwinismin?En uskalla, minulla ei ole päivääkään biologiaa opiskelemattomana kanttia mennä soittamaan suuta heidän teorioistaan. Varsinkin, kun itse edustamallani tieteenalalla kaiken maailman kotitarveteoreetikot kilvan julistavat täydellisen tietämättömyyden tuomalla rajattomalla itsevarmuudella idioottimaisuuttaan, en suurin surminkaan halua näyttää kenenkään silmissä samanlaiselta.

IntelligentMan
Kannatatko vapaata tiedettä,

Totta kai.

IntelligentMan
jossa annetaan tilaa myös muille kuin ateistisille teorioille?

Kyllä minun puolesta jumalien ja henkiolentojen olemassaoloa ja toimintaa voi tutkia tieteellisin menetelmin, jos välttämättä haluaa ja löytää tutkimuksilleen rahoittajan. Kyllä niin on tehtykin, mutta toistaiseksi minkäänlaista viitettä tuollaisten ilmiöiden olemassaolosta ei ole saatu.

Valtaa ja taloudellista voittoa tavoittelevien uskonnollisten yhteisöjen myyntipropaganda on sitten toinen asia. Sillä on tieteen kanssa yhtä paljon tekemistä kuin merihevosilla ilmapallojen kanssa. Tieteellinen työ edellyttää tiettyjen kriteerien, jotka järjestelmällisesti loistavat poissaolollaan tuollaisista "tutkimuksista", täyttämistä työn kaikissa vaiheissa ja julkaisussa.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä42774
oge

USA:ssa 94% uskoo Jumalaan, ja siksi ovatkin ainoa kansa, joka on kävellyt kuussa. He eivät ostaneet ateistisen gravitaation "totuuksia".Mitä ihmettä nyt selität? Rukouksen voimalla joogalentämälläkö luulet jenkkien käyneen Kuussa? Mihin sitten tarvittiin niitä jumalattoman suuria kantoraketteja? Sattuneesta syystä kuulento tehtiin nojautuen klassiseen painovoiman teoriaan.

Miksi on helppoa uskoa fysikaalinen gravitaatio, ilman että on mitään suoraa havaintoa voimaa välittävästä hiukkasesta, eikä mitään ideaa vetävästä hiukkasesta muutenkaan ? Mutta sitten on vaikea ymmärtää tai kokea Pyhän Hengen läsnäolo ?No minäpä kerron. Ota käteen tiili, ja pidä sitä rinnan korkeudella varpaittesi yläpuolella. Pyydä pyhältä hengeltä, että säästää varpaasi. Irroita tiilestä ja anna ateistisen gravitaation ja pyhän hengen taistella. Gravitaatio puhuu kyllä puolestaan, pyhää henkeä ei näy mailla ei halmeilla. Eipä taida innokkaimmallakaan uskovaisella usko riittää.

Miksei gravitaatiota voi heijastaa kuten peilillä valoa ? Miksi se menee esineiden läpi, toisin kuin valo ? Gravitonia ei havaita koska sen taajuus lienee kauhean iso. Yleensä isot taajuudet absorboituu helpoiten erilaisiin kiinteisiin, nestemäisiin ja kaasumaisiin aineisiin.Jos kysyt voimien syvintä olemusta, sitä ei tunneta. Toisin kuin uskonnot,
tiede pystyy myöntämään rajansa ja korjaamaan virheensä.

Onko gravitonikenttä niin tiheä, ettei edes elektroni voi säilyä "kuivana sateessa" ?

Gravitoneista ei ole olemassa sellaisia teorioita, jotka antavat kokeellisesti mitattavissa olevia ennusteita. Niitä ei tässä vaiheesa kannata paljoa miettiä, ellei ole asiaa tutkiva fyysikko.

Synteettisen evoluutioteorian kumoaminen varteenotettavammalla teorialle olisi tutkijalle lottovoitto. Tätä tuskin tulee tapahtumaan, sen verran todistusaineistoa kyseistä teoriaa tukee.

Ilman pätevää todistetta jumalan/jumaluuksien/luojien olemassaolosta eivät toimi retarded designit, kreationismi eikä minkäänasteinen luomisteoria. Käsittämätöntä kuinka heikkotasoista on uskovan ihmisen logiikka: "koska bakteerin synty on, sen monimutkaisuudesta johtuen, täysin mahdotonta, sen synnyn takana täytyy olla jokin vielä miljoonia kertoja monimutkaisempi järjestelmä." .

Kreationismissahan on kyse enemmänkin politiikasta, vallasta ja kristillisen maailmankuvan kuolinkorinoista, kuin varsinaisesta tieteestä.

'Väärin kysytty', siis noin periaatteessa. Puhdas tiede ei ota kantaa ateistisiin eikä myöskään teistisiin kysymyksiin. Eli ateistinen/teistinen maailmankuva ja kaikki siihen liittyvä ei kuulu millään tavalla tieteeseen. Toisaalta tieteen piirissä toimivat henkilöt voivat olla ateisteja tai teistejä.

Syd kirjoitti:

'Väärin kysytty', siis noin periaatteessa...

Kysymyksenasettelu on johdatteleva: vapaa tiede hyväksyy minkä tahansa huuhaan perustakseen...

Neutroni
Jos kysyt voimien syvintä olemusta, sitä ei tunneta. Toisin kuin uskonnot,
tiede pystyy myöntämään rajansa ja korjaamaan virheensä.

Väistelyä jolla koitetaan peittää selkeästi parempi teoria alleen. Kenelläkään ei ole mitään hajua kuinka tuo ateistinen gravitaatio muka voisi toimia, tietenkään, koska koko teoria on kasattu ateististen virhepäätelmien pohjalle. Ilman älykästä pudottajaa ei mitenkään voisi ajatella suurempien massakeskittymien lähellä olevan suuremman painovoiman, eihän massa tuota eroa ymmärrä. Myös voiman välittäminen on ateisteille täysi mysteeri, koska he eivät suostu hyväksymään Älykkään Pudottajan kaikkivoipaisuutta. Tieteessä onkin jo pitkään alettu siirtyä hitaasti mutta varmasti tuon ateistisen gravitaation fantasian tuhkista kohti Älykästä Putoamista.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat