Seuraa 
Viestejä45973

Mihin USA hallitus iskee seuraavaksi? Iskuksi lasketaan avoin sota, salamurha ja vallankaappauksen organisointi. Perustelujakin voi kertoa, siis ihan vastaukseensa eikä iskun puolesta. Sen puolen hoitaa "kristitty" fundissaarnaaja Pat Robertson.

"You know, I don't know about this doctrine of assassination, but if he thinks we're trying to assassinate him, I think that we really ought to go ahead and do it".

http://www.usatoday.com/news/nation/200 ... son-_x.htm

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (40)

and it's 1- 2 -3 - 4 what are we fighting for?

Don't ask me I don't give a damn, next stop is Iran...

Koska jenkeillä on nyt tämä ydinpelko. Aivan kuin Iraniin iskemällä saataisiin pimeillä markkinoilla liikkuvat pommit kuriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dodeskaden
and it's 1- 2 -3 - 4 what are we fighting for?

Don't ask me I don't give a damn, next stop is Iran...

Koska jenkeillä on nyt tämä ydinpelko. Aivan kuin Iraniin iskemällä saataisiin pimeillä markkinoilla liikkuvat pommit kuriin.

Minä vaan en usko että tämä ydinpelko on sen enempää alkusyy Iranin kohdalla kuin joukkotuhoasepelko oli syy Irakin kohdalla. Minusta ydinpelkoa lietsotaan nyt jotta nykyhallinnon ajama agenda (johon kuuluu hyökkäys Iraniin) saisi lisäpotkua.

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Jep. Sitten on helppo keksiä perusteet hyökkäykselle, kun jenkeillä on senttien tarkkuudella maastoa kuvaamaan pystyvät satelliitit ja unoversumin munakkain teknologia havaitsemaan kaikki mahdollinen vaikka eksoplaneettojen pinnoilta. Eikä YK:n asetarkastajilla ole taas paskankaan virkaa.

Kukaan ei vain ole nähnyt kuvia, koska ne ovat tietenkin USA:n nykypolitiikan mukaan "classified"!

Ja munalukkojen taakse piiloutunut kansa vain nyökkäilee.

Seuraavaa Bushin sotaretkeä on lykätty, kertovat asioista melkein aina
perillä olevat lähteet. Täytyy Martti Ahtisaaren ensin saada Nobelinsa ja
sitten Suomessa valita presidentiksi Tarja, joka vastineeksi hoiteleekin Suomen NATOon, johin liittymistä rauhantekijä Ahtisaari kannattaa.
Onhan NATO nyt, YKn sotkujenkin takia ja kun EUlle ei saatu perustuslakia, maailman tärkein rauhanjärjestö.

Kun nuo asiat on ensin hoidettu, voidaankin ryhtyä seuraavaan sotaretkeen. Tuo lykkääminen, sitä toteutti myös Adolf Hitler talvella, joka siinä osassa Eurooppaa ei ollut kylmä eikä varsin luminenkaan
1939 - 1940. Kun hän sitten todella pani sotakoneensa liikkeelle, johan
rysähti.

Adolf Hitler myös muutti alkuperäisen suunnitelman perusajatusta, joka kylläkin oli muhinut esikunnissa jo edellisen maailmansodan lopusta lähtien. Ja on samaten mahdollista, että myös Poika Bush muuttaa suunnitelmansa perusajatusta. Eli Iran, vaikkakin on hoidettava ongelma,
jäisi sivusuunnaksi, kuten 1940 Belgia ja Hollanti.

Raakaöljyn hinta lie jo 65 dollaria/barreli. Kaspian ja Jäämeren välillä
Volgasta Länsi-Siperiaan kerrotaan olevan paljon öljyä. Maailman
totuudellisissa tiedotusvälineissä on yhä enemmän kiinnitetty huomiota siihen, että Venäjällä ei ole toteutunut demokratia, ja siihenkin, että
Tiemies aikoisi hallita vielä kolmannenkin kauden. Suomessa on kiinnitetty huomiota siihen, että nykyiselläkin Venäjällä sukulaiskansojamme jatkuvasti sorretaan. Ja per-r-r-kele, sikäläiset saamelaiset käyvät vielä tuputtamassa täällä käsitystään, että Suomi sortaa saamelaisia. Onhan Suomen vuosisataisella etenemisellä pohjoiseen ollut suuri sivistävä, saamelaisiakin sivistävä, merkitys.

On se USA nyt miten mahtivaltio tahansa niin sodankäynti maksaa aina, Irakiinki mentiin liian pienellä porukalla, kyllähän ne voitti "sodan" mutta mietityttää vähäisen että miksi siellä vieläkin pommit räjähtelee jne, jos tilanne on kerran "hallusssa"? Sotahan loppu oliko se nyt vuosi sitten.

Kysymys on tahallaan provosoiva. Ei USA "iske" mihinkään vaan sotii terrorismia ja pahoja maita vastaan puolustaakseen kansalaistensa turvallisuutta. Luultavasti seuraava mahdollinen sotimispaikka on Iran, mutta en kyllä ymmärrä mikä uhka Iran on Yhdysvalloille? Iranilla ei ole tietääkseni mannertenvälisiä ohjuksia. Iran tietää, että jos se iskee ydinaseilla (jos sillä edes niitä on) johonkin Euroopan Nato-maahan, saa se kostoiskun välittömästi. Mutta miksi se iskisi? Suureeen massamurhaan pitää olla aika hyvä syy. Joku talousboikotti ei ole sellainen. Euroopan maat eivät mene sotimaan Iraniin joka on muuten monta kertaa isompi kuin Iran ja jossa on kymmeniä miljoonia asukkaita. Se ei ole mikään helppo tapaus kun kansalaiset ovat vielä hallituksen kannalla, eivät sitä vastaan kuin osa Irakista oli. Osa oli Saddamin kannattajia ja jatkavat sotimista niin kauan kuin henki pihisee.

Asimov vei taas kerran jalat suusta. Olihan Saddamin hallinto diktatuuria parhaimmillaan mutta siellä oli silloin ainakin joku järjestys, nykyään siellä tuntuu kaikki asiat olevan päälaellaan. Olisiko Iranissa jotain minkä vuoksi pitäisi mennä sinne tasitelemaan?

USA iskee kaikkiin omasta mielestä joltain kantilta katsottuna tärkeisiin kohteisiin. Niin se on tehnyt tasaisin väliajoin toisesta maailmansodasta eteenpäin. Sotateollisuus on se suuri ratas joka pyörittää jenkeissä koko koneistoa, ja sitä pitää ruokkia ihmisten verellä. Muuten homma kusee. Se on sitten eri juttu onko siinä mitään järkeä.

Syncis
Olihan Saddamin hallinto diktatuuria parhaimmillaan mutta siellä oli silloin ainakin joku järjestys, nykyään siellä tuntuu kaikki asiat olevan päälaellaan.
Kaikki? Eihän siellä mitään muuta nyt varsinaisesti ole pielessä, kuin Saddamin hallintoa kaipaavat, ennen etuoikeutetut, 'taistelijat', jotka ovat eräänlaisia sissien ja terroristien sekoituksia.

Kovaa on meno jos kaiken takana on pelkästään Saddamin uskolliset, siellä on muitakin ryhmittymiä joilla omat pyrkimykset ja jotka aiheuttavat myös kaaosta. Kyllä se minun mielestä on anarkiaa jos siellä melkein joka viikko pommi räjäytetään ja kadulla ammuskellaan. Tosin onhan tilanne rauhoittunut siellä jonkin verran, tämä on pakko myöntää.

Urho2112
Seuraa 
Viestejä298

Tuollaisen 'jättivaltion'

kuin IRAKin ylläpittämiseen tarvittiin julma diktaattori, joka kuritti
toisia, kun auttoi toisia. Näin keinotekoiseen supervaltaan saatiin
selkeä nokkimisjärjestys, jossa toisinajattelijat kivitettiin armotta.

Nyt jenkeiltä puuttuu tämän, edellä olevan asian tiedostaminen. Ei
'luonnollista' IRAKia ole koskaan ollutkaan olemassa. Aina siellä on
joku vihmonu ruoskalla jengin hiljaseks.

Niin kauan kun yritetään tehdä IRAKia uudestaan semmoisenaan ja
vieläpä iskostaa täysin tuntematonta ajattelutapaa muslimeille, nimittäin
demokratiaa, niin pieleen menee. Aina on joku pommin kanssa jossain
räjähtämässä marthyyrinä.

Tuollaisen, keinotekoisesti (siis tappamalla kitisijät) ylläpidetyn valtion
rauhalliseksi saattaminen onnistuu ainoastaan lohkomalla se pienemmiksi
valtioiksi. Shiiat, kurdit, maltilliset, kiihkot ym. ym. ,jokaisille vaan se
oma pläntti aavikkoa ja piikkilankaa rajoiks.

Toki nämä syntyneet 'pikkuvaltiot', joiden populaatiot olisivat kymmeniä
miljoonia, alta 20v. hyökkäilisivät toisiaan vastaan ja koittaisivat vallata
ja tuhota toisensa, mutta siihen sitten niitä YK-joukkoja voisi totuttuun
tapaan käyttää. (kts. Kypros)

Irakin perustuslaissahan onkin nyt juuri menossa kiista siitä, tuleeko uudesta Irakista löyhä liittovaltio vai annetaanko paljon valtaa tulevalle keskushallinnolle. Ongelma on että osa porukasta haluaisi liittovaltion ja toinen taas vahvan keskushallinnon. Nämä porukat sitten tappelevat keskenään terrorismia aseenaan käyttäen, eli nykyään väkivallalla ei ole juurikaan tekemistä USA:n kanssa. Sisäpoliittisia sotkuja siellä selvitellään.

Toki voihan ajatella, että jos Yhdysvallat olisi antanut Saddamin vain suosia yhtä porukkaa ja samaan aikaan kiduttaa, kaasuttaa ja tapattaa muut ihmisryhmät hiljaisiksi, olisi nyt tämäkin sotku vältetty. Se on tietty taas sellainen kuuluisa mielipidekysymys...

Poika Bushin seuraava sotaretki on lykätty ensi vuoteen. Tänä aikana voidaan harkita myös päätoimintasuunnan uudelleenvalintaa, kuten teki Hitler lykkäillessään talvella 1939 - 1940.

Maailman totuudellinen eli suurporvarisen muotoutuksen välineistö on alkanut kertoilla, että Putinin Venäjällä ei toteutunutkaan demokratia, ja että sovittaessa hänen asettumisestaan preidentiksi ei ollut puhetta kolmannesta kaudesta. Kerrotaan alueella Kaspiasta Jäämereen ja Volgalta Siperiaan olevan paljon öljyä. Suomessa on alettu kertoa, että
Venäjällä edelleenkin sorretaan sukulaiskansojamme, ja suurrikkaita myös. Suomessahan ei saamelaisia ole koskaan sorrettu, vaan Suomi
vuosisatojen ajan edetessään eli palatessaan pohjoiseen vain on toteuttanut vastuutaan ja tehtäväänsä sivistämisestä, myös saamelaisten.

Vierailija

Jos joku iskee Iraniin ydinasepelossaan, niin se on kyllä todennäköisimmin Israel. Toki jenkkien tuella.

Asimov
Ei USA "iske" mihinkään vaan sotii terrorismia ja pahoja maita vastaan puolustaakseen kansalaistensa turvallisuutta.

"Missä USA sotii terrorismia ja pahoja maita vastaan seuraavaksi puolustaakseen kansalaistensa turvallisuutta?" Tämähän onkin täysin neutraali tapa kysyä eikä sisällä mitään kirjoittajan omia (ja omia) näkemyksiä USA:n politiikasta

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Milloinkas Jenkkilässä vanheneekaan seuraava satsi aseistusta? Sillä tavallahan vanhasta tekniikasta pääsee kätevästi eroon ilman kierrätyskustannuksia, että lykätään se jonkun niskaan siinä muodossa missä se nyt on, juuri ennen kuin siitä tulee oikeesti romua...

Joopa. Että eivät varmalla hyökkää.

Kohdetta en mene arvailemaan. Mikä tahansa maa, mikä "katsoi meitä rumasti, ne varmaan suunnittelee jotakin, tehdäänpä pieni ennaltaehkäisevä isku". Ja kansa maksaa, jos p***ka tarjoillaan kultalautaselta oikean retoriikan kera.

Hohhoijaa.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

blast from the past
"Missä USA sotii terrorismia ja pahoja maita vastaan seuraavaksi puolustaakseen kansalaistensa turvallisuutta?" Tämähän onkin täysin neutraali tapa kysyä eikä sisällä mitään kirjoittajan omia (ja omia) näkemyksiä USA:n politiikasta

Se on Bushin itsensä määrittelemä tapa ilmaista asia. En sanonut että tuolla pitäisi korvata kysymys. Voisi kysyä, missä USA sotii seuraavaksi mielestäsi? Iskeminen on terroristien tekoja, terroristi-iskuja demokratiaa vastaan. Demokratia on maa, jossa on kaikilla äänioikeus ja sananvapaus. Tälläinen kysely Saddamin hallituksen alaisessa Irakissa olisi loppunut aika lyhyeen. Ja ei, minä en ole kokoomusta äänestävä enkä Amerikan Yhdysvaltojen kannalla vaan vastustan sotimista ylipäätään ja vastustan Natoon liittymistä.

Ajatelkaa asian valoisaa puolta: Usalta loppuu rahat pian ja varmaan silloin kansa tajuaa mitä oikeastaan on meneillään ja toivottavasti sotapresidentti(Bushin oma sana) puska syrjäytetään ja saadaan taas joku tolkku tähä hommaan.

http://costofwar.com/

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat