Seuraa 
Viestejä45973

Eli siis äänen mataluuden ja korkeuden psykoloogiset vaikutukset.

Miten ois jos vauvoilla ois basson äänet ja aikuisilla miehillä olis sopraanon äänet? Ja naisilla ois tietty basson ääni. Mutta miten paljo tuo äänen mataluus tai korkeus vaikuttaa psykoloogisesti ?
Ehkäpä kimeämpi ääni viittaa jotenkin heikompaan yksikköön näin fyysisesti. Esim pieni kissanpentu on söpö koska sillä on nii sulonen ja kimeä ääni. Mutta en usko että se olis enää niin sulonen jos sil ois kipee basso ääni.
Mitäs mieltä te ootte ?

Kommentit (4)

nuubi
Eli siis äänen mataluuden ja korkeuden psykoloogiset vaikutukset.

Miten ois jos vauvoilla ois basson äänet ja aikuisilla miehillä olis sopraanon äänet? Ja naisilla ois tietty basson ääni.


No sitten joku noobi niminen foorumin käyttäjä kyselisi että mitä jos olisi juuri päinvastoin.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6917

Kyllä ääni on parhaimmillaan musiikissa, jossa on samaan aikaan eri korkuisia ääniä. Esim kirkkourkujen matalin ääni kuulostaa pieremiseltä, mutta siitä tulee sointuvaa vasta muiden äänten kanssa samaan aikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joku tykkää korkeista äänistä, toinen matalista. Sellasta se on. Jos kaikki olis täysin päinvastoin, ihmiset olis tottunu siihen eikä siinä olis mitään ihmeellistä. Jos vauvoille tulisi bassoäänet ja aikuisille miehille sopraanot ihan yht'äkkiä, se vois herättää ihmetystä, mut jos niin olis aina ollu se olis ihan normaalia.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239

Jokin aika oli tutkimus, jonka mukaan kimeä nasien ääni ärsyttää miehiä.

Tähänkin tarvittiin tutkimus. Hämmästyttävää.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat