Seuraa 
Viestejä45973

[size=150:3vk2vbhh]"Hey mistör poliizmän, there is one guy that says NEEKERI..."[/size:3vk2vbhh]

Tästä puhelusta alkoi prosessi jossa nyttemmin arvottomien opinnäytteiden laatijana tunnettu "Peter Bryce", jonka mainitaan myös tulleen Suomeen aivan erinimisenä, rahasti oikeuslaitoksen avulla vihtiläistä Ilkka Tanneria. "Prycen" tärkeimpänä tukijana mediassa toimi Ylioppilaslehden Jan Erola:

http://www.ylioppilaslehti.fi/1998/05/22/vihan-maantiede/

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jan_Erola

http://www.helsinki.fi/~jerola/cv.html

http://www.ylioppilaslehti.fi/1997/12/12/puskii-jan/

Nyttemmin "Pryce" rahastaa USA:ssa tällä samalla menetelmällä, joka meni Erolaan täydestä: "Pryce" joutuu toistuvasti rasismin t. syrjinnän kohteeksi, ja esittää keskimäärin miljoonan dollarin vaatimuksia.

"Prycen" väitöskirja todettiin jo kertaalleen kelvottomaksi ja kaikki akateemiset kriteerit alittavaksi, ja sen hylkäämisen kannalla oli mm. Jaakko Hämeen-Anttila. Kuitenkin yliopisto oli pakotettu pyörtämään päätöksensä ja hyväksymään jo kelvottomaksi tekeleeksi luokitellun työn.

Onko "Pryce" siis jonkin afrikkalaisen heimopäällikön poika, jota on paapottava jotta Nokia saa myytyä puhelinvaihteen jollekin bantu-tasavallalle? Joku näyttää pystyvän juoksuttamaan sekä tiedekuntaa että Ylioppilaslehden päätoimittajaa? Mutta Suomihan on korruptiovapaa maa!!

“Ihmettelen mistä se voi semmosen suunnattoman röyhkeyden saada, tuommonen henkilö. Onkohan hän jonkun heimopäällikön poika, kun on niin suuri itsetunto?" -kysyy Ilkka Tanner.

http://www.ylioppilaslehti.fi/1998/05/08/ghanalainen-opiskelija-hakattii...
http://www.ylioppilaslehti.fi/1998/05/22/vihan-maantiede/
http://www.halla-aho.com/scripta/ghanan_leijona_ja_ruotsin_leijona.html
http://www.uutiskynnys.fi/uutiset/kotimaa/2007/peter-pryce-vaatii-miljoo...
http://www.helsinki.fi/kalenteri/hy/tapahtuma/200611/200611101200_12155....
http://www.mtv3.fi/uutiset/txt/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2007/12/59...

Mielenkiintoista, että "Pryceä" muuten tukenut Erola ei laittanut tämän vääryyttäkärsineen uhrin valokuvaa Ylkkäriin? Kielsikö asianomainen, tunnistamisen pelosta?

EDIT: Korjaus, eli "Black Prinz" löytyi:

Prycen "vaikeudet" USA:ssa viittaavat siihen, että hänen kertomuksensa em. välikohtauksesta ei ole niin uskottava kuin (poliittisesti riippuvainen) käräjäoikeus ja Ylkkärin Jani Erola luulivat? Olisko aika arvioida vanhakin juttu uuudelleen?

  • ylös 2
  • alas 0

Kommentit (4)

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151

Noh, tällaista nämä komukka hyyssärit aiheuttaa. Kohta varmaan tulee kauhea mutavyöry tänne vaatimaan kaikenmaailman korvauksia..

Olen fiksu ja älykäs!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
NallePuh
Noh, tällaista nämä komukka hyyssärit aiheuttaa. Kohta varmaan tulee kauhea mutavyöry tänne vaatimaan kaikenmaailman korvauksia..

Niinpä.!

Ne neekerit ei saa siellä afrikassa mitään aikaan sitten tulee tänne "antakaa ruokaa ja maja" sitten kun annetaan ne on jo heti huomenna pöllinyt jonkun pyörän sitten kun manne viedään oikeuteen se haastaa muut oikeuteen rasismista!!!!

Jos neekerit ei sotis minkään typerän uskonnon puolesta ne ois satoja miljardeja rikkaampia, avustusrahatkin menee sotaan.!

Vaadin välitöntä avustusrahojen poistamista ja tiukkaa maahanmuutto säännöstelyä
Jos maahanmuuttaja tekee yhdenkin rikoksen niin se on sitten rajan kautta.

Luonnehdintoja "Peter Prycestä":

Opettajat pitävät Prycea poikkeuksellisen mallikkaana oppilaana. Juri Mykkänen luonnehtii häntä esimerkillisen tunnolliseksi.
”Kirjallisista töistään hän on saanut jatkuvasti parhaita arvosanoja. Henkilönä Pryce on kohtelias ja miellyttävä”, kerrotaan Mykkäsen lausunnossa.

Myös suomen kielen lehtori Hannele Jönsson-Korholan poliisia varten annetussa lausunnossa kiitetään Prycen tunnollisuutta ja rauhallista luonteenlaatua.

”Uskoisin saavani 80 opintoviikkoa kasaan tänä lukuvuonna”, ensimmäistä vuotta Helsingissä opiskeleva Pryce arvioi. Hänellä on jo Master of Arts -tutkinto.

Suomeen hänet sitoo opintojen ohella myös perhe, johon kuuluu suomalaisen vaimon lisäksi vajaan vuoden ikäinen tyttölapsi. Prycen suunnitelmana on jatkaa valtiotieteellisen tutkinnon jälkeen opintoja Kanadassa.

Rasismiin ei olla varauduttu

Pryce ehdottaa, että yliopistolle perustetaan rekisteri ulkomaalaisiin opiskelijoihin kohdistuvista rasistisista teosta. Hän toivoo sekä ylioppilaskunnalta että yliopistolta henkilöä, joka vastaisi rasismitapauksista. Prycen mukaan yliopiston tulisi tehdä julkilausuma, jossa se sanoutuu irti rasistisista teoista.

Ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden asioita hoitava opintoneuvoja Robert Ramberg myöntää, että yliopistolla ei ole mitään julkilausumaa eikä ohjeistusta rasistisia tapauksia varten. Jotain on kuitenkin tekeillä. “Vararehtori Paul Fogelbergin johdolla kokoontuu työryhmä, joka pohtii Prycen tapausta ja ohjeistusta vastaisuuden varalle.”

Rambergin mukaan tarkoitus on, että yliopistolla on tulevaisuudessa henkilö, joka auttaa rasistisissa tapauksissa. Hän ei usko, että Prycen ehdottamaa rasismirekisteriä kuitenkaan perustetaan.

”Yliopistolla ei ole mahdollisuutta rankaista rikkomuksen tekijää, ellei hän ole yliopiston opiskelija tai henkilökuntaa”, Ramberg pahoittelee. Hän arvelee, että rasistiset teot voitaisiin käsitellä samaan tapaan kuin seksuaaliset häirintätapaukset.

Ramberg on työskennellyt kymmenen vuotta ulkomaalaisten opiskelijoiden kanssa ja muistaa vain neljä tapausta, jossa opiskelija olisi joutunut rasismin uhriksi: “Prycen pahoinpitelytapaus on laatuaan ensimmäinen. Kaikki tapaukset tuskin kantautuvatkaan korviini.”

Tutkintaa johtavan ylikonstaapeli Ilpo Liikkasen mukaan Prycen pahoinpitelytapauksen poliisitutkinta on vielä kesken.

Jan Erola
Kuva: Tuomas Kolehmainen
http://www.ylioppilaslehti.fi/1998/05/08/ghanalainen-opiskelija-hakattii...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat